Gość: Ałła IP: *.arch.pw.edu.pl 07.03.03, 15:45 Czy moglibyście polecić dobrą firmę albo rzemieślnika sprzedającego/produkującego stalą zabudowę kuchenną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Zabudwa kuchni IP: 212.87.3.* 07.03.03, 16:12 Jezeli jestes z Warszawy to duzy wybor taich firm jest w TTW w Al.Jerozolimskich. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Zabudwa kuchni IP: 195.136.122.* 10.03.03, 08:32 TTW jest dobre, jeśli na kuchnię chcesz przeznaczyć min. 15 tyś. PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Zabudwa kuchni IP: 212.87.3.* 10.03.03, 08:55 W firmie Prestiz w TTW za 6 m zabudowy (fornir - dab wloski) zaplacilam 11 tys, to nie jest tanio bo to w koncu tylko szafki a nie jakis 'higth tech', ale ze odwiedzilam wczesniej chyba z 10 salonow to wiem ze duzo taniej ladne meble trudno kupic. Niestety. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Zabudwa kuchni IP: *.polkomtel.com.pl 18.03.03, 14:23 Gość portalu: ewa napisał(a): > W firmie Prestiz w TTW za 6 m zabudowy (fornir - dab > wloski) zaplacilam 11 tys, to nie jest tanio bo to w > koncu tylko szafki a nie jakis 'higth tech', ale ze > odwiedzilam wczesniej chyba z 10 salonow to wiem ze duzo > taniej ladne meble trudno kupic. Niestety. > ewa Można, można, tylko trzeba mieć odrobinę zdolności manualnych i potrafić samemu zamontowa szafki. B. ładne zestawy z LeroyMerlin są tam za 2-2,5 tys. zł. (montuje się tak jak mebelki Forte, szafki z Ikea). A jak ktoś ma dwie lewe ręce, to wiadomo - płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Zabudwa kuchni IP: *.novartis.com 10.03.03, 16:07 www.remebl.polinfo.pl strona nie zawiera wielu zdjęc, ale firma, jakość i cena są naprawdę ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gospodyni domowa Re: Zabudwa kuchni IP: *.acn.pl / 10.64.1.* 11.03.03, 19:14 Gość portalu: Ałła napisał(a): > Czy moglibyście polecić dobrą firmę albo rzemieślnika > sprzedającego/produkującego stalą zabudowę kuchenną Moge polecic dobrego fachowca montazyste mebli kuchennych. Montowal moja kuchnie zrobil to szybko solidnie i niedrogo. Podaje jego nr tel. 6486520 ma na imie Krzysztof. (niestety nie znam nazwiska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azyl Re: Zabudwa kuchni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 12:56 Mogę polecić producenta Drewmebel (na ich stronie znajdziesz studia kuchenne). Mają rewelacyjną jakość - porównywalną z kuchniami niemieckimi. My współpracowaliśmy ze studiem Progress - są super profesjonalni i elastyczni. Możesz tez zerknąć na strony firmy Chobot - znajomi mają ich kuchnię i też są zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Zabudwa kuchni Drewmebel IP: *.acn.pl / 10.64.11.* 14.03.03, 22:57 Czy ktoś ma kuchnię z tej firmy? Rzeczywiście taka dobra jakość? A jak cenowo się to kształtuje? Ja zastanawiam się nad nimi lub Forte. Sugestie mile widziane :) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azyl Re: Zabudwa kuchni Drewmebel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.03, 16:39 O cenie trudno powiedzieć - bo zależy od wielu czynników. np: od materiału z jakiego kuchnia ma być wykonana. W swojej ofercie mają b.porządne meble z MDFu, ale też fornirowane i z litego drewna. My za zabudowę niecałych 5m zapłaciliśmy ok 8 tysięcy. Podobny projekt w HTH był wyceniony na 12, a w nemieckiej firmie za 18 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zabudwa kuchni Drewmebel 18.03.03, 16:03 ladne wzornictwo, wysoka jakosc - choc z pewnoscia nie najtaniej. polecam - uzywam dwa lata i jestem zadowolona solidne, trwale - jak na razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Zabudwa kuchni IP: 213.31.220.* 20.03.03, 15:10 Ja stawiam na Prestiz z TTW - poziom jak w Remeb ale tansi. HTH tez wysiada. Ale to fornir lub drewno a nie MDF-trzeba wydac wiecej. Moje meble beda montowane okolo 4 kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś