Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

okap kominowy

IP: *.itpp.pl 24.03.03, 22:12
    jaki jest najtańszy okap kominowy w kształcie odwróconej litery "T"
    o szerokości 90 cm
    anu
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marcin Re: okap kominowy IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.3.* 25.03.03, 12:01
        Gość portalu: anu napisał(a):

> jaki jest najtańszy okap kominowy w kształcie odwróconej litery "T"
        > o szerokości 90 cm
        > anu
        Ja mam za 1480,- ariston ( ale nie polecam)
        • Gość: a Re: okap kominowy IP: *.itpp.pl 26.03.03, 15:45
          dlaczego niepolecasz?
          anu
          • Gość: Marcin Re: okap kominowy IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.3.* 28.03.03, 10:34
            Już kiedyś pisałem buczy jak stary trasformator i po 2 tygodniach zepsuły się
            światełka. model chyba hb9. A kosztował oi kosztował, coś koło 1,5 tysiaka.
      • Gość: & Re: okap kominowy IP: *.idzik.pl 28.03.03, 21:19
        Zasada jest prosta: tani znaczy gówno warty (przepraszam), tani znaczy łomot
        pracującego silnika (wszak to produkt no name tłuczony chałupniczo gdzieś w
        kraju w piwnicy) tani zanczy łomocząca obudowa ze żle wyprofilowanej blachy, z
        najtańszym osprzętem itd. Okap jest wbrew pozorom bardzo istotną pozycją w
        budżecie przeznaczonym na doposażenie kuchni. Na tym nie warto oszczędzać co
        nie znaczy że nie można przepłacić jak już powyżej ktoś opisywał. W każdym
        Media Markt (na przykład) masz możliwość namacalnie i słuchalnie przekonać sie
        jak pracuje dany model, porozmawiać z obsługą a co najważniejsze pójść do
        dużego serwisu napraw sprzętu agd i tam spytać czego unikać.To wszystko.
      • Gość: Izabela odprowadzony do komina IP: *.k.mcnet.pl 31.03.03, 12:53
        Przy okazji - skad mam wiedziec, czy moge odprowadzic
        rure do komina. Czy wystarczy wlozyc te rure w kratke,
        czy trzeba kuc druga dziure? Czy ktos sie na tym zna,
        bede wdzieczna za porade
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka