Gość: anu IP: *.itpp.pl 24.03.03, 22:12 jaki jest najtańszy okap kominowy w kształcie odwróconej litery "T" o szerokości 90 cm anu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: okap kominowy IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.3.* 25.03.03, 12:01 Gość portalu: anu napisał(a): > jaki jest najtańszy okap kominowy w kształcie odwróconej litery "T" > o szerokości 90 cm > anu Ja mam za 1480,- ariston ( ale nie polecam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: okap kominowy IP: *.itpp.pl 26.03.03, 15:45 dlaczego niepolecasz? anu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: okap kominowy IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.3.* 28.03.03, 10:34 Już kiedyś pisałem buczy jak stary trasformator i po 2 tygodniach zepsuły się światełka. model chyba hb9. A kosztował oi kosztował, coś koło 1,5 tysiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: okap kominowy IP: *.idzik.pl 28.03.03, 21:19 Zasada jest prosta: tani znaczy gówno warty (przepraszam), tani znaczy łomot pracującego silnika (wszak to produkt no name tłuczony chałupniczo gdzieś w kraju w piwnicy) tani zanczy łomocząca obudowa ze żle wyprofilowanej blachy, z najtańszym osprzętem itd. Okap jest wbrew pozorom bardzo istotną pozycją w budżecie przeznaczonym na doposażenie kuchni. Na tym nie warto oszczędzać co nie znaczy że nie można przepłacić jak już powyżej ktoś opisywał. W każdym Media Markt (na przykład) masz możliwość namacalnie i słuchalnie przekonać sie jak pracuje dany model, porozmawiać z obsługą a co najważniejsze pójść do dużego serwisu napraw sprzętu agd i tam spytać czego unikać.To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela odprowadzony do komina IP: *.k.mcnet.pl 31.03.03, 12:53 Przy okazji - skad mam wiedziec, czy moge odprowadzic rure do komina. Czy wystarczy wlozyc te rure w kratke, czy trzeba kuc druga dziure? Czy ktos sie na tym zna, bede wdzieczna za porade Odpowiedz Link Zgłoś