Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zastawa stołowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.03, 17:20
    Znalazłam ostatnio w internecie stronę z bardzo interesującą ceramiką stołową
    i dekoracyjną. Mają spory wybór dekoracji oraz różnych naczyń. Mają też fajne
    wazony oraz misy do dekoracji mieszkania. A w ogóle to sporo tam takich
    rzeczy oprócz tego, że chcą sprzedać. Mają pare przepisów kulinarnych i
    pokazują jak produkują ceramikę. Warto zobaczyć www.ceramikabarbara.home.pl I
    chyba można kupować u nich bezpośrednio (czekam na odpowiedź). Napiszę jak mi
    coś odpowiedzą.
    Obserwuj wątek
      • Gość: an Re: Zastawa stołowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 11:41
        Byłam, niezłe i takie inne.
      • Gość: Olka Re: Zastawa stołowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.03, 11:32
        Napisałam, że jak odpowiedzą to napiszę. Otóż można kupować detalicznie u nich
        w pracowni po telefonicznym umówieniu (22) 722 44 96 lub przesyłają za
        pobraniem także pocztą. Polecam, bo są bardzo sympatyczni.
        • Gość: spam Re: blabla IP: 213.77.33.* 01.04.03, 11:56
          Jak chcesz spamować to pokombinuj z IP, a nie pisz do siebie bo to śmiesznie
          wygląda. Pzdr.
          • ka1311 Re: blabla 02.04.03, 10:54
            Czuję się zaskoczona, bo obejrzałam kilka postów i nie wydaje mi się żeby Olka
            była aż tak bardzo gadatliwa. Mniej więcej co 8 post ma ten IP. Chyba czegoś
            nie rozumiem.
        • venecja1 Re: Zastawa stołowa 02.04.03, 11:26
          a jak wypadają cenowo???
          • Gość: Olka Re: Zastawa stołowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.03, 11:32
            Tak sobie. Tańsi od hipermarketów nie są. Napisz do nich to Ci wyślą cennik
            (chyba?). Mi wysłali.
            Pozdrawiam
      • ka1311 WAZONY !!!! 04.04.03, 14:52
        Jakie super. Strasznie mi się podobają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka