Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GE Money czy MIillenium

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 00:15
    Mam dwie oferty wybrane spośród kilknastu ofert kredytów. Wbrew opiniom
    wielu - jak na razie wygrywa GE money. Chciałbym jednak zweryfikowac
    negatywne opinie o obsłudze. Czy są wśród Was zadowoleni z GE?
    Obserwuj wątek
      • Gość: mif Re: GE Money czy MIillenium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 00:49
        A szukałeś w BGŻ ?
        • Gość: Sławek Re: GE Money czy MIillenium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 01:12
          Przyznam, że nie. Nie znam oferty tego banku. POza tym , osobiście byłem w
          kilku bankach> Pozostałe oferty streścił mi w trzygodzinnej rozmowie doradca
          Open Finance. Całkiem rzeczowa rozmowa była. Z tym, że On zdecydowanie polecał
          Milenium. I powiem uczciwie, że nie jest to zła oferta - przynajmniej na
          papierze. A Ty masz jakieś pozytywne doświadczenia z BGŻ?
          • Gość: mif Re: GE Money czy MIillenium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 01:21
            Tam mam kredyt.
            W Millenium chcieli mnie ubezpieczać na życie.
            GE ma swoje humory. Od lat kupuję pierdoły z agd poprzez ten bank.
            Kredyt musi kosztować. Jak na wstępie jest tanio, to pofem jest "tym drożej".
            Patrz na jakich warunkach bank może podnieść oprocentowanie kredytu.
            • Gość: Sławek Re: GE Money czy MIillenium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 01:26
              Z GE Money jes pewien problem. Otóż mają od stycznia - moim zdaniem
              rewelacyjny pakiet. Mnie nie chcą ubezpieczyc na życie. Mnie zaoferowali
              prowizje za przyznanie kredytu ALBO ubezpieczenie na życie i to "tylko" na trzy
              lata. Do tego dochodza redukcje marży bankowej po 3, 5 i 7 roku terminowej
              spłaty. Nie to żebym sie zachwycał, ale jestem na etapie porównywania ...
              • Gość: zgryz Re: GE Money czy MIillenium IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.01.07, 01:08
                Open doradza Millenium bo ma większą prowizję 2%, natomiast BGZ woli sam
                pozyskiwać klientów nie przez pośredników. Pójdz do BGZ i Mill i walcz sam
                możesz uzyskać identyczne warunki.
                • Gość: madal1 Re: GE Money czy MIillenium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:57
                  daj sobie spokoj z open- to pseudofachowcy. Wciskaja ci cos za co maja wieksza
                  prowizje. nie dowiesz sie wszystkiego tak jakbys sam poszedl bezposrednio do
                  banku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka