Gość: Marg IP: *.man.polbox.pl 21.11.01, 11:20 Wyborcza z uporem maniaka umieszcza w swym portalu WarInwest wśród warszawskich developerów. Gratuluję gazecie bezczelności. Marg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Re: Wyborcza i WarInwest i Mag IP: 195.212.51.* 21.11.01, 13:44 nie bardzo rozmumiem... moze Targówek jest na księżycu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Wyborcza i WarInwest i Mag IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 17:32 jak widac GW nie brzydzi sie oczerniac i doprowadzac oszczerstwami swojego klienta do upadlosci i podkrecac atmosfere wokol sprawy, a jednoczesnie brac kase od WI za ogloszenia...gratulacje...to sie nazywa moralnosc w stylu GW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszekp Re: Wyborcza i WarInwest i Mag IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 21:52 brrrr. jak w dowcipie.. i smieszno ,i straszno. ciekawe czy bedzie ciag dalszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Wyborcza i WarInwest i Mag IP: 195.212.51.* 22.11.01, 08:34 Tak alicja ma cześciową rację. Zauważcie ze GW nie publikowała tekstów krtycznych do czasu kiedy War Inwest przestał płacić za ogłoszenia, a propos czy wiecie ze War Inwest zapłacił 400.000 za ogłoszenia w GW! Ale jak przestał płacić to GW sie sprawą (swoich pieniędzy) zaintersowała, każdy wie że na sensacjach robi sie pieniądze (zwiększa nakład). Kto kupuje gazetę tylko z reklamami? Zapenwe już nie pokaże sie zaden wiekszy artykuł w GW ze zwględu na 'nieświeży' i 'opukany' temat. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Warinwest-Wyborcza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 12:17 witam. z tego co wiem, to za takie reklamy WI zapłacił w sumie 1.000.000zl do GW i dopóki płacił, to bylo ok, a jak się zaczeły kłopoty (dzieki GW ) to pani "redaktor" ( przyjaciółka Pana prokuratora) na życzenie (?)zaczyna pisać takie teksty. Jak widać moralność nie każdy rozumie tak samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Warinwest-Wyborcza IP: 195.212.51.* 22.11.01, 13:16 A to ci dopiero, zaczynam łapać większy kontekst sprawy, masz racje co do 1 mln zlotych, ja mialem na mysli 400 tys USD co na jedno wychodzi. Z ta znajomoscia 'przyjaciolki Pan Prokuratora z GW' to tego nie wiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGNAC Re: Warinwest-Wyborcza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 13:58 WE WCZORAJSZYM DODATKU GW "NIERUCHOMOŚCI" UKAZAŁA SIĘ MAŁA WZMIANKA NA TEMAT WAR INWESTU S.A. ALE JUŻ NIE NA CAŁĄ STRONĘ JAK POPRZEDNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marg Re: Warinwest-Wyborcza IP: *.man.polbox.pl 22.11.01, 15:31 Zdaniem mojego adwokata, to wystarczy, by pociągnąć Gazetę do odpowiedzialności za umieszczanie reklam, anonsów firmy, której działalność nosi znamiona przestępstwa. Jak mi osobiście wyznała Sz.Pani redaktor, Gazeta miała tego świadomość od grudnia 2000 r. Muszę jeszcze dodać, że również jestem osobą pokrzywdzoną przez WarInwest (Rembielińska). Zresztą idąc za reklamami Wyborczej, zapewnieniami o uczciwości WarInwestu w urzędie brudnowskim, itd. Marg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Warinwest-Wyborcza IP: 195.212.51.* 22.11.01, 15:53 a zadaniem mojego to nic na przeciw wiecznosci, trudno komus udowodnic (GW) ze czerpala z cala swiadomoscia pieniadze z przestepstawa kiedy jeszcze nim nie bylo, przypominam ze musielismy wiele zrozumiec zeby poprosic prokurature o wsczecie postepowania, co najlepsze za namowa GW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marg Re: Warinwest-Wyborcza IP: *.man.polbox.pl 22.11.01, 15:55 Użyłem kluczowych słów "znamiona przestępstwa", w tym cały ambaras dla Gazety. Marg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: Warinwest-Wyborcza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 22:07 Widze ze forum jest uwaznie czytane w gazecie, pojawil nie temacik z pierweszego artyk. o WAR-INW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekm Re: Warinwest-Wyborcza IP: 157.25.92.* 23.11.01, 18:08 Odnośnie gminy - polecam "Życie Warszawy" z 22.11.2001, pierwsza strona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris do jackam IP: *.bellona.pl 26.11.01, 09:27 czy możesz przybliżyć nieco temat poruszany przez żw, niestety nie mam czwartkowego wydania. z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Warinwest-Wyborcza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 15:41 jak widac teraz GW, ma inny temat, pewnie podobnie się zakończy dla inwestorow jak nasz. Teraz na "tapecie" jest spółdzielnia KWADRAT, ciekawe kogo jeszcze GW chce doprowadzic do upadku w swoim stylu....brrrrr. Nalezy teraz sprawdzać najpierw, zanim podejmnie sie decyzje o inwestowaniu pieniędzy, jaki jest stosunek GW do developera, lub na kogo ma "zamówienie"w ten sposób łatwiej bedzie uchronic sowje pieniądze, a dla wielu, jak widac, pieniadz nie smierdzi i co tam etyka! Odpowiedz Link Zgłoś