sntx 13.05.03, 07:53 widzialem w czoraj w sklepie taka z serii monza moze ktos jest szczesliwym posadaczem lub nieszczesliwym? całkiem solidne wykonanie ale sie czeka 4 tygodnie pzdr sntx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kryspina Re: czy warto kupic sofe firmy DOMOFABER? IP: 213.134.140.* 13.05.03, 15:13 Monza!!!! moje marzenie - tylko dlaczego tak drogo, ponad 4 tysiace. A w części forum:"Remonty i naprawy" powinienes znależć wątek o ich meblach. Dodam, ze nawet pokusiłam sie o napisanie do domofaber czy mozna zamówic bezpośrednio w fabryce - ale niestety grzecznie mnie odesłali do sklepów firmowych :):):) Pzdr Kryspina Odpowiedz Link Zgłoś
bee26 Re: czy warto kupic sofe firmy DOMOFABER? 13.05.03, 16:00 Gość portalu: Kryspina napisał(a): > Monza!!!! moje marzenie - tylko dlaczego tak drogo, ponad 4 tysiace. > A w części forum:"Remonty i naprawy" powinienes znależć wątek o ich meblach. > Dodam, ze nawet pokusiłam sie o napisanie do domofaber czy mozna zamówic > bezpośrednio w fabryce - ale niestety grzecznie mnie odesłali do sklepów > firmowych :):):) > > Pzdr > Kryspina Hm widzę, że nie tylko ja jestem zachwycona tym modelem. Jaki jest najlepszy rodzaj obicia na sofy i fotele??? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
clemi Re: czy warto kupic sofe firmy DOMOFABER? 13.05.03, 16:36 W Jankach polecają materiał alcantara lub Vaduz. Oczywiscie pomijam obicia skórzane - bo po pierwsze drogie, po drugie nie mam do nich przekonania. Mi sie marzy czerwien. Zestaw sofa 2,5 rozkładana + 2 fotele kosztuje odpowiednio: Vaduz ok 3600, Alcantara 4100. Niestety ze względu na cene chyba narazie przeproszę sie z magazynami "Emilki":):):) Kryspina Odpowiedz Link Zgłoś
sntx Re: czy warto kupic sofe firmy DOMOFABER? 14.05.03, 08:28 clemi napisała: > W Jankach polecają materiał alcantara lub Vaduz. Oczywiscie pomijam obicia > skórzane - bo po pierwsze drogie, po drugie nie mam do nich przekonania. > > Mi sie marzy czerwien. > Zestaw sofa 2,5 rozkładana + 2 fotele kosztuje odpowiednio: Vaduz ok 3600, > Alcantara 4100. > > Niestety ze względu na cene chyba narazie przeproszę sie z > magazynami "Emilki":):):) > > Kryspina w krakowie fuksem wczoraj rozmawialem z przedstawicielem domo faber polecal material vaduz ponoc wszystkie materialy sa importowane z wloch i belgii. Jak sklep zlozy zamowienie do fabryki przed czwartkiem to jest szansa na 3 tygodniowy termin . A moze bysmy sie zebrali w kilka osob i zlozyli zamowienie hurtem kilka sztuk to obnizyli by cene? pzdr sntx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: czy warto kupic sofe firmy DOMOFABER? IP: 62.148.83.* 14.05.03, 08:34 Widzę, że Monza wszystkim przypadła do gustu. Moja już stoi w mieszkanku i cieszy oko. Kupiłam sofę "dwójkę" z funkcją spania, materiał - szenil - polecam, b. przyjemny w dotyku. Cena - 1750, czekałam na realizację zamówienia 4 tygodnie. Teraz myślę jeszcze o jednej dwójce Monza, tym razem bez spania, za to ze skrzynią. Odpowiedz Link Zgłoś
sntx Re: czy warto kupic sofe firmy DOMOFABER? 14.05.03, 09:11 Gość portalu: asik napisał(a): > Widzę, że Monza wszystkim przypadła do gustu. Moja już stoi w mieszkanku i > cieszy oko. Kupiłam sofę "dwójkę" z funkcją spania, materiał - szenil - > polecam, b. przyjemny w dotyku. Cena - 1750, czekałam na realizację zamówienia > 4 tygodnie. Teraz myślę jeszcze o jednej dwójce Monza, tym razem bez spania, za > > to ze skrzynią. monza dwojka czy swobodnbie siada na niej 3 osoby nie wiem czy kupic 2 czy 2,5 pzdr sntx Odpowiedz Link Zgłoś
bee26 Re: czy warto kupic sofe firmy DOMOFABER? 14.05.03, 09:58 sntx napisał: > Gość portalu: asik napisał(a): > > > Widzę, że Monza wszystkim przypadła do gustu. Moja już stoi w mieszkanku i > > > cieszy oko. Kupiłam sofę "dwójkę" z funkcją spania, materiał - szenil - > > polecam, b. przyjemny w dotyku. Cena - 1750, czekałam na realizację > zamówienia > > 4 tygodnie. Teraz myślę jeszcze o jednej dwójce Monza, tym razem bez spani > a, > za > > > > to ze skrzynią. > > monza dwojka czy swobodnbie siada na niej 3 osoby nie wiem czy kupic 2 czy 2,5 > > pzdr > sntx Wydaje mi sie, że 2 nie ma funkcji spania, a 2,5 ma i szerokości od boku do boku ma 185 (to chyba wystarczająco. Pan z DF podał mi cenę fotela w szenilu ok 1000 i sofy 2,5 z funkcją spania 2050. Pozd BEE Odpowiedz Link Zgłoś
sntx Re: czy warto kupic sofe firmy DOMOFABER? 14.05.03, 10:06 bee26 napisała: > sntx napisał: > > > Gość portalu: asik napisał(a): > > > > > Widzę, że Monza wszystkim przypadła do gustu. Moja już stoi w mieszka > nku i > > > > > cieszy oko. Kupiłam sofę "dwójkę" z funkcją spania, materiał - szenil > - > > > polecam, b. przyjemny w dotyku. Cena - 1750, czekałam na realizację > > zamówienia > > > 4 tygodnie. Teraz myślę jeszcze o jednej dwójce Monza, tym razem bez > spani > > a, > > za > > > > > > to ze skrzynią. > > > > monza dwojka czy swobodnbie siada na niej 3 osoby nie wiem czy kupic 2 czy > 2,5 > > > > pzdr > > sntx > > Wydaje mi sie, że 2 nie ma funkcji spania, a 2,5 ma i szerokości od boku do > boku ma 185 (to chyba wystarczająco. Pan z DF podał mi cenę fotela w szenilu ok > > 1000 i sofy 2,5 z funkcją spania 2050. > Pozd > BEE ma sprawdzalem za 2 w verduz zaspiewala mi pani 1750 pzdr sntx Odpowiedz Link Zgłoś
sntx do ASIK !!! 14.05.03, 10:11 Gość portalu: asik napisał(a): > Widzę, że Monza wszystkim przypadła do gustu. Moja już stoi w mieszkanku i > cieszy oko. Kupiłam sofę "dwójkę" z funkcją spania, materiał - szenil - > polecam, b. przyjemny w dotyku. Cena - 1750, czekałam na realizację zamówienia > 4 tygodnie. Teraz myślę jeszcze o jednej dwójce Monza, tym razem bez spania, za > > to ze skrzynią. czy na tej 2 spokojnie siada 3 osoby? pzdr sntx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: do ASIK !!! IP: 62.148.83.* 15.05.03, 10:05 sntx napisał: > Gość portalu: asik napisał(a): > > > Widzę, że Monza wszystkim przypadła do gustu. Moja już stoi w mieszkanku i > > > cieszy oko. Kupiłam sofę "dwójkę" z funkcją spania, materiał - szenil - > > polecam, b. przyjemny w dotyku. Cena - 1750, czekałam na realizację > zamówienia > > 4 tygodnie. Teraz myślę jeszcze o jednej dwójce Monza, tym razem bez spani > a, > za > > > > to ze skrzynią. > czy na tej 2 spokojnie siada 3 osoby? > > pzdr > sntx Cześć sntx (czy to taki skrót od synteks?) No, tak spokojnie to 3 osoby nie usiądą. Chyba, że chudziny. A poza tym, wtedy ta osoba w środku może się zapadać pomiędzy poduchy (łączenie na środku). Ale dwie osoby siadają naprawdę wygodnie, można sie rozpierać :-). Myślę, że jeśli zależy Ci na tym, aby usiadły 3 osoby, musisz rozważyć wersję 2,5. I uwaga do wątpiących: 2-jka owszem posiada wersję ze spaniem. Jest taka ze skrzynią i inny model z funkcją spania. Odpowiedz Link Zgłoś
sntx Re: do ASIK !!! 15.05.03, 16:09 Gość portalu: asik napisał(a): > sntx napisał: > > > Gość portalu: asik napisał(a): > > > > > Widzę, że Monza wszystkim przypadła do gustu. Moja już stoi w mieszka > nku i > > > > > cieszy oko. Kupiłam sofę "dwójkę" z funkcją spania, materiał - szenil > - > > > polecam, b. przyjemny w dotyku. Cena - 1750, czekałam na realizację > > zamówienia > > > 4 tygodnie. Teraz myślę jeszcze o jednej dwójce Monza, tym razem bez > spani > > a, > > za > > > > > > to ze skrzynią. > > czy na tej 2 spokojnie siada 3 osoby? > > > > pzdr > > sntx > > > Cześć sntx (czy to taki skrót od synteks?) > No, tak spokojnie to 3 osoby nie usiądą. Chyba, że chudziny. A poza tym, wtedy > ta osoba w środku może się zapadać pomiędzy poduchy (łączenie na środku). Ale > dwie osoby siadają naprawdę wygodnie, można sie rozpierać :-). Myślę, że jeśli > zależy Ci na tym, aby usiadły 3 osoby, musisz rozważyć wersję 2,5. > > I uwaga do wątpiących: > 2-jka owszem posiada wersję ze spaniem. Jest taka ze skrzynią i inny model z > funkcją spania. ok dzieki Odpowiedz Link Zgłoś