Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NIE BĘDZIE VAT 22% na mury

IP: 213.25.197.* 03.12.01, 14:44
    Belka powiedział oficjalnie w telewizorze, że rezygnują z podwyżki VAT na
    materiały budowlane i nowe mieszkania i domy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Karolina Re: NIE BĘDZIE VAT 22% na mury IP: *.waw.cdp.pl 03.12.01, 14:52
        To chyba mogę się juz cieszyć - patrz watek "Podobno nie będzie 22% VAT !!!!"
        • Gość: wektor Re: NIE BĘDZIE VAT 22% na mury IP: *.stacje.agora.pl 03.12.01, 17:31
          to ze nie bedzie podwyzki vatu na materialy budwlane i mieszkania nie oznacza ze nasz kochany rzad nie wprowadzi tylnimi drzwiami podobnego pomyslu za rok. zwlaszcza ze nasze negocjacie z Unia Europejska dobiegaja konca i predzej czy pozniej bedziemy musieli go wprowadzic. jesli wiec ktos nie kupil jeszcze mieszkania to powinien to zrobic w polowie przyszlego roku.
      • Gość: eva Re: NIE BĘDZIE VAT 22% na mury IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 14:24
        ach te kochane komuszki-jacy dobrzy i łaskawi!!!! pewno zrobili cala podpuche
        naprawde, zeby spoleczenstwo kochało ich j e s z c z e bardziej (poza mna
        JAK ZAWSZE)
        • Gość: nieślepa Re: NIE BĘDZIE VAT 22% na mury IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 18:59
          W pełni się z Tobą zgadzam. Wszystko co robią jest dokładnie przemyślane od
          dawna. Jak to ludzie szybko zapominają co było kilka lat temu, gdy SLD latało
          ze stosem papierów, aby nie dopuścić do podpisania zmian w podatku dochodowym
          od os. fiz., tylko wtedy pomógł im nasz/ich Prezydent swoim vetem. A teraz
          robią (do spółki) to co im się podoba. Ale jak widzę nie wszyscy są "ślepi"....
          dają do myślenia te ich "manipulacje"....przemyślany plan realizowany krok po
          kroku: szybko, sprawnie, cwano i prawie bezproblemowo. ALE JA SIĘ NA TO NIE
          NABIORĘ!
          • Gość: Robert Re: NIE BĘDZIE VAT 22% na mury IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 16:31
            Masz 100% racje ,ludźmi prostymi umieją sterować.
            • Gość: eva Re: do nieśl. i Roberta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 14:30
              Ojej, jak milo. Przyznam, ze coraz czesciej czuje sie wyalienowana.Kiedys bylo
              tak, ze nawet nie znalam osob, ktore na nich glosowaly. A teraz znam i slysze
              ich coraz wiecej. Czuje jak petelka mi sie zaciska na gardle. Troche ja znowu
              poluzowaliście-taki lyk swiezego powietrza. A szczegolnie mnie cieszy, ze
              osoba mojej plci zgadza sie ze mną (rzadka sprawa niestety) POZDRAWIAM!!!!!!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka