Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Stary parkiet

IP: 192.168.1.* / *.lemberg.com.pl 16.12.01, 13:00
    Witam!
    Mam pytanie: posiadam stary parkiet (w nie najgorszym stanie). Problem w tym,
    że był on kładziony dość dawno i nie wiem czy jest odpowiednio odizolowany od
    podłoża. Jeżeli nie to co nalży zrobić aby odizolować go od betonu? Czy trzeba
    go zrywać?
    Obserwuj wątek
      • Gość: TOYA Re: Stary parkiet IP: 192.168.6.* 16.12.01, 22:54
        Bez zdjęcia jakiegokolwiek parkietu nie można myśleć o zrobieniu czegokolwiek.
        Chyba że po partacku - cyklinka, lakierek a skoro podejrzewasz że z podłożem
        jest coś nie tak to za dwa latka sine klepeczki i ....trafiony zatopiony.
        Nie ma lepszej rzeczy niż taki wieloletni prawdziwie wysezonowany parkiet.
        Dobra izolacja czymkolwiek ( a na rynku jest cała masa chemii do tego celu)
        odwracamy deseczki do góry,kładziemy, cyklina i jest klasa.!
        Warunek musisz dogadać się z fachowcem z prawdziwego zdarzenia, a taki UWAGA!
        musi mieć minimum około pięćdziesiątki. Nie śmiej się to jest warunek podstawowy
        w przypadku parkieciarzy. Wiem co mówię.Namiar podadzą Ci jak zwykle niezawodni
        internauci.
        • Gość: krzysiek Re: Stary parkiet IP: 192.168.1.* / *.lemberg.com.pl 18.12.01, 19:52
          Dziękuję za informacje. Na pewno skorzystam. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka