Gość: wwn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.03, 17:23 czy można spacerować po ścieżkach pomiędzy blokami, nigdy nie mogę trafić na otwarte drzwi, czy to może jest teren tylko dla mieszkańców parterów ? pozdrowienia PS mam już akt notarialny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RH Re: Turmoncka SM Bródno IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.08.03, 23:54 Witam, ze tak zapytam zupelnie z innej beczki - ile tam kosztuje metr2 Budynki sa zupelnie juz oddane, czy moze sa jakies wolne mieszkania ? Osiedle ogrodzone itd, Jesli mozna to poprosze o informacje Pozdrawiam, RH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankroot Re: Turmoncka SM Bródno IP: *.pekao.com.pl 05.08.03, 07:24 teren patio jest dla mieszkańców parteru. co do wolnych mieszkań www.smbrodno.pl bankroot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnw Re: Turmoncka SM Bródno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 12:26 chyba mieszkasz na parerze ?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwn Re: Turmoncka SM Bródno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 12:27 a może ktoś wie kiedy zdejmą te płyty z windy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Turmoncka SM Bródno IP: *.chello.pl 30.08.03, 06:36 > teren patio jest dla mieszkańców parteru. Witam, Jeszcze takiej bzdury nie czytalem. Wszyscy placili za caly budynek wiec jest to czesc wspolna. Prosze mi pokazac jakis przepisc, iz jest to czesc nalezaca do mieszkancow parteru. Czyzby dyskryminacja? Poza tym jak to weryfikowac? Pozdrawiam, Gość Odpowiedz Link Zgłoś