Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nietypowy problem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 10:01
    Kupiłem mieszkanko na rynku wtórnym prawie rok temu. Od jakiegos pół
    roku czuję co parę dni dobiegający w przedpokoju zapach :
    Śmierdzących ryb. Nie mam pojecia co to jest. Zapach unosi się tylko
    w przedpokoju w poblizu lazienki i ubkacji. Jak natomiast wejdzie
    sie do tych pomieszczen nie ma tego smrodu. Ma ktos moze jakis
    pomysl co to moze byc ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: cz-wa Re: Nietypowy problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 10:39
        a mieszkasz sam czy z kobieta ?
        • Gość: Minter Re: Nietypowy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 10:57
          z żoną :-)
          • Gość: nikka Re: Nietypowy problem IP: *.00a.radom.pilicka.pl 14.05.08, 23:02
            My z mężem mieliśmy podobnie w naszym pierwszym mieszkanku.
            Zastanawialiśmy się skąd zapach ryb, zwłaszcza w łazience. Aż
            pewnego dnia na targu zobaczyliśmy naszego sąsiada mieszkającego pod
            nami handlującego rybami!!! Wiele by pisać, tak czy siak już tam nie
            mieszkamy.
            Pozdrawiam
            Nikka
            • Gość: solange Re: Nietypowy problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 10:52
              W mieszkaniu moich rodziców też tak śmierdziało. Też raz na kilka dni - potem okazało się że najczęściej w piątek (?. Sprawa była prozaiczna - sąsiedzi piętro niżej smażyli rybkę (nie wiem na czym i nie wiem jak świeżą), tyle tylko że u nas smród był okropny. Szło po ścianie w WC. Ojciec uszczelnił tylną ściankę, zabudował i było OK. Później śmierdziało tylko na klatce :-) A potem smród ustał. Może sąsiadom wysiadły wątroby?
              • Gość: ja Re: Nietypowy problem IP: *.lanet.net.pl 15.05.08, 13:30
                zgadzam sie z przedmowcami..u mnie tez czesto pachnie tym co robia na obiad
                sasiedzi niestety hih tak to jest w bloku
                • Gość: Jozef Re: Nietypowy problem IP: 85.202.144.* 17.05.08, 23:24
                  Jesli macie w poblizu bezpieczniki od pradu, to moze byc to, przypiekaja sie
                  • Gość: Minter Re: Nietypowy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 08:53
                    Nie jest to ryba smazona bo czuć ryba ale taka surowa. Nie jest to
                    rowniez skrzyka z korkami gdyz ja obwąchałem :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka