Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO REDAKCJI I PREZESÓW !!!!

IP: *.waw.cdp.pl 10.09.02, 14:49
    Bardzo spodobał mi sie pomysł mufona na klasyfikację ostatnich 5 kolejek -
    choć wydaje mi się, że w poprzedniej edycji managera w gazecie wyborczej była
    taka klasyfikacja i były za nią nagrody?!?! Ja zacząłem od 2 kolejki więc
    obecnie nie mam wielu szans na sukces. Natomiast jeśli raz znalazłbym się
    choć w czubie takiej klasyfikacji było by przyjemnie!!!

Cze
    Obserwuj wątek
      • redakcja Re: DO REDAKCJI I PREZESÓW !!!! 11.09.02, 21:59
        Klasyfikacja dla każdego! Każdy ma prawo do dobrej klasyfikacji! Popieramy!
      • Gość: kubag Re: DO REDAKCJI I PREZESÓW !!!! IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 12.09.02, 14:22
        Wiecej klasyfikacji!!! Najlepiej oddzielna dla kazdego uczestnika, to kazdy wygra!!!
        • austria Re: DO REDAKCJI I PREZESÓW !!!! 12.09.02, 15:05
          Pewien prezes wybral bardzo dobrych pomocnikow i napastnikow ale za nic nie
          moze wstrzelic sie w obroncow. Gdybysmy zrobili klasyfikacje ”superatak” tj bez
          punktow za obronców i bramkarza na pewno bylby wysoko.
          Moze jeszcze kilka propozycji i kazdy cos wygra?
      • mufan szkoda z wami gadać REDAKCJO!!! 12.09.02, 18:40
        Jak nie macie poważnych kontrargumentów to bezczelnie się nabijacie.Ale to
        tylko świadczy o waszej kulturze.Pomysł sprawdził się w Wygraj Ligę więc
        myślałem ,że tu mogłoby być podobnie.Wydaje mi się bowiem,że duża część
        uczestników zrezygnowała ze względu na słaby początek,a inni czują niedosyt bo
        nie zaczynali od 1 kolejki.Jak pomysł wam nie odpowiada to ok,ale bez takich
        tekstów,bo na szacunek trzeba zapracować.Pozdrowionka!!!
        • elektron77 Re: szkoda z wami gadać REDAKCJO!!! 12.09.02, 21:25
          Popieram - niech Redakcja nie popada w przesadę. Ja też uważam, że klasyfikacje
          po kolejkach 1-5,6-10 są sensowne.
          • redakcja Ważki problem: czy redakcja musi być poważna? 12.09.02, 22:33
            Drodzy Prezesi,

Redakcja nie popada w przesadę i nie nabija się bezczelnie.
            Na opisywany tu problem daliśmy już poważną odpowiedź
            www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=478&w=2906055
            W tym wątku zaś wywiązała się nieco żartobliwa dyskusja. Pytanie: czy Redakcja
            musi być zawsze superpoważna jak sąd najwyższy, czy też może wdać się czasem w
            takie luźniejsze polemiki?

Wasza, nieco zdezorientowana Redakcja
            • Gość: ruchawiec Re: Ważki problem: czy redakcja musi być poważna? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 22:39
              do której wy tam pracujecie 22.33 i jeszcze w robocie współczuje no chyba ze
              zostaliscie w pracy po godzinach aby sie napic bo tak mozna wywnioskowac z
              waszej wypowiedzi
              wypijcie za mnie
              nara
            • mufan Droga redakcjo!!!zdezorientowana zresztą... 12.09.02, 23:39
              Wiem,iż poruszano ten temat we wskazanym wątku bowiem sam go rozpocząłem.Jako
              głuwny argument podaliście,że modyfikacja gry w czasie jej trwania jest
              trudna.Ale jaka to modyfikacja,to tylko dodatkowa klasyfikacja.Widząc jak
              perfekcyjnie opracowaliście dział ze sponsorami i wyszukiwarkę lig myślę,że to
              będzie pikuś.Pozdrawiam naszą skromną redakcję!!!
            • elektron77 Re: Ważki problem: czy redakcja musi być poważna? 13.09.02, 15:25
              Pytanie: czy Redakcja
              > musi być zawsze superpoważna jak sąd najwyższy, czy też może wdać się czasem
              w
              > takie luźniejsze polemiki?
              >
              Oczywiście, że może - odrobina humoru nigdy nie zaszkodzi. Tyle tylko, ze skoro
              ktos rzuca poważny temat i oczekuje poważnej odpowiedzi to czasem nie wypada.
              Gdyby istniał wątek pt. "Puszczamy Bąka" ;) to wtedy moglibyśmy sobie
              pożartować... :)
              Pozdrawiam (z uśmiechem) :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka