Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

panele jak klasc?

18.09.03, 09:55

Mam do polozenia panele, jest ich malo bo jakies 2 m2, mja byc w garderobie.
    Nie wiem jaka odleglosc powinna byc od sciany do panlea, bo przeciez one beda
    chyba chodzic tak jak parkiet?
    mam nadzieje,ze ktos mi odp.
    pozdr.
    Lutraki
    Obserwuj wątek
      • Gość: trty Re: panele jak klasc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:24
        ale z ciebie dupa ,żona ma cię za maślaka
        kompletne 0 mężczyzny
        a panela najlepiej na podłodze :)))))))
        • lutraki Re: panele jak klasc? 18.09.03, 13:00
          Sam jestes dupa, jak nie wiesz kto jest nadawca to uwazaja co piszesz. Tak sie
          sklada,ze jestem kobieta.
          Lutraki
          • Gość: kixx Re: panele jak klasc? IP: *.acn.waw.pl 18.09.03, 13:02
            centymetr z każdej strony wystarczy
            • Gość: mirkad Re: panele jak klasc? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 14:05
              Robiliśmy z mężem kliny z deseczek tak żeby centymetrowa szpara nam nie uciekła
              w czasie kładzenia; najlepeij prostopadle do źródła światła ale w garderobie to
              chyba nie najważniejsze; najlepiej panele bezklejowe - unikniesz ściągania ich
              i będziesz mogła od razu po nich chodzić a razie potrzeby zdemontować My jako
              nowicjusze położyliśmy sami panele w salonie (25 mkw) i nieźle wyszło, teraz
              robimy resztę mieszkania. Z praktycznych porad - od razu je zapastuj bo
              innaczej brud zostawia plamy (jak po moim psie ktory rozkosznie wbiegł prosto z
              ogródka na dopiero co położone panele)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka