Gość: gość IP: *.tpi.pl 14.10.03, 21:39 nie wiem czy któs kupował już taką sofe dośc droga około 3500,w jasnym skorzanym obiciu?mam zamiar ją kupić ale po przeczytaniu opinii o rzeczach z ikei moj entuzjazm troche opadł... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maggia Re: znów IKEA...tym razem FLODA IP: *.wspiz.edu.pl 23.10.03, 16:02 absolutnie nie polecam rzeczy z Ikea tzn mebli, bo gadżety są ok. mam dwie komody i są to wyrzucone pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stankiee Re: znów IKEA...tym razem FLODA IP: *.chomiczowka.waw.pl 23.10.03, 16:31 Gdybym miała wydać 3500 na kanapę, to raczej w innym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: znów IKEA...tym razem FLODA IP: *.acn.pl 24.10.03, 20:24 To zależy. Ja mam sporo rzeczy z IKEI, także łóżka, materace, komody, stoły, fotele, szafki, niektóre z tych mebli mam ponad 7 lat i mają się dobrze. Nie wyglądają może rewelacyjnie, ale są praktyczne i wygodne. Ja tam nie narzekam na ich jakość. Może miałam szczęście, ale w aż tylu przypadkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keksik Re: znów IKEA...tym razem FLODA IP: 195.20.110.* 23.10.03, 16:51 Tak Floda to jednak szajs. Kupiliśmy to 1,5 roku temu - na tym się nie da spać - nie rozwala się ale jest jak złe łóżko wodne - śpisz - falujesz - budzisz się i tak co parę minut. Zdjeliśmy materac z kanapy i śpimy na podłodze. Odpowiedz Link Zgłoś