Gość: jagoda IP: *.torun.mm.pl 15.03.09, 23:28 Schody i drzwi sapelli,jaką wybrac podłogę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: podłoga,drzwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.09, 15:08 drewniana czy panele? bo w panelach na pewno masz duzy wybór. jasną czy ciemną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: podłoga,drzwi IP: *.idzik.pl 19.03.09, 16:54 Jezu!! PANELE? DO PIĘKNEGO NATURALNEGO DREWNA!? Ja rozumiem, że w marcu ludzie miewają różne dolegliwości ale żeby aż tak !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: podłoga,drzwi IP: *.torun.mm.pl 21.03.09, 20:22 Ciemna bardzo mi się podoba,ale jest mniej praktyczna.Chciałabym wybrac jasną i nie mogę zdecydowac się na odcien.Sapelli ma oddcien czerwonawy więc może buk.Tylko czy nie będzie mdło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: podłoga,drzwi IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.09, 09:41 ..bedzie mdlo. Wybierz lepiej wenge, np. www.entra.com.pl/index.php?menu=11&type=8&model=72&lang=pllub pod kolor www.entra.com.pl/index.php?menu=11&type=8&model=100&lang=pl łaczenie dwóch kolorów www.entra.com.pl/index.php?menu=14&type=8&model=74&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: podłoga,drzwi IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.09, 10:06 sorry, zrozumialam, ze potrzebne drzwi;), ok. moze zatem taki kolor? www.timberline.pl/galeria.php Odpowiedz Link Zgłoś
majlo776 Re: podłoga,drzwi 22.03.09, 23:10 zależy jakie sapelli w końcu to mahoń przykładowo Porta ma dwa odcienie tego kooru i dosyć zasadniczo sie od siebie różnią, z kolei w firmie Sapeli jest to naturalny mahoń, myśle że bezpiecznym rozwiązaniem byłaby jasna podłoga drewniana klon może lepiej jesion byle nie dąb chyba że jasny podlakierowany na odpowiedni odcień. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś