Gość: crowmell Re: schody drewniane - cena!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.12, 11:17 ja zrobię za 20 tys z dobrego drewna , mam talent jestem specjalistą cromwell.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
42andzia Re: schody drewniane - cena!! 18.10.12, 13:48 Nam za jeden stopień drewniany bez barierki powiedziano 200-400zł w zależności jakie drewno wybierzemy. Odpowiedz Link Zgłoś
radziej13 Re: schody drewniane - cena!! 19.10.12, 13:06 Wejdź na www.favore.pl/cat101617_schody-balustrady-porecze.html. Jest tam wielu fachowców wykonujących schody o jakich marzysz. Myślę, że 40 tysięcy to rzeczywiści lekka przesada. Gdybym sam usłyszał od kogoś taką cenę to chyba bym się wywrócił na plecy od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schody Re: schody drewniane - cena!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 18:33 Witam wykonuje schody drewniane od 9000 do 15000 zl w zaleznosci od uzytego drewna ,w razie zainteresowania podam adres strony internetowej tel .506 866 726 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: schody drewniane - cena!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 22:30 Polecam oferte firmy Gam Metal, maja swietne projekty a ceny niewygórowane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: schody drewniane - cena!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.13, 17:21 Proszę zadzwonić pod numer 666054524 To kontakt do firmy która zrobiła nam schody rewelacja i bardzo przystępne ceny serdecznie polecam robią wszystkie modele od giętych po dywanowe. Odpowiedz Link Zgłoś
domal11 Re: schody drewniane - cena!! 17.04.13, 13:42 potrzebuję schody betonowe na których jest obecnie terakota obłożyć drewnem, czy tak mozna czy rzeba skuć terakotę? macie może jakiegoś dobrego fachowca z warszawy w stronę Wołomina? Odpowiedz Link Zgłoś
domal11 Re: schody drewniane - cena!! 19.04.13, 13:41 opinia o firmie kupers pilnie potrzebna, może ktoś miał z tą firma do czynienia. Będę wdzięczna. Adres internetowy firmy www.kupers.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karys32 Re: schody drewniane - cena!! IP: *.promax.media.pl 25.04.13, 12:23 Jeśli szukasz schodów jakichkolwiek, czy to drewnianych, samonośnych, dywanowych czy nawet zabiegowych to polecamp przejrzeć studio schodów, które ma super ofertę - więcej tu Odpowiedz Link Zgłoś
domal11 Re: schody drewniane - cena!! 25.04.13, 13:46 Dziękuje za te namiary, nie ukrywam, że podoba mi sie oferta, tylko czy miał ktoś może do czynienia z tą firmą, czy może ja z czystym sumieniem polecic. Chodzi mi o to, że firm na rynku jest mnóstwo tylko, że jedne są godne polecenia bo wykonują starannie i z dobrych materiałów a inne nie. Jeżeli ktoś miał wykonywane cokolwiek przez schody-studio.pl proszę dać znać. Dzięki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
andemia Re: schody drewniane - cena!! 22.04.13, 10:47 Polecam kontakt z firmą Trąbczyński i Atrium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykol6 Re: schody drewniane - cena!! IP: *.promax.media.pl 24.04.13, 00:37 Świetną ofertę schodów i drzwi drewnianych ma firma NELA-ONE. Dodatkowo do gustu przypadła mi ich strona, na której znajduje się wiele ciekawych i pomocnych informacji takich jak, np. jak zamontować podłogi drewniane do domu :) Więcej tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksiu88 Re: schody drewniane - cena!! IP: *.promax.media.pl 24.04.13, 00:45 Świetną ofertę schodów ma firma NELA-ONE. Dodatkowo do gustu przypadła mi ich strona, na której znajduje się wiele ciekawych i pomocnych informacji takich jak, np. jak zamontować podłogi drewniane do domu :) Więcej tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: schody drewniane - cena!! IP: 83.238.158.* 19.05.14, 14:09 Niezbyt skomplikowane schody, z balustradami, na betonie wycenili mi w NelaOne na 4,5 tysiąca. Orientowałam się wśród innych firm, i wszędzie mniej więcej tyle samo chcieli. Fakt, że moje schody z drewna mają tylko trepy, reszta jest tynkowana tynkiem ozdobnym i malowana. Ale uważam, że można obniżyć koszty jeśli się tego chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: schody drewniane - cena!! IP: *.197.88.19.edial.pl 24.08.13, 18:08 proszę zajrzeć na galerie www.jpacschody.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal.drew@op.pl Re: schody drewniane - cena!! IP: *.satkol.pl 08.09.13, 13:23 witam u mnie w firmie takie schody to koszt wstępny to 23 000ty zł . Odpowiedz Link Zgłoś
kogosia Re: schody drewniane - cena!! 31.03.14, 09:17 Zapraszam do skorzystania z naszych usług oraz polubienie nas na facebooku:) parkietyschody.pl www.facebook.com/pages/parkietyschodypl/330996573688687 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieczkowski.com.pl Re: schody drewniane - cena!! IP: 178.235.216.* 30.04.14, 21:09 W naszej firmie koszt takich schodów ok 22 000 zł Schody Mieczkowski www.mieczkowski.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misie Re: schody drewniane - cena!! IP: 83.238.158.* 22.05.14, 18:54 Ja w Schody Studio, dębowe samonośne na konstrukcji metalowej 13 000 z montażem w zeszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntekWoloski Re: schody drewniane - cena!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.14, 15:23 Ja zamawiałem schody u lokalnego stolarza. Bardzo dobrze się spisał, bo schody wyglądają fenomenalnie. Dodatkowo zamówiłem sobie balustrady dekoracyjne w www.bramex.pl. Fajnie jest też również wykorzystać oświetlenie led, którego ja niestety nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beza Re: schody drewniane - cena!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.14, 13:09 Ceny schodów drewnianych zależą od wielu czynników, również indywidualnych. Możesz zamówić tańsze i droższe. Najlepiej - popytać w firmach zajmujących się projektem i wykonaniem schodów, takich jak np Prudnik czy SchodyStudio o kosztorysy i wyceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy_nowiuski Re: schody drewniane - cena!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.14, 15:52 ja tez kupowałem w celmarze i super są wykonane ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maria-zalew Re: schody drewniane - cena!! 24.06.14, 15:06 Wystarczy że zmienisz rodzaj drewna a cena może skoczyć o znaczną wartość, zgadzam się z przedmówczynią. Polecam firmę Schody Chudziński Tekst linka Zamawialiśmy tam schody do kilku naszych inwestycji, jak dotąd jesteśmy zadowoleni, są szybcy i konkretni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saloz Re: schody drewniane - cena!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.14, 20:52 Jeżeli chodzi o schody drewniane w Warszawie, Białystoku i okolicach znam świetnego fachowca, chwilkę trzeba na niego poczekać ale to solidna firma, mogę dać namiar, mój nr to 662403364 Odpowiedz Link Zgłoś
mpawel1980 Re: schody drewniane - cena!! 21.07.15, 13:21 Jeśli chodzi o wysoką jakość i dobre ceny to ja polecam schody-Milik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diddi Re: schody drewniane - cena!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.14, 11:50 No niestety jak chce się miec porządne schody to trzeba troche pieniedzy w to wlozyc :) Ale jest to opłacalna inwestycja, u mnie dom i schody stawiala firma Polska Drewniana, nie powiem, koszt niemały, ale za to jak wspaniale to wygląda.... Jak arcydzieło, wszystko jest dopracowane w najmniejszych szczegółach. Odpowiedz Link Zgłoś
andreazo Re: schody drewniane - cena!! 03.03.16, 09:08 W zależności od materiału i dodatków schody drewniane mogą różnić się ceną. W przypadku gdy zamawialiśmy schody dębowe koszt wyceniono na 6400zł za 16 trepów ale doszła barierka drewniana i koszt zamknął się w kwocie 8100zł. Więc jeśli dochodzą dodatki, obróbki to cena przeważnie idzie w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stolarnia Re: schody drewniane - cena!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.14, 14:08 Witam, Jestem producentem drzwi, okien, schodów z drewna :) 40 tys za schody to zdecydowanie za dużo (przeważnie schody kosztują od 10-20 tys) www.facebook.com/pages/Stolarnia-Sitkiewicz/123720504395880 www.drzwiokna.nazwa.pl/608642670 Odpowiedz Link Zgłoś
czerwono_czarny Re: schody drewniane - cena!! 04.08.14, 12:48 ja moge od siebie polecić firmę celmar :) mam ich schody i są naprawdę dobrej jakości i dobrego wykonania. I Autorze wątku: nie warto oszczędzać na takich rzeczach. Ja zapłaciłem więcej niż zakładałem, ale schody już 7 lat piękne jak nowe, a sąsiad który robił kilka lat temu taniej musiał juz 2 razy malowac i naprawiać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robex888 Re: schody drewniane - cena!! 05.08.14, 12:59 Cena może być mniej wiecej taka jak podano. Takie schody z akacji to nie jest tania sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
drogimex Re: schody drewniane - cena!! 29.04.15, 22:20 Schody drewniane jako konstrukcja samonośna mogą kosztować nawet i 10000zł, wszystko zależy od tego jakie to będzie drewno, jakie schody - proste, kręcone itp. oraz ile stopnic, jakie poręcze itp. Polecam artykuł zbudujmydom.pl/index.php?page=jakim-drewnem-wykonczyc-schody-betonowe gdzie omówiono różne rodzaje drewna do schodów. Co prawda tekst dotyczy wykończenia schodów betonowych, lecz informacje na temat wyboru drewna dotyczą również schodów całkowicie drewnianych. Wiele osób uważa, ze jedynym słusznym gatunkiem jest dąb. Owszem jest to bardzo dobre drewno na schody- trwałe i solidne. Osobiście jednak polecam nieco tańsze rozwiązania jak np. buk czy jesion. Schody również trwałe a cena o ok. nawet 20-30% niższa niż schodów dębowych. Odpowiedz Link Zgłoś
karol8010 Re: schody drewniane - cena!! 05.11.15, 09:43 Cena to kwestia indywidualna. Musisz skontaktować się z kilkoma firmami i sprawdzić ich ofertę. Najlepiej jest zainwestować w schody drewniane. Ja mam, ale zamawiałem już dawno temu więc nie wiem jakie ceny kreują się teraz na rynku, ale pamiętaj, że to inwestycja na długie długie lata i ważne, aby wszystko zostało wykonane solidnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maria131415 Re: schody drewniane - cena!! 24.04.16, 22:15 Jeśli chodzi o dobrej jakości schody drewniane, warto przejrzeć ofertę sprawdzonego producenta, na przykład - tutaj . Cena to kwestia bardzo indywidualna. Odpowiedz Link Zgłoś
inspiracjewnetrzarskie Re: schody drewniane - cena!! 19.06.16, 20:24 Schody to droga inwestycja bo jest na lata. Jesli ktos szuka inspiracji w realizacji schodów, polecam bloga www.inspiracjewnetrzarskie.pl Odpowiedz Link Zgłoś