Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TBS MOKOTÓW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 13:23
    Czy ktos z was wie coś na temat tbs Mokotów na ul. Tuchlińskiej?
    Na Internecie nie mogę nic znaleźć a chciałabym byc pewna że wpłacając
    pieniążki na mieszkanie w tej spółdzielni doczekam się go.
    Bardzo dziękuje za jakiekolwiek informacje!
    Justyna
    Obserwuj wątek
      • Gość: gazza Re: TBS MOKOTÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.03, 20:51
        niestety nic nie wiem na temat TBS na mokotowie ,natomiast wiem że ,wszyscy
        odmawiają mi tego pomysłu (zamieszkania w TBSie).głównym powodem który podają
        to częste zmiany czynszu i innych opłat (na wyższe).
        • Gość: Jaga Re: TBS MOKOTÓW IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 08:12
          Moja córka zapisała się na tbs Tuchlińska.Komisja przyznała
          mieszkanko.Mieszkanie40m partycypacja 47000.Wpłata do 10-go
          grudnia.Pozdrawiam.jaga
          • Gość: Justyna Re: TBS MOKOTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 10:18
            Ja i mój chłopak tez się zapisaliśmy i właśnie też będziemy teraz wpłacać. Tak
            więc my i twoja córka będziemy sąsiadami. Może będziemy mieli okazję sie
            poznać. Pozdrawiam goraco.
            • Gość: jaga Re: TBS MOKOTÓW IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 12:05
              Justynko cieszę się ,że już powstał mały zalążek znajomości na przyszłość.Oby
              tylko budowa ruszyła pomyślnie.Pozdrawiam jaga
              • Gość: Justyna Re: TBS MOKOTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 10:22
                Znasz może numer mieszkania jaki będzie miała twoja córka?
                • Gość: jaga Re: TBS MOKOTÓW IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 08:17
                  Wiem jest to nr.lokalu 181.Jak będziesz coś ciekawego słyszała to daj znać
                  Pozdrawiam jaga.
                  • Gość: Justyna Re: TBS MOKOTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 17:29
                    Zaczynają już budowę!!:) Przedwczoraj tam byłam i widziałam jak oczyszczali
                    teren i zjechało sie kilka ciężarówek. My będziemy mieli mieszkanko 150, na
                    pierwszym piętrze!
                    Udanego weekendu!
                    Pozdrawiam,

Justyna
                    • Gość: jaga Re: TBS MOKOTÓW IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.03, 10:45
                      Serdeczne dzięki.Córka na 3.Miłego dnia jaga
                      • Gość: Justyna Re: TBS MOKOTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 13:43
                        To mój adres magorniak @wp.pl,jak byś chciała sie ze mną skontaktowac poza
                        forum.
                        Pozdrawiam,
                        Justyna
                        • Gość: jaga Re: TBS MOKOTÓW IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 08:29
                          Dzięki,to miłe z twojej strony.Fakt nie wszystko nadaje się na
                          forum.Opowiedziałam córce o tobie.Może kiedyś ...kto to wie.Mój adres
                          jaga_22@wp.pl
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka