Gość: dalaj IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.09, 13:18 czy ktokolwiek może polecić mi strony internetowe lub czasopisma na temat urządzenia wnętrz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwy.antonek Re: urządzanie wnętrza 03.05.09, 13:31 Dołączam się do prośby, tylko dorzućcie jeszcze coś o wystroju lokali użytkowych, muszę urządzić małą kawiarenkę. Odpowiedz Link Zgłoś
zizistudios Re: urządzanie wnętrza 11.05.09, 11:46 zapraszam do odwiedzenia naszej strony tam znajduje sie sporo zdjęc z naszych realizacji. Jeżeli macie pytania lub potrzebujecie porad w zakladce kontakt są namiary :) www.zizistudios.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: urządzanie wnętrza 03.05.09, 16:34 polecam fotoforum.gazeta.pl/71,1,35.html Odpowiedz Link Zgłoś
brittany82 Re: urządzanie wnętrza 03.05.09, 17:56 Z czasopism najbardziej przydatne były dla mnie gazetki "Cztery Kąty", bo oprócz przykładowych aranżacji i cen mebli są tam też praktyczne porady, z których skorzystałam. Ze stron np. www.mieszkanko.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia_z Re: urządzanie wnętrza IP: *.aster.pl 07.05.09, 13:25 Polecam ze spokojnym sumieniem bardzo fajne aranżacje, które można zobaczyć na stonie Murmura www.murmur.pl/ Pozdrawiam, Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
marek1982pro Re: urządzanie wnętrza 11.05.09, 13:20 Witam, Co do czasopism to polecam tytuły: 1. Weranda 2. Świat Rezydencji, Wnętrz & Ogrodów 3. Rezydencje 4. M - czas na zakupy. Co do stron internetowych to polecam www.ekskluzywnydom.pl ;-) Sam wyposażałem wnętrza swojego domu i zakupiłem meble od tej firmy. Pozdrawiam, Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabka Re: urządzanie wnętrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 09:46 ciekawe pomysły na urządzanie wnętrza moj-dom.netbird.pl/?app=356 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: urządzanie wnętrza IP: *.suwalki.vectranet.pl 17.09.09, 14:26 Przy odrobiny chęci można samemu odmienić każde wnętrze. Mnie urzekła zakupiona ostatnio narzuta - nie spodziewałam się, że mój pokoik przejdzie tak pozytywną metamorfoze. proponuje www.mirannis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gibiza Re: urządzanie wnętrza 18.09.09, 14:24 cztery kąty m jak mieszkanie moje mieszkanie ze stron np. www.deccoria.pl gdzie można podpatrzeć innych urządzających i nie tylko :) Odpowiedz Link Zgłoś
ale_xa Re: urządzanie wnętrza 18.09.09, 21:17 zapraszam do wspolpracy - ale_xa@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś