Gość: MJJ IP: *.zapora / 217.96.25.* 08.12.03, 15:14 Szukam adresów sklepów z meblami kuchennymi, z dobrej jakości meblami i fachową obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 18:51 ja mam od roku meble produkcji Nikom, jestem bardzo zadowolony. www.nikom.com.pl polecam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
pasikonna Re: Meble kuchenne 09.12.03, 13:20 Moge Ci polecic pana Radka, ktory wlasnie robi dla mnie kuchnie. Jest b. dokladny, pomiary zrobil dwukrotnie, uwzglednil wszystkie moje uwagi w kwestii projektu i zaproponowal kilka b. wygodnych rozwiazan. Zaleta jego firmy jest niska cena poniewaz materialy bierze bezposrednio z hurtowni. Wada jest to ze musisz pojechac kawal drogi ( jest pod Wyszkowem) zeby zobaczyc fabryczke, ale mysle ze warto. Na priva moge Ci przeslac na niego namiar. Pozdrawiam pasik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Meble kuchenne IP: *.acn.pl 09.12.03, 13:38 pochodzę z rejonów gdzie jest ta fabryka NIKOM i moi rodzice mają też te meble i są zadowoleni. Ja nie mam mieszkania więc i mebli póki co nie potrzebuje ale wiem, że w Warszawie też jest salon firmowy Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarakrol123 Re: Meble kuchenne 02.03.22, 14:56 Sprawdź tutaj: www.sfmeble.pl/c/krzesla-w-stylu-nowoczesnym. Wydaje mi się, że warto wybrać krzesła w nowoczesnym stylu, żeby fajnie urozmaicić wygląd swojej kuchni albo jadalni. Ceny są atrakcyjne, wybór duży, dlatego każdy znajdzie coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia2 Re: Meble kuchenne 09.03.22, 14:20 ja polecam meble ze sklepu - www.merkurymarket.pl/porady-fachowcow/meble/meble-kuchenne/ mam i są naprawdę dobrej jakości :) Odpowiedz Link Zgłoś
monday1 Re: Meble kuchenne 17.03.22, 15:16 POlecam sklep internetowy www.resmar.pl/. Kupiłam u nich kuchnięr modułową . Jestem bardzo zadowlona, bo zostało mi w kieszni kilka tysięy złotych (stolarz nam wycenił kuchnię na wymiar na 15 tys. zł, a zapłąciłam za moją modułową troszkę ponad 6 tys. . Także polecam bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
decoratorum21 Re: Meble kuchenne 13.04.22, 12:40 Witam. Zapraszamy Do Zakupów Mebli w Najniżsych Cenach na Rynku. Sklep Meblowy Online. ----> lukmebel.pl/ <-- Odpowiedz Link Zgłoś