renata444 19.10.03, 22:14 Czy jeszcze teraz nadaje się dzieciom takie imię? Ja takie noszę, nie podoba mi się specjalnie, chociaż wśród moich rówieśników nie jest rzadkością. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mausi12 Re: Renata 21.10.03, 19:44 Sorry,ale dziecku nigdy nie dalabym takiego imienia.Renata kojarzy mi sie z marmolada,powidlami. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Renata 22.10.03, 12:56 Witaj. Mam 2 koleżanki Renatki - miłe i sympatyczne osoby. Imię to więc miło mi się kojarzy, brzmi ładnie, choć pewnie córci bym tak nie nazwała. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Renata 22.10.03, 14:37 Mimo pozytywanych skojarzen (fajne koleżanki) nie podobają mi sie wszystkie imiona, które kończą się na -ata, -ta. Czyli Dorota, Renata, Aneta, Beata (to wybitnie, chociaz takie ładne ma znaczenie), Anita itd. Po [prostu nie leżą mi te połaczenia literek Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Renata 22.10.03, 17:17 no właśnie, mam podobne odczucia dorzucę jeszcze Edytę to zestawy jeszcze Anita od biedy tak, ale reszta zdecydowanie nie Odpowiedz Link Zgłoś
titicaka Re: Renata 22.10.03, 20:10 Ja sie przylaczam do poprzedniczek nie nazwalabym corki ani Renata ani Beata ani Edyta ani Dorota itp. Beata Odpowiedz Link Zgłoś