Gość: Piotr IP: *.uk.deuba.com 29.01.02, 15:12 Chcę kupić wannę asymetryczną. Widziałem Koło "Pasja" 160/90 cm i inne. Macie takie wanny ? Jest w nich wygodnie (chodzi mi m.in. o zwężanie się w nogach) ? Warto ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Wanny asymetryczne ??? IP: *.uk.deuba.com 30.01.02, 11:56 Jak tam, nikt nie ma takiej wanny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogoz Re: Wanny asymetryczne ??? IP: *.centertel.pl 30.01.02, 14:06 Ja jestem właśnie zdecydowany na zakup takiej wanny, ale z razem z parawanem. I tutaj powstaje problem, mianowicie parawan mocuje się tam gdzie wanna jest szersza. Natomiast wz budowy wanny wynika, że baterię należy umieścić krawędzi tam gdzie jest węższa. No i jak teraz korzystać z prysznica jak bateria i parawan są po przeciwległych stronach wanny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Wanny asymetryczne ??? IP: 172.16.2.* 31.01.02, 12:19 > Ja jestem właśnie zdecydowany na zakup takiej wanny, ale z razem z parawanem. > I tutaj powstaje problem, mianowicie parawan mocuje się tam gdzie wanna jest > szersza. Natomiast wz budowy wanny wynika, że baterię należy umieścić krawędzi > tam gdzie jest węższa. No i jak teraz korzystać z prysznica jak bateria i > parawan są po przeciwległych stronach wanny Sa wanny asymteryczne, w ktorych glowa znajduje sie po wezszej stronie (jest nawet "podglowek") - zas bateria po szerszej stronie (sam taka bede kupowal, ale producenta nie pamietam). Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogoz Re: Wanny asymetryczne ??? IP: *.centertel.pl 31.01.02, 12:31 > Sa wanny asymteryczne, w ktorych glowa znajduje sie po wezszej stronie (jest > nawet "podglowek") - zas bateria po szerszej stronie (sam taka bede kupowal, > ale producenta nie pamietam). W moim przypadku z uwagi na układ łazienki muszę mieć baterię na węższej stronie a głowę po szerszej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Wanny asymetryczne ??? IP: *.imir.agh.edu.pl 21.02.02, 14:27 Ja mam asymetryczną i baterię w połowie dłuższego 'boku', tez zamierzam zalozyc parawan przy czesci szerokiej Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Wanny asymetryczne ??? IP: *.*.*.* 31.01.02, 10:44 Mam taką wannę od 3 lat. Stalowa Kaldewaja. Poprostu super. 1. wygląda niebo lepiej od "zwykłych", 2. wchodzi w nią mniej wody. Kran zamocowaliśmy sobie "na środku" W ten sposób możemy brać prysznic razem z żoną w jednym czasie, i tak robimy zawsze. Czasami się kąpiemy i też razem, trochę ciasnawo (ja po jednej stronie ona po drugiej) ale... Odpowiedz Link Zgłoś
alina1 Re: Wanny asymetryczne ??? 31.01.02, 16:32 Ja mam wannę trójkątną równoramienną. Z miejscem do siedzenia, mało użytecznym w sumie.Bateria po przeciwnej stronie głowy, na ścianie uchwyt na prysznic. Parawan. Moja wanna nie jest wygodna. Nie można się położyć w niej swobodnie. Jakby "za ciasna na plecach" była. Wszystko przez to miejsce-półkę, które mało używam. To nie był najlepszy wybór. Lepsza byłaby już taka o różnej długości boków, nie zajmowała by pół łazienki. Trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UG Re: Wanny asymetryczne ??? IP: *.net.external.hp.com 01.02.02, 12:01 Ja też mam wannę narożną z Koła - Vici. Szczerze polecam: 1. Naprawdę obszerna - 2 osoby kąpią się spokojnie 2. Z miejscem siedzącym w rogu - dla mnie bomba !!! nie tylko do kąpieli... :-) 3. Ma szeroki "rant" co poprawia użyteczność (można postawić dużo rzeczy) a także super wygląda Pozdrawiam UG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Jakie ma wymiary? IP: 193.0.117.* 04.02.02, 12:04 Czy możesz podać wymiary wanny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wanny asymetryczne ??? IP: 62.233.180.* 01.02.02, 11:53 Mam zainstalowaną PASJĘ. Jest OK. Można spokojnie zmieścić się nawet we dwójkę; no chyba, że oboje jesteście "puszyści". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogoz Re: Wanny asymetryczne ??? IP: *.centertel.pl 01.02.02, 12:10 A myślałeś o parawanie do niej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Wymiary wanny IP: 193.0.117.* 04.02.02, 12:05 Czy mozesz podać wymiary wanny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogoz Re: Wymiary wanny IP: *.centertel.pl 04.02.02, 14:28 Sprawdz tą i inne na stronie: www.kolo.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wanny asymetryczne ??? IP: 192.168.10.* 07.02.02, 17:14 Nie, nie myślałem bo obok mam kabinę prysznicową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svejk Re: Wanny asymetryczne ??? IP: *.lasy.com.pl 19.02.02, 08:24 czyli wanna pasja jest najlepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Wanny asymetryczne ??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.02.02, 09:08 fajna tez jest poolspa 163x104, troche wieksza i wygodniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogoz Re: Wanny asymetryczne ??? IP: *.centertel.pl 19.02.02, 09:12 Gość portalu: svejk napisał(a): > czyli wanna pasja jest najlepsza? To zależy czy pasuje do twojej łazienki. U mnie wymiarami pasuje idealnie tylko będzie gorzej z umieszczeniem parawanu do teej wanny, gdyż baterię mam na weższym końcu wanny a parawan muszę umieścić na szerszym końcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svejk Re: Wanny asymetryczne ??? IP: *.lasy.com.pl 20.02.02, 09:41 no to trzeba przesunąć baterie i po problemie :)) Odpowiedz Link Zgłoś