manastazja Re: opinie meble 21.11.14, 13:29 Ja polecam firmę Belmeb / www.belmeb.pl - mają naprawdę ciekawą ofertę, najwyższą jakość i przystępne ceny. Odpowiedz Link
geranda Re: opinie meble 21.11.14, 14:02 Nie wiem czy już ktoś wspominal a nie czytałam wszystkich odpowiedzi bo jest ich za dużo:) Polecam wybrać się do Galerii mebli w Warszawie. Tam jest duży wybór. Nawet bardzo duży. Odpowiedz Link
ugreska Re: opinie meble 24.11.14, 08:42 A właśnie. Syst.em napisz w jakim województwie mieszkacie. Będzie łatwiej podpowiedzieć konkretne sklepy. Odpowiedz Link
banetka1 Re: opinie meble 08.12.14, 12:59 Jakość mebli bardzo w porządku. Ja przynajmniej na swój narożnik nie narzekam a kupowałam go 5 lat temu. Odpowiedz Link
henhoo Re: opinie meble 25.11.14, 13:47 Odradzam kupowanie kanapy ze skóry. Nie wiem, może to zależy od jakości ale moja kanapa zrobiła się ciemniejsza i to nie dlatego że jest brudna. Odpowiedz Link
wanessa999 Re: opinie meble 26.11.14, 10:25 Henhoo, mam narożnik ze skóry i jest jasno szary. Kupowałam go z 4 lata temu i kolor jest wciąż taki sam. Odpowiedz Link
zawadiacka1 Re: opinie meble 28.11.14, 14:24 Nie polecam mebli z Ikei i Agaty. Mówię tu o półce cenowej poniżej 3 tys. Kupowałam meble w obu sklepach i po upływie dwóch lat, nie jestem z nich zadowolona. Odpowiedz Link
kredeczka29 Re: opinie meble 01.12.14, 15:14 Sieciowe sklepy nie mają raczej dobrej jakości mebli. Tu się zgodzę. Plusem jest tylko to, że są tańsze. Odpowiedz Link
teresa7891 Re: opinie meble 02.12.14, 11:39 Trwałość mebli zależy też w dużym stopniu od tego jak mocno się do użytkuje i i jak się o nie dba. Odpowiedz Link
alemia Re: opinie meble 03.12.14, 13:40 Teresa ale nikt przecież nie skacze po meblach i wszyscy raczej w podobny sposób używają danego mebla dlatego uważam, że jednak jakość wykonania ma tu znaczenie. Odpowiedz Link
banetka1 Re: opinie meble 04.12.14, 17:50 Mogę polecić kanapy Adriana Furniture. Fotele też mają przyzwoitej jakości. Ceny nie są niskie ale też nie wysokie. Taka średnia półka cenowa. Odpowiedz Link
pannaanna8 Re: opinie meble 05.12.14, 14:33 Mało znana ta firma o której pisze Benetka. Może więcej szczegółów? Jaka jakość mebli? Odpowiedz Link
miahhh Re: opinie meble 08.12.14, 18:29 Jakies 5 lat temu urządzaliśmy z mezem mieszkanie. Trudno było nam znaleźć nowoczesne meble - czy to w Warszawie czy tez w internecie. Ostatnio szukałam unikalnej polki do salonu. Znalazlam tutaj: nobodesign.eu/ Odpowiedz Link
hubertusia Re: opinie meble 09.12.14, 10:26 Fajne są skórzane meble i obecne wzory w sklepach są naprawdę nowoczesne. Mi się marzy taka biała skórzana sofa ze skóry. Odpowiedz Link
janika61 Re: opinie meble 10.12.14, 12:28 Koleżanka ma taki właśnie nowoczesny styl w swoim domu. Ładnie wygląda ale sprawia wrażenie trochę sterylnego. Mi jest brak ciepła w tego typu wnętrzach. Odpowiedz Link
szatynka38 Re: opinie meble 11.12.14, 13:51 Janinka, ciepło można nadać dodatkami. Lampy, świece, kwiaty, to wszystko dodaje miłej atmosfery w domu. Odpowiedz Link
merigotka Re: opinie meble 12.12.14, 16:59 Owszem, dodatki dużo dają ale meble nadają charakter całemu wnętrzu no i pełnią też funkcję użytkową. Odpowiedz Link
zamkowa0 Re: opinie meble 15.12.14, 16:07 Meble mają to do siebie, że powinny być dobrze wykonane . Mają one przecież być na długie lata i nie zmieniamy ich tak często jak dodatki. Odpowiedz Link
1fantazja45 Re: opinie meble 16.12.14, 11:18 Myślę, że skórzana kanapa będzie trwalsza od takiej z materiału. Ale to też zależy od rodzaju skóry bo czasem takie z Eko są wytrzymalsze niż prawdziwa skóra. Odpowiedz Link
ossenka Re: opinie meble 17.12.14, 13:33 A może meble z drewna? takie też mogą być nowoczesne np. stół pokryty szklanym blatem. Odpowiedz Link
daruska0 Re: opinie meble 03.01.15, 22:39 Ossenka, też podobają mi się drewniane meble i wcale Nie muszą to być klasyczne meble. Teraz już są drewniane ale nowoczesne. Odpowiedz Link
nosalka41 Re: opinie meble 07.01.15, 13:58 Wiele osób uważa tu, że skórzane meble są dobre. Nie zgodzę się z tym bo skórę trudno utrzymać jest w idealnym stanie. Szybciej też się ściera niż zwykły materiał obiciowy. Odpowiedz Link
auterka Re: opinie meble 08.01.15, 12:30 nie prawda. Moi rodzice mają komplet wypoczynkowy ze skóry który ma już z 15 lat. Może nie wygląda jak nowy ale nie jest zniszczony. Odpowiedz Link
kantarola Re: opinie meble 10.01.15, 19:46 Nie wiem jak Wy ale ja jednak jestem zwolenniczką obić ze skóry na kanapach. Wygladają elegancko i wydaje mi się, że nawet w nowoczesnych wnętrzach nadają klasy. Odpowiedz Link
7olimpia88 Re: opinie meble 11.01.15, 15:12 Meble lepiej kupować w sklepach stacjonarnych. W tych internetowych to wszystkie ładnie wyglądają na zdjęciach. Potem można się zdziwić. Odpowiedz Link
teudzinka Re: opinie meble 12.01.15, 15:34 7Olimpia88 ale w Internecie można meble wybrać a później jechać i je obejrzeć. Nie trzeba zaraz kupować ich w necie. Odpowiedz Link
rado.marny Re: opinie meble 16.10.15, 10:18 Dokładnie ! dzięki temu znajdziemy meble, które idealnie nam odpowiadają i pasują do naszych pomieszczeń :) mnie takie poszukiwania doprowadziły do sklepu www.zrobionezdrewna.pl/ Szczególnie wyróżnia się kolekcja Parma, piękne białe meble i świetnie wykonane co mogę potwierdzić ! :) Działając rozsądnie nie ma co się obawiać zakupów w sieci :) Odpowiedz Link
eliza7621 Re: opinie meble 12.01.15, 15:14 Ja kupiłam meble w www.gama-sklep.com.pl mają tam bardzo duży wybór różnych mebli. Ja jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze tam wrócę Odpowiedz Link
joska321 Re: opinie meble 12.01.15, 15:47 Polecam Meble Firmy GAWIN. Super Styl i wytrzymałość. Jak na moje oko realizują szybko - ja po dwóch tygodniach miałam już zrobioną kuchnie. Do jadalni polecam stół imperium: www.meblegawin.poznan.pl/stoy,44,44 Odpowiedz Link
tadeuus Re: opinie meble 20.05.15, 22:31 szczerze? Ja poleciłbym jakis naprawdę sprawdzony salon meblowy : ] nie jestem zwolennikiem eksperymentowania przy drogich wydatkach Odpowiedz Link
marsylka78 Re: opinie meble 13.01.15, 13:05 Żona mi mówila, że meble znanych firm są przereklamowane. Nie wiem czy to prawda ale my kupowaliśmy w mniejszych i mało znanych sklepach. Mamy nasze meble od 8 lat do dziś. Odpowiedz Link
natysia3 Re: opinie meble 14.01.15, 10:46 Może i ma znaczenie jakiej firmy ą meble ale mi w pierwszej kolejności muszą się podobać. Odpowiedz Link
fantamusica Re: opinie meble 15.01.15, 10:41 No chyba nikt nie kupi mebli które uważa za brzydkie Dlatego trzeba je oglądać a potem czytać opinie o ich producentach Odpowiedz Link
odondana Re: opinie meble 16.01.15, 16:49 Dla mnie ważna jakość, na drugim miejscu wygląd a na trzecim cena. Odpowiedz Link
julita.glinka Re: opinie meble 23.02.15, 11:11 Teraz dużo sklepów ma nowoczesne meble dobrej jakości, a co za tym idzie trzeba się liczyć z większym kosztem. Ja około pół roku temu kupowałam sofę do nowego mieszkania ze sklepu Moma Studio podobną do tego modelu: sofa Vesta 3 tylko, że 2 osobową w kolorze czarnym. Nic mi się z nią nie stało i jestem z niej bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
przybyl936 Re: opinie meble 02.02.15, 12:04 Jak ktoś nie wie gdzie kupić dobrych tanich mebli to polecam sklep Hit Meble w Poznaniu.Meble są tam dobrze wykonane i są wygodne.Ja w tym sklepie kupiłem pół roku temu 2 kanapy i stół z krzesłami i nie narzekam na te wygodne meble.Meble produkcji są Eland furniture. Odpowiedz Link
glazinski Re: opinie meble 14.02.15, 17:09 Meblo-tap - jest to [url=http://meblo-tap.com]profesjonalny zakład meblowy[/url], który zajmuje się wykonywaniem mebli tapicerowanych oraz renowacją tapicerki w starych meblach i samochodach. Proszę skorzystać z ich usług, gdyż meble robione z litego drewna są dużo lepsze, niż te ze sklejki. Odpowiedz Link