agawarszawa7 22.04.16, 13:30 Czy może mi ktoś polecić jakiegoś stolarza meblowego z okolic Warszawy? Czy ma ktoś jakieś sposoby jak poznać że stolarz zna się na rzeczy? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kristek1980 Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 08.07.16, 07:11 Polecam Agatol Meble wczoraj zrobili mi szafę dodam Mam w mieszkaniu krzywe ściany co za tym idzie to i podłogi Panowie bardzo dobrze i dokładnie bez pośpiechu postawili Mi szafę z której jestem bardzo zadowolony+ zamówiłem u nich komodę w tym samym kolorze co szafę.Są naprawdę dokładni sumienni i z poczuciem humoru oraz ceny konkurencyjne a wyceniałem w kilku firmach. Odpowiedz Link
bozena.barbara Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 20.09.16, 13:03 Witam, Ja szukałam długo kogoś żeby zrobić kuchnie i szafę wnękową i dostałam polecenie od koleżanki, która robiła meble u Pana Andrzeja. Pan ma firmę od 10 lat i zna sie na rzeczy. Może doradzić inne rozwiązania i tak wyszło, ze zrobiłam i kuchnię i szafę wnękową jestem bardzo zadowolona. Ceny bardzo dobre, wszystko na czas i bardzo miło. Polecam www.dobreszafy.pl Odpowiedz Link
mrozek2787 Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 15.11.16, 17:21 mam sprawdzoną firmę dom na wymiar od nich n aprawde mam solidne meble Odpowiedz Link
kastetofon Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 06.12.16, 17:55 Mogę polecić z całą pewnością stolarnię z pod Warszawy, nazywa się Meble FROMEX. Są bardzo przyzwoici, robią bardzo dokładnie, na najwyższym poziomie jakościowym, do tego wykonali mi projekt bezpłatnie. Kontakt dla zainteresowanych 690 000 262 Odpowiedz Link
es1999 Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 01.03.18, 08:11 Ostrzegam przed firma Meble Fromex. Zaliczkę wpłaciłam we wrześniu i do dziś nie nam ani zaliczki ani mebli. Sprawę kieruje do sądu i komornika. Edyta Odpowiedz Link
sabina1972 Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 02.01.17, 21:08 3 miesiące temu robiłam szafę wnękową a komentował ją pan Arek bardzo miło człowiek ktòry zrobił szafę tydzień za rozsądną cenę. Z całą odpowiedzialnością mogę go polecić kontakt 530 885 335 z okolicy otwocka Odpowiedz Link
cataleya7 Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 13.01.17, 11:10 Jeśli szukasz takich mebli jak stoły kuchenne, stoliki kawowe, stoliki rtv, regały półki etc. w stylu industrialnym, skandynawskim, minimalistycznym to polecam meble z drewna i stali www.brumbull.pl Robią wszystko na zamówienie, bardzo precyzyjnie i z dobrych materiałów. Poza standardową ofertą robią też projekty z pomysłów klientów Odpowiedz Link
gosia.mok79 Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 17.02.17, 15:52 Polecam Ci firmę Bizzara: www.bizzara.pl www.facebook.com/BIZZARAonline/ Robili dla mnie meble do całego mieszkania kuchnia, garderoba, szafy wnękowe, szafki łazienkowe. Jedyne co to spóźnili się 2 dni, ale to był jedyny minus. Ale ogólnie jestem bardzo zadowolona. Jakość mebli jest bardzo dobra, ceny też były niższe niż wyceniałam w innych miejscach. Oni robili też u moich 2 znajomych i wiem że one też są zadowolone. Także ze spokojem mogę polecić:) Powodzenia:)! Odpowiedz Link
j-kiekol Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 06.03.17, 16:38 Ja polecam Konara sklep.konarmeble.eu/ Odpowiedz Link
ulubionemeble.pl Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 06.03.17, 22:13 Cześć, polecamy się :) Co prawda jesteśmy z Lublina, ale mamy bardzo dużo realizacji z Warszawy, więc nie ma problemu by wykonać realizację także dla Ciebie :) Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony, przejrzenia zdjęć i mamy nadzieję kontaktu :) www.ulubionemeble.pl Odpowiedz Link
peterpan1806 Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 02.06.17, 14:24 Ja zawsze sprawdzam czy gdzieś w sklepie stacjonarnym nie ma mebli, które upatrzyłem sobie na internecie, oglądam wtedy w tym sklepie, ale zamawiam bezpośrednio u producenta bo jest dużo taniej. I tak właśnie zrobiłem w przypadku zakupu szaf do każdego pokoju. Obejrzałem meble w sklepie a zamówiłem na stronie internetowej www.ankon24.pl. Nie przepłaciłem, a zakup to strzał w 10! Odpowiedz Link
andrewks1 Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 05.06.17, 11:59 naprawa i wykonanie nowych szaf wnekowych warszawa pomiar wycena gratis nie przepłacaj sprawdz cene 506469319 krotkie teminy Odpowiedz Link
17andy17 Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 09.06.17, 19:47 Solidny uczciwy stolarz 605 203 742 Odpowiedz Link
andrewks1 Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 03.09.17, 20:01 my z firmy przekazujemy sobie pana stolarza nr 506469319 Odpowiedz Link
norszk22 Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 25.01.18, 16:57 mam zasade ze co meble od stolarza to meble od stolarza. zamawiałęm w biurze projektowym Orion w Warszawie. zrobili mi porzadna i ładną kuchnie, panowie stolarze spisali sie kapitalnie! Odpowiedz Link
mietek1978 Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 25.03.19, 14:14 Dokładnie, w żadnym sklepie nie dostanie się takich mebli i takiej jakości niż te wykonane własnoręcznie przez stolarza. Do mojej restauracji zamówiłem meble u Pana Sebastiana Sęka z Warszawy i nie żałuje, świętny fachowiec - polecam Stolarz Warszawa Odpowiedz Link
sylwia.w Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 28.03.19, 18:50 Żeby ocenić stolarza, trzeba zobaczyć jego pracę. Na pierwszy rzut oka widać, czy obrobione przez niego drewno jest ładne czy nie. Zapraszam na stronę: www.drewnoiforma.pl/ - zobaczysz jak powinno wyglądać drewno :) Odpowiedz Link
grazyna.zcislawska Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 15.09.19, 20:02 Dzień dobry. Jeżeli się komuś może przydać jeszcze polecenie stolarza, to ja mogę polecić Pana Artura Ciecióra firma to FRESCOMEBLE. Pochodzą z Radomska, ale wykonują pracę w Warszawie. Robili nam zabudowę w kuchni i na przykładzie znajomych którzy korzystali z innych firm to możemy ich wykonanie polecić. Fak,t że jest długi czas czekania. Telefon do tego Pana telefon 796 811 280. Pozdrawiam Grażyna Zcisławska Odpowiedz Link
grazyna.zcislawska Re: Stolarz meblowy okolice Warszawy 03.11.19, 10:38 grazyna.zcislawska napisał(a): > Dzień dobry. > Jeżeli się komuś może przydać jeszcze polecenie stolarza, to ja mogę polecić > Pana Artura Ciecióra firma to FRESCOMEBLE. Pochodzą z Radomska, ale wykonują p > racę w Warszawie. Robili nam zabudowę w kuchni i na przykładzie znajomych którz > y korzystali z innych firm to możemy ich wykonanie polecić. Fak,t że jest długi > czas czekania. Telefon do tego Pana telefon 796 811 280. > Pozdrawiam > Grażyna Zcisławska Dzień dobry. Serdecznie dziękuję za ten wpis Pani Grażyno. Również podpisuję się pod tą opinią. Ja stanęłam pod ścianą. Spaliło mi się mieszkanie i zadzwoniłam do tego Pana i udało mi się wyprosić by zrobił nam meble i w miarę szybko. Czekałam 2 tygodnie i się udało. Bardzo miły właściciel, pomimo nawału pracy wcisnął nas w kolejkę. Zrozumiał naszą tragedię. Szczerzę polecam Pana Artura i ślę gorące pozdrowienia dla jego i całej jego rodziny. Halina Martyniuk-Kot Odpowiedz Link