magister85 26.05.10, 18:53 Pisanie prac zaliczeniowych,referatów.Solidnie,szybko i przede wszystkim tanio. Duże doświadczenie. Kontakt: prace.zal@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakiwredny Panie Magister 27.05.10, 03:40 Chętnie zlecę dysertacje pt: "Aspekty moralne pisania prac kontrolnych niedrogo na zlecenie". Ile może kosztować takie dzieło? Ciężkie były te studia na PWSZ-ecie? Chcę się tam zapisać, bo chociaż na normalnym zegarku się znam, to mam kłopoty z takimi starymi, okrągłymi, gdzie czasem dwunastka na górze. Odpowiedz Link Zgłoś
magister85 Re: Panie Magister 27.05.10, 07:38 przykro mi bardzo ale ani magisterki ani podyplomówki na Waszym PWSZ-ecie nie robiłam :) Pozdrawiam Pana Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: prace zaliczeniowe 27.05.10, 23:05 W normalnym kraju już by u Ciebie była policja... pomijając fakt, że chyba tylko u nas ludzie mają taki tupet. Odpowiedz Link Zgłoś
kurupira Re: prace zaliczeniowe 06.06.10, 17:18 podpucha... pan magister i tak nie odpowiada na e-maile... Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro72 Re: prace zaliczeniowe 13.06.10, 22:33 Co się czepiacie? Jest popyt, jest podaż. I tyle. Zazdrościcie? TO się sami zajmijcie pisaniem prac. O ile potraficie... "w normalnym kraju byłaby policja" - a dlaczego? w związku z czym? Nie wiesz co piszesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: prace zaliczeniowe 13.06.10, 22:56 bo ta propozycja zawiera wyraźne informacje, że autor proponuje oszustwo za pieniądze (i czy rozlicza się z tych dochodów?). zazdrościć nie zamierzam, pisać tym bardziej, bo cenię ludzi, którzy sami zapracowali na własne wykształcenie. nigdy nie przyczyniłabym się do produkcji kolejnych ćwierćinteligentów, którzy potem z byle jakim dyplomem zabierają miejsca pracy ludziom ambitnym i pracowitym. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: prace zaliczeniowe 18.06.10, 23:09 Mnie bardziej boli coś innego. Ostatnio miałam wątpliwą przyjemność obcować z pracą licencjacką napisaną na jednej z lubelskich prywatnych uczelni. Praca została napisana samodzielnie. Niestety. Smutno mi się robiło, kiedy to czytałam, bo to była najgorszy tekst, jaki w życiu widziałam. Oczywiście nie było żadnych problemów z jej obroną, bo jak się płaci za studia, to przepchną nawet najgorsze dno intelektualne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: prace zaliczeniowe 19.06.10, 11:14 Ja kilka lat temu miałam do czynienia z takim doktoratem z uczelni lubelskiej. Moja magisterka (co prawda z innej dziedziny) była lepsza. Dlatego mąż teraz mnie goni do robienia doktoratu, bo skoro wszystkim dają... Odpowiedz Link Zgłoś