Dodaj do ulubionych

Liceum Ekonomiczne

09.04.06, 21:55
Czy może są osoby, które uczęszczały do Liceum Ekonomicznego w latach w 1990-
1994?
Obserwuj wątek
    • bruzyna Re: Liceum Ekonomiczne 11.04.06, 19:44
      naprawdę nikogo nie ma? Chodzi mi szczególnie o klasę o profilu
      handlowym.Czekam na odzew!!
    • joanpot Re: Liceum Ekonomiczne 11.04.06, 23:17
      Ja chodziłam w tych latach, ale do liceum ogólnokształcącego. Klasa "b".Pewnie
      z widzenia się znamy. Pozdrawiam
      • domiska1 Re: Liceum Ekonomiczne 12.04.06, 16:59
        Ja też chodziłam do LO.Klasa "a".Wychowawczyni-bardzo nielubiana p.W.
        Pozdrawiam.
        • avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 13.04.06, 08:21
          od geografii?
        • bruzyna Re: Liceum Ekonomiczne 13.04.06, 09:38
          no moją wychowawczynią również była p.W.
          • tomekjot Re: Liceum Ekonomiczne 13.04.06, 10:04
            z ja lubiałem panią Wrońska, był całkiem fajna
            • avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 14.04.06, 07:42
              Pewnie, że fajna! Gdy ja chodziłam do LE w szkole tej były trzy "postrachy" p.
              Wrońska, p. Demediuk (od matematyki) i p. Uszczuk (od fizyki) ze wszystkimi
              miałam do czynienia (czytaj lekcje)i żadną z nich problemów.
              • sheanez Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 21:33
                heh ja konczylam III LO w 2001 i tez pamietam Demediuka i Uszczuka nie zgadzam
                sie z tym że ww panowie sieli postrach-wystarczyło być przygotowanym i było ok,
                nawet można było sobie z nimi dosyc swobodnie i rubasznie pożartować Pozdrawiam
            • bruzyna Re: Liceum Ekonomiczne 14.04.06, 10:17
              czy taka do końca fajna to nie wiem, strasznie sztywna i jak pamiętam to byłam
              nieźle zestresowana przed jej lekcjami.Ale geografię na maturze zdawałam...
              • domiska1 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 12:06
                ja nie tylko zdawalam geografie na maturze,ja ja jeszcze potem studiowalam. i
                nawt te studia ladnie skonczylam.
                • andrzej.sawa Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 19:52
                  A czy wiecie,że my czarnecczycy mieliśmy pretensje,że na naszym terenie
                  postawili ekonomy.
                  • bruzyna Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:00
                    dlaczego?
                  • avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:01
                    nie mieliśmy, zreszta w tamtych czasach szkoły nie miały swoich prywatnych
                    terenów, wtedy jeszcze nie istniała własność.
                    • andrzej.sawa Re: Liceum Ekonomiczne 20.04.06, 01:55
                      Nic do tego nie ma prywatność terenu,po prostu zamiest boiska i terenu pojawił
                      się nowy budynek i nowy płot i powstało nowe boisko pod samą szkołą.
                      Oczywiście nie były to wielkie pretensje,ale takie drobne dogadywanie,że ekonomy
                      są na naszym terenie.
                • avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:00

> ja nie tylko zdawalam geografie na maturze,ja ja jeszcze potem studiowalam. i
                  > nawt te studia ladnie skonczylam.

No proszę a na zakończemnie powiedz, że teraz sama uczysz geografii w IIILO(
                  tak się chyba ono teraz nazywa?).
                  A tak poważnie, to ja do dzisiaj potrafię wymienić stolice wiekszości państw na
                  świecie, a po głębszym zastanowieniu to i z czego( jakich surowców naturalnych
                  słyną), a z geografią przestałam mieć do czynienia po skończeniu LE.
                  • agnies_77 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:16
                    to dobrą masz pamięć, bo ja np. ze szkoły to nic nie pamiętam, a już
                    szczególnie z geografii;(
                    • avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:25
                      Hej! Czyli także kończyłaś "ekonomy"???
                      Może Bruzyna niefortunnie sformułowała pytanie, może na początek należałoby
                      zapytać: Kto na tym forum kończył LE?
                      • agnies_77 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:28
                        no ja akurat kończyłam II LO, a o tej geografii to tak tylko:)
                        • avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:31
                          > no ja akurat kończyłam II LO, a o tej geografii to tak tylko:)
                          Okej, rozumiem. chociaż co do geografii, rzecz może inaczej by się miała,
                          gdyby uczyła Cię Pani W.:-)
                          • agnies_77 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:44
                            to tylko pozazdrościć takiej nauczycielki, ty przynajmniej coś pamiętasz, a ja
                            nic:)
                            • avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:55
                              > to tylko pozazdrościć takiej nauczycielki, ty przynajmniej coś pamiętasz, a
                              ja nic:)

Agnies, to prawda, tylko, że p. W. okupiła to wtłaczanie wiedzy geograficznej w
                              nasze głowy tym, że była jedną z najbardziej nielubianych osób!
                              Ja natomiast mam luki w wiedzy historycznej! Śmiem twierdzić, że to wina
                              nauczyciela, bo nie dość się przykładał.
              • antyka Re: Liceum Ekonomiczne 25.12.06, 22:27
                ach, stare dzieje, bylam ulubienica Uszczuka
                za jego czasow trzaskalam zadania w pamieci i mialam 5 z fizy...
                a potem przyszedl Zwirski i musialam kuc na blache,
                pamietam do dzisiaj jak sie zawzielam i postanowilam nie wkuwac - final byl
                taki, ze mialam 3 gole paly i musialam sie uczyc, zeby zdawac na mierna :DDD
    • bruzyna Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:39
      a panią Sz.pamiętacieod j.polskiego?Mam jedno wspomnienie-ona dyktuje a wszyscy
      w pośpiechu notują
      • avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:41
        ja miałam z inną( jakoś tak się składa, że ja także lubiłam;-), p. B.)
      • avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:43
        a żeby zaraz nie okazało się, że byłam kujonem i lizusem( bo tak wszystkich
        nauczycieli lubiłam), to niecierpiałam pani Ć!!!
        • bruzyna Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:48
          a któż to taki?Czego uczyła psorka Ć?
          • avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:50

> a któż to taki?Czego uczyła psorka Ć?

ekonomiki a oprócz tego była z-cą dyrektora i opiekunką praktyk zawodowych.
            • bruzyna Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:57
              chyba kojarzę (liceum skończyłam prawie 12 lat temu), ale jakoś nie za bardzo
              chyba zapadła mi w pamięć ta pani.Pamiętam, że fajna była pani od maszynopisania
              (nie pamiętam nazwiska)i rachunkowości (p.N.)
              • avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 21:00
                ja jeszcze wcześniej;-), ale panią od maszynopisania pamiętam(bez nazwiska).
                Rachunkowości chyba uczyła mnie inna...
                • domiska1 Re: Liceum Ekonomiczne 20.04.06, 15:11
                  No proszę a na zakończemnie powiedz, że teraz sama uczysz geografii w IIILO(
                  tak się chyba ono teraz nazywa?).
                  A tak poważnie, to ja do dzisiaj potrafię wymienić stolice wiekszości państw na
                  świecie, a po głębszym zastanowieniu to i z czego( jakich surowców naturalnych
                  słyną), a z geografią przestałam mieć do czynienia po skończeniu LE.

nie,nie ucze geografii,ani w III LO ,ani nigdzie indziej.chociaż kiedyś bardzo
                  chciałam.
                  dla mnie #1 wśród dziwactw była pani od biologii.to była dopiero sztuka!
                  Pozdrawiam,d.
                  • joanpot Re: Liceum Ekonomiczne 20.04.06, 15:17
                    O kogo konkretnie chodzi? W czasie czterech lat miałam 3-4 nauczycieli od
                    biologii. Ale jedno muszę przyznać - każda była lepsza od poprzedniej.
                    Pozdrawiam wszystkich z lat 1990 - 1994. Fajnie się wtedy razem bawiliśmy:LO i
                    LE.
                    • domiska1 Re: Liceum Ekonomiczne 25.04.06, 14:59
                      joanpot napisała:

> O kogo konkretnie chodzi? W czasie czterech lat miałam 3-4 nauczycieli od
                      > biologii. Ale jedno muszę przyznać - każda była lepsza od poprzedniej.
                      > Pozdrawiam wszystkich z lat 1990 - 1994. Fajnie się wtedy razem bawiliśmy:LO i
                      > LE.

Pani od biologii była swego czasu z-ca dyr,niestety nie pamiętam nazwiska,lekko
                      starszawa z teatralnym makijażem,z toną pudru na głowie(tak,tak, z włosów sypało
                      się jak nie wiem co) i z niedłącznym zeszycikiem,w którym miała spisaną treść
                      książki.
                      Pozdrawiam,D.
                      • joanpot Re: Liceum Ekonomiczne 26.04.06, 11:52
                        O tak !!!To był niezwykły egzemplarz! Pamiętam takie zdarzenie - nasza
                        wychowawczyni na godzinie wychowawczej siadła do uzupełniania dziennika i
                        wybuchła śmiechem - kolejne dwie, trzy strony były wymazane pudrem. Do końca
                        roku mieliśmy ubaw, czekając na minę kolejnych nauczycieli otwierających nasz
                        dziennik.Padało pytanie: co to?. My odpowiadaliśmy - puder. I wszystko było
                        jasne!!!Pozdrawiam:-)
                        • domiska1 Re: Liceum Ekonomiczne 26.04.06, 18:13
                          No właśnie cały zeszyt upaćkany!Straszna pani.Jeszcze tam pracuje?
                          Pozdrawiam,D.
                          • joanpot Re: Liceum Ekonomiczne 26.04.06, 19:57
                            Nic nie wiem na ten temat, ale raczej jest już na emeryturze.Popytam się
                            znajomych. Dam znać. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka