bruzyna 09.04.06, 21:55 Czy może są osoby, które uczęszczały do Liceum Ekonomicznego w latach w 1990- 1994? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruzyna Re: Liceum Ekonomiczne 11.04.06, 19:44 naprawdę nikogo nie ma? Chodzi mi szczególnie o klasę o profilu handlowym.Czekam na odzew!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanpot Re: Liceum Ekonomiczne 11.04.06, 23:17 Ja chodziłam w tych latach, ale do liceum ogólnokształcącego. Klasa "b".Pewnie z widzenia się znamy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
domiska1 Re: Liceum Ekonomiczne 12.04.06, 16:59 Ja też chodziłam do LO.Klasa "a".Wychowawczyni-bardzo nielubiana p.W. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bruzyna Re: Liceum Ekonomiczne 13.04.06, 09:38 no moją wychowawczynią również była p.W. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: Liceum Ekonomiczne 13.04.06, 10:04 z ja lubiałem panią Wrońska, był całkiem fajna Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 14.04.06, 07:42 Pewnie, że fajna! Gdy ja chodziłam do LE w szkole tej były trzy "postrachy" p. Wrońska, p. Demediuk (od matematyki) i p. Uszczuk (od fizyki) ze wszystkimi miałam do czynienia (czytaj lekcje)i żadną z nich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
sheanez Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 21:33 heh ja konczylam III LO w 2001 i tez pamietam Demediuka i Uszczuka nie zgadzam sie z tym że ww panowie sieli postrach-wystarczyło być przygotowanym i było ok, nawet można było sobie z nimi dosyc swobodnie i rubasznie pożartować Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bruzyna Re: Liceum Ekonomiczne 14.04.06, 10:17 czy taka do końca fajna to nie wiem, strasznie sztywna i jak pamiętam to byłam nieźle zestresowana przed jej lekcjami.Ale geografię na maturze zdawałam... Odpowiedz Link Zgłoś
domiska1 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 12:06 ja nie tylko zdawalam geografie na maturze,ja ja jeszcze potem studiowalam. i nawt te studia ladnie skonczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 19:52 A czy wiecie,że my czarnecczycy mieliśmy pretensje,że na naszym terenie postawili ekonomy. Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:01 nie mieliśmy, zreszta w tamtych czasach szkoły nie miały swoich prywatnych terenów, wtedy jeszcze nie istniała własność. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Liceum Ekonomiczne 20.04.06, 01:55 Nic do tego nie ma prywatność terenu,po prostu zamiest boiska i terenu pojawił się nowy budynek i nowy płot i powstało nowe boisko pod samą szkołą. Oczywiście nie były to wielkie pretensje,ale takie drobne dogadywanie,że ekonomy są na naszym terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:00 > ja nie tylko zdawalam geografie na maturze,ja ja jeszcze potem studiowalam. i > nawt te studia ladnie skonczylam. No proszę a na zakończemnie powiedz, że teraz sama uczysz geografii w IIILO( tak się chyba ono teraz nazywa?). A tak poważnie, to ja do dzisiaj potrafię wymienić stolice wiekszości państw na świecie, a po głębszym zastanowieniu to i z czego( jakich surowców naturalnych słyną), a z geografią przestałam mieć do czynienia po skończeniu LE. Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:16 to dobrą masz pamięć, bo ja np. ze szkoły to nic nie pamiętam, a już szczególnie z geografii;( Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:25 Hej! Czyli także kończyłaś "ekonomy"??? Może Bruzyna niefortunnie sformułowała pytanie, może na początek należałoby zapytać: Kto na tym forum kończył LE? Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:28 no ja akurat kończyłam II LO, a o tej geografii to tak tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:31 > no ja akurat kończyłam II LO, a o tej geografii to tak tylko:) Okej, rozumiem. chociaż co do geografii, rzecz może inaczej by się miała, gdyby uczyła Cię Pani W.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:44 to tylko pozazdrościć takiej nauczycielki, ty przynajmniej coś pamiętasz, a ja nic:) Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:55 > to tylko pozazdrościć takiej nauczycielki, ty przynajmniej coś pamiętasz, a ja nic:) Agnies, to prawda, tylko, że p. W. okupiła to wtłaczanie wiedzy geograficznej w nasze głowy tym, że była jedną z najbardziej nielubianych osób! Ja natomiast mam luki w wiedzy historycznej! Śmiem twierdzić, że to wina nauczyciela, bo nie dość się przykładał. Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: Liceum Ekonomiczne 25.12.06, 22:27 ach, stare dzieje, bylam ulubienica Uszczuka za jego czasow trzaskalam zadania w pamieci i mialam 5 z fizy... a potem przyszedl Zwirski i musialam kuc na blache, pamietam do dzisiaj jak sie zawzielam i postanowilam nie wkuwac - final byl taki, ze mialam 3 gole paly i musialam sie uczyc, zeby zdawac na mierna :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bruzyna Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:39 a panią Sz.pamiętacieod j.polskiego?Mam jedno wspomnienie-ona dyktuje a wszyscy w pośpiechu notują Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:41 ja miałam z inną( jakoś tak się składa, że ja także lubiłam;-), p. B.) Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:43 a żeby zaraz nie okazało się, że byłam kujonem i lizusem( bo tak wszystkich nauczycieli lubiłam), to niecierpiałam pani Ć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bruzyna Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:48 a któż to taki?Czego uczyła psorka Ć? Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:50 > a któż to taki?Czego uczyła psorka Ć? ekonomiki a oprócz tego była z-cą dyrektora i opiekunką praktyk zawodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
bruzyna Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 20:57 chyba kojarzę (liceum skończyłam prawie 12 lat temu), ale jakoś nie za bardzo chyba zapadła mi w pamięć ta pani.Pamiętam, że fajna była pani od maszynopisania (nie pamiętam nazwiska)i rachunkowości (p.N.) Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Liceum Ekonomiczne 19.04.06, 21:00 ja jeszcze wcześniej;-), ale panią od maszynopisania pamiętam(bez nazwiska). Rachunkowości chyba uczyła mnie inna... Odpowiedz Link Zgłoś
domiska1 Re: Liceum Ekonomiczne 20.04.06, 15:11 No proszę a na zakończemnie powiedz, że teraz sama uczysz geografii w IIILO( tak się chyba ono teraz nazywa?). A tak poważnie, to ja do dzisiaj potrafię wymienić stolice wiekszości państw na świecie, a po głębszym zastanowieniu to i z czego( jakich surowców naturalnych słyną), a z geografią przestałam mieć do czynienia po skończeniu LE. nie,nie ucze geografii,ani w III LO ,ani nigdzie indziej.chociaż kiedyś bardzo chciałam. dla mnie #1 wśród dziwactw była pani od biologii.to była dopiero sztuka! Pozdrawiam,d. Odpowiedz Link Zgłoś
joanpot Re: Liceum Ekonomiczne 20.04.06, 15:17 O kogo konkretnie chodzi? W czasie czterech lat miałam 3-4 nauczycieli od biologii. Ale jedno muszę przyznać - każda była lepsza od poprzedniej. Pozdrawiam wszystkich z lat 1990 - 1994. Fajnie się wtedy razem bawiliśmy:LO i LE. Odpowiedz Link Zgłoś
domiska1 Re: Liceum Ekonomiczne 25.04.06, 14:59 joanpot napisała: > O kogo konkretnie chodzi? W czasie czterech lat miałam 3-4 nauczycieli od > biologii. Ale jedno muszę przyznać - każda była lepsza od poprzedniej. > Pozdrawiam wszystkich z lat 1990 - 1994. Fajnie się wtedy razem bawiliśmy:LO i > LE. Pani od biologii była swego czasu z-ca dyr,niestety nie pamiętam nazwiska,lekko starszawa z teatralnym makijażem,z toną pudru na głowie(tak,tak, z włosów sypało się jak nie wiem co) i z niedłącznym zeszycikiem,w którym miała spisaną treść książki. Pozdrawiam,D. Odpowiedz Link Zgłoś
joanpot Re: Liceum Ekonomiczne 26.04.06, 11:52 O tak !!!To był niezwykły egzemplarz! Pamiętam takie zdarzenie - nasza wychowawczyni na godzinie wychowawczej siadła do uzupełniania dziennika i wybuchła śmiechem - kolejne dwie, trzy strony były wymazane pudrem. Do końca roku mieliśmy ubaw, czekając na minę kolejnych nauczycieli otwierających nasz dziennik.Padało pytanie: co to?. My odpowiadaliśmy - puder. I wszystko było jasne!!!Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
domiska1 Re: Liceum Ekonomiczne 26.04.06, 18:13 No właśnie cały zeszyt upaćkany!Straszna pani.Jeszcze tam pracuje? Pozdrawiam,D. Odpowiedz Link Zgłoś
joanpot Re: Liceum Ekonomiczne 26.04.06, 19:57 Nic nie wiem na ten temat, ale raczej jest już na emeryturze.Popytam się znajomych. Dam znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś