Dodaj do ulubionych

piłkarzyki

IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 11:04
Kóniu grasz w piłkarzyki? To jest to moja drużyna ma ostatnie miejsce ale to
nic i tak się wybije. Nazywa się kukej power

Ale co am piłarzyki zauważyłem że nadal nie ma tu krasnystawian, kóniu co to
będzie
Obserwuj wątek
    • Gość: kóniu Re: piłkarzyki IP: 217.98.81.* 04.04.02, 13:45
      raczej nie ma co liczyć na krasnystawianów ale może kto inny wpadnie
      a co do piłkarzyków to m oja drużyna zajmuje 5000 któreś tam miejsce i nazywa
      się koty grzmoty jestem prze as
    • Gość: Kajfasz Re: piłkarzyki IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 10:51
      Kóniu zdobyłem 6 pkt!!! Mam 8252 miejsce!!!! Ale śię ciesze. Piłkarzyki to jest
      to
      • jepat Re: piłkarzyki 15.04.02, 22:05
        Najlepszy piłkarz w historii k-stawu to Samber.Pamiętam jak któregoś pięknego
        meczu strzelał karnego i piłka poleciała na aut dla drużyna przeciwnej.ale nic
        dziwnego akurat wtedy był trzeżwy a to mu nie służyło w grze :-)))) Pzdr
        • Gość: Kajfasz Re: piłkarzyki IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 13:24
          To musiał być świetny piłkarz. A tak w ogóle to krasnystaw ma jakąś drużnę?
          • jepat Re: piłkarzyki 18.04.02, 20:49
            nazywa się "start krasnystaw' powstał w 1945 roku,najlepsze osiągniecie to
            sezon w III lidze,Zdecydowanie lepsi są zapaśnicy ,wielu jest stąd mistrzów
            polski i europy ,ten klub ma bogate tradycje ,mocne jest też taekwondo chłopaki
            byli na olimpiadzie i jeden nawet przywiózł medal
            • Gość: Kajfasz Re: piłkarzyki IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 13:44
              W jaśle nie ma aż tak dobrych zawodników, żeby po olimpiadach jeździli, ale
              klub piłkarski mamy. O tym jednak powinien opowiedzieć kóniu bo się lepiej zna
              niż ja.
              • Gość: kóniu Re: piłkarzyki IP: 2.3.STABLE* / *.gazeta.pl 24.04.02, 20:27
                co tu opowiadać czarni/rafineria 1910 Jasło IV liga z szansami na III.
                • Gość: kóniu do jepata IP: 2.3.STABLE* / 10.1.1.* 30.04.02, 20:11
                  grasz w piłkarzyki???????????
                  • jepat Re: do jepata 01.05.02, 14:39
                    Prawde powiedziawszy nie gram.Z gier łupie w heroes`ów (aktualnie IV).
                    • Gość: kóniu Re: do jepata IP: 2.3.STABLE* / 10.1.1.* 01.05.02, 19:07
                      ja lubie strategoie takie jak sims simcity kolonizacja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka