krzycho44 07.06.06, 00:00 Dlaczego posty dotyczące p.Sawy są usuwane,czyżby jakis układ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ole707 Re: Usuwane posty. 07.06.06, 21:26 Moje posty padły ofiarą "porządków". Rozumiem najlepsze jest biadolenie AS lub ujadanie tegoż, ale myślę, że każdy ma prawo pisać co uważa pod warunkiem, że nie obraża to innych. Piszmy gdzie indziej. Może tam są mądrzejsi , nie obrażając nikogo- "rozmówcy"' Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho44 Re: Usuwane posty. 07.06.06, 23:25 To już mój trzeci post wywalony z forum,podkreślam nie było w nim wulgaryzmów tylko ktytyka p.sawasa. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamchelm Re: Usuwane posty. 08.06.06, 16:56 a ile moich znikło, ale nie pękam ...będę opisywał absurdy i przekręty kaczorlandu i grabomiasta dalej z uporem psychicznie chorego maniaka.... Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Usuwane posty. 09.06.06, 12:59 >...będę opisywał absurdy i przekręty > kaczorlandu i grabomiasta dalej z uporem psychicznie chorego maniaka.... Może idee masz słuszne, ale...pogubiłeś się w tej swojej zapalczywości, niektóre Twoje posty nic nie mówią i niczego nie wnoszą poza obrażaniem, przykład? Proszę: "Una na Prezia Chełma Autor: kochamchelm Data: 07.06.06, 20:38 Uważam, że na prezydenta Chełma z ramienia chełmskich katolików powinna startować Beata Mazurek. Kobieta irracjonalna, ,nierzewidywalna i nieznana." Odpowiedz Link Zgłoś
kochamchelm Re: Usuwane posty. 09.06.06, 14:55 Wytłumacz mi co w tym jest obraźliwego: irracjonalna, nieprzewidywalna i nieznana??????? Sama prawda...) Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Usuwane posty. 10.06.06, 16:40 > Wytłumacz mi co w tym jest obraźliwego: irracjonalna, nieprzewidywalna i > nieznana??????? Sama prawda...) Proszę uprzejmie:-). Określenie "irracjonalna" jest pejoratywne, nacechowane negatywnym znaczeniem, dwa pozotałe przymiotniki w połączeniu z tym pierwszym nabierają podobnego znaczenia. Ja nie znam Pani B. Mazurek (i pewnie wielu forumowiczów podobnie) i nie jestem w stanie określić czy to prawda czy też nie. A Ty nie podajesz żadnych faktów, tylko krótkie, suche określenia. Dodatkowo nie wiem, czy krytykujesz jej działaność poselską (ale, w Twoim teksie nie było na ten temat ani słowa) czy ją, jako osobę (a tego publicznie nie powinieneś czynić). Odpowiedz Link Zgłoś
ole707 Re: Usuwane posty. 08.06.06, 21:18 Oto lustrator: "Mam prośbę do uczestników forum. Jeżeli jakiś temat jest mało interesujący lub nie na temat to nie oddpisujcie na niego. Może facetowi się znudzi?" Podpis : tomekjot Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: Usuwane posty. 09.06.06, 15:51 Jaki ze mnie lustrator? Ja to jestem tylko obserwator. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Usuwane posty. 09.06.06, 17:43 Nie dyskutuj,w kc i za komuny nie było logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho44 Re: Usuwane posty. 09.06.06, 21:00 Logika w obecnych partiach rządzących ma tylko to do siebie że wszedzie widzą teorie spiskową,i lustracjami,komisjami leperami i giertychami mydlą ludziom oczy.Na obiecankach wyborczych sie skonczyło reszta to fobie i urojenia bliżniaków,które akceptuje jeszcze 26% p.Saw[ów]. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Usuwane posty. 09.06.06, 21:08 Od bliżniaków lub ich stronników nie wyzywaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho44 Re: Usuwane posty. 09.06.06, 22:04 Przecież ja Cię wogóle nie wyzywam,jednakże czytając Twoje posty,wnioskuje iż jesteś ich gorącym orędownikiem,jako i całej prawicy,której reprezentami godnymi ubolewania są bliżniacy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Usuwane posty. 16.06.06, 09:39 hmmm, czemu są usuwane, niech pomyślę...Bo to forum Chełm, a nie forum Towarzystwa Wzajemnej Adoracji A.Sawy ?? Jak mi naprawią w końcu net w domu, to mogę wam rozwinąć argumentację, ale na razie mnie się nie chce :P Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Usuwane posty. 16.06.06, 10:19 Kwiatuszku,czy to jest adoracja? Może nie mnóżmy tematów zastępczych,a na przykład rozwijajmy nasze fora lokalne,bo za wyjątkiem Lublina i ostatnio Roztocza - mają już osobne forum ze zdjęciami,jest kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś