kicia8418 07.05.09, 22:02 co sadzicie o osobach pracujacych w galerii i gdzie najmilej zostaliscie obsluzeni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1-balerinka Re: obsluga w GH Panorama 08.05.09, 16:20 Wybrałam się ostatnio do Panoramy, odwiedziałam kilka sklepików i musze powiedziec ze obsluga jest różna://. Jak ognia wystrzegajcie sie sklepu z odzieza sportową , dziewczyny nic nie wiedzą i są niemiłe. Byłam bardzo zadowolona z obsługi w 5 10 15, a szczególnie mój synek:)). Fajne dziewczyny i mają podejście do dzieci.Wróce tam napewno:]. W Butiku obsługa też jest ok, w Monnari tez(tylko to sklep nie na moja kieszen). Odpowiedz Link Zgłoś
koko.37 Re: obsluga w GH Panorama 10.05.09, 15:18 No byłam w galerii juz kilka razy i... nigdy więcej nie wejdę do AMBRY- no te dziewczyny to porazka, ciężko się dogadać!!! Fatalna obługa:///. Do komisu z telefonami też nigdy nie pójdę, bo chłopak zamiast naprawić, to telefon zepsuł jeszcze bardziej!!! Bardzo mile wspominam zakupy w CCC, sympatyczne dziewczyny i duży wybór butów.No i w końcu jest porządny sklep z ubrankami dla dzieci- 5 10 15!!! Obsługa miła i konkretna!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlylolitka Re: obsluga w GH Panorama 10.05.09, 15:44 W jubilerskim blondynka nie daje dojść do słowa i spokojnie się rozejrzeć, ambra to porazka na całej linii. Polecam 5-10-15, CCC i perfumerię bo fachowo, miło i konkretnie Odpowiedz Link Zgłoś
fine-zja Re: obsluga w GH Panorama 24.05.09, 11:21 no cóż widać nie każdy wyrasta z ADHD Odpowiedz Link Zgłoś
me-lenka Re: obsluga w GH Panorama 12.05.09, 13:14 a co sadzicie o sklepie Big stone jeans? Odpowiedz Link Zgłoś
telefomanka Re: obsluga w GH Panorama 20.05.09, 14:48 Hej sklep jak sklep obsługa się uczy ale inne sklepy są lepsze super ciuszki są w 5-10-15 w nike , cipo i baxx wogle panorama jest super nawet naprawiaja tam telefony komórkowe co sama sie przekonała bo przechodziłąm i miałam uszkodzony tel i został naprawiony odrazu a ci panowie słodziaki kulturalni jak wszyscy w galerii pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
telefomanka Re: obsluga w GH Panorama 26.05.09, 17:32 A co sądzicie o innych sklepach w panoramie ? hmm Odpowiedz Link Zgłoś
bog29 Re: obsluga w GH Panorama 22.05.09, 20:52 najgorsza obsługa to BUTIK STYLE panorama same gó...ary które wyrywają ci towar z ręki poprostu nie miła obsługa nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
fine-zja Re: obsluga w GH Panorama 23.05.09, 18:24 a czyw tym butiku kierowniczką nie jest czarnula, która kiedyś siedziała w TESCO na obsłudze klienta? Odpowiedz Link Zgłoś
1-balerinka Re: obsluga w GH Panorama 23.05.09, 21:44 No jest!!!! Okropnie nieprzyjemna osoba i straaaaaaaaaasznie zarozumiała!!! Pozostałe dziewczyny w Butiku są w miarę oki. Odpowiedz Link Zgłoś
me-lenka Re: obsluga w GH Panorama 23.05.09, 21:48 tak Ania, w tesco tez nosa zadzierala bo co to nie ona! okropna Odpowiedz Link Zgłoś
telefomanka Re: obsluga w GH Panorama 26.05.09, 17:33 A co sądzicie o innych sklepach w panoramie ? hmm Odpowiedz Link Zgłoś
fine-zja Re: obsluga w GH Panorama 27.05.09, 09:54 a propos Panoramy. czy ktoś coś wie na temat busa do TESCO fajnie było jeździł po tych wszystkich uliczkach nawet za most można było podjechać bo ten czerwony to tylko na PKS. Odpowiedz Link Zgłoś
me-lenka Re: obsluga w GH Panorama 27.05.09, 19:53 go z tego co wiem to nie ma juz busa TESCO jest tylko ten czerwony i on wozi wszystkich czy do tesco czy do panoramy Odpowiedz Link Zgłoś
fine-zja Re: obsluga w GH Panorama 27.05.09, 21:12 to to ja wiem. ale tamten jeździł na PKP, serbinów działki a ten jak durny z dworca pks i z powrotem główną ulicą Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek155 Re: obsluga w GH Panorama 17.06.09, 17:44 niektóre dziewczyny w ogóle się nie znaja na pracy,spoko każdy się uczy ale jak się nie ma podejścia do klienta to nie wiem co one tam robia.Uznania dla sklepu 5-10-15 super obsługa oby tak było w każdym butiku,bo naprawdę nie wiem kto wybierał te dziewczyny do pracy i spoko jest w sklepach z obuwiem takich jak ccc. Odpowiedz Link Zgłoś
agata-13 Re: obsluga w GH Panorama 17.06.09, 22:45 No fakt, niektóre dziewczyny z galeri to porażka na całej lini. Poszłam ostatnio do Ambry, a tam "pani ekspendientka" nachyla sie i dosłownie cały tyłek jej widać. No sorki!! Nie było na co patrzeć:))). Poza tym ani "dzień dobry" ani " do widzenia". Nie wróce tam w życiu!!Zachodzę do cukierni a tam nie ma nikogo! Nie wiem czy samoobsługa czy co!!:) A laska siedzi sobie na ławeczce i plotkuje!! No ręce opadają!!! W 5 10 15 jest naprawde spoko.Dziewczyny doradzą i mile obsłużą!Polecam też Yups! Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek155 Re: obsluga w GH Panorama 17.06.09, 17:46 ta czarnula nie powinna juz nigdzie dostac pracy tym bardziej jako kierowniczka Odpowiedz Link Zgłoś
julkalat12 Re: obsluga w GH Panorama 07.06.09, 16:55 a co sądzicie o sklepie 4F Sport? Jest tam taki fajny gośc z grzywą zaczesaną do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
telefomanka Re: obsluga w GH Panorama 10.06.09, 10:06 przecietny:P ale dzewczyny są fajne:) Odpowiedz Link Zgłoś
telefomanka Re: obsluga w GH Panorama 13.06.09, 16:38 a co myslicie o sklepie inmedio??? Odpowiedz Link Zgłoś
milka190 Re: obsluga w GH Panorama 16.06.09, 14:20 obsługa w in medio jest super panie bardzo miłe;) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia8418 Re: obsluga w GH Panorama 21.06.09, 22:18 a co sadzicie o Vobisie? ja ostatnio robilam tam zakupy i jestem bardzo zadowolona.mila,konkretna,fachowa obsluga.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
1-balerinka Re: obsluga w GH Panorama 22.06.09, 09:37 Ja byłam raz! Więcej nie pójdę!!!! Obsługa fatalna!!!Ceny wysokie!!! Szcególnie wkórzający jest ten blondyn,który tylko udaje ze ma jakieś pojęcie o sprzedaży!!! No nie podobało mi sie...... Odpowiedz Link Zgłoś
satyryk25 Re: obsluga w GH Panorama 23.06.09, 13:32 a moim zdaniem wręcz przeciwnie kupiłem tam notebooka i byłem bardzo zadowolony z obsługi i wiedzy jaką mi przekazano odnośnie sprzętu polecam serdeznie wszystkim salon Vobis Odpowiedz Link Zgłoś
satyryk25 Re: obsluga w GH Panorama 24.06.09, 15:16 a co sądzicie o mobil media,ja byłem jeden raz i więcej tam nie pójdę sprzedawca taki niski obcięty na jeża nie znał podstawowych funkcji telefonu chciaą mi czytać z internetu podziękowałem grzecznie i wyszedłem porazka na całej lini odradzam tam zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
milka190 satyryk25 czy ty... 25.06.09, 12:16 nie jesteś przypadkiem tym wkurzającym blondynem z vobis ze smarujesz na konkurencje;) oj nie ładnie nie ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
sportowiec2009 Re: satyryk25 czy ty... 25.06.09, 15:25 hej ja tam do mobil media niechodze ale jak czytam tutaj was to tak widze ze to własnie ten blondynek to satyry25 i smieszne jest pisanie wyzej i tu cytuj: """a moim zdaniem wręcz przeciwnie kupiłem tam notebooka i byłem bardzo zadowolony z obsługi i wiedzy jaką mi przekazano odnośnie sprzętu polecam serdeznie wszystkim salon Vobis """ bez sensu chyba jest kupowanie u siebie nootebooka i zachwalać SWOJ!!! sklep!!!! :D buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
orbi.tek Re: satyryk25 czy ty... 26.06.09, 07:37 No fakt! Ten blondyn z Vobisu to niezły cwaniaczek!Cała obsługa z tego sklepu jest moim zdaniem do wymiany:).Ja tam napewno nic nie kupie!!Ale największą porażką Panoramy są dziewczyny ze sklepu z odzieżą sportową!!!! Ani to ładne, ani miłe, klienta obsłużyć nie potrafią bo nawet nie wiedza co mają na sklepie!!! Chciałem tam kupić buty,dziewczyna pół godziny szukała ich na zapleczu!!!Nie wiem kto je tam zatrudnił?!!!!Nie mają pojęcia o tej pracy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
satyryk25 Re: satyryk25 czy ty... 27.06.09, 11:01 bardzo mi przykro ale niewiem o co chodzi nie jestem bladynem ani nie pracuje w panoramie a tym bardziej w vobisie robilem tam zakupy i nie mam powodu do narzekan Odpowiedz Link Zgłoś
p.diuk Re: obsluga w GH Panorama 27.06.09, 13:27 Ogólnie, to większości sprzedawców z Galerii po prostu brak totalnie charyzmy i zaangażowania. Stąd też takie, a nie inne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
emil2221 Re: obsluga w GH Panorama 29.06.09, 19:32 Zalezy w jakich sklepach bo nie wszedzie napewno, np 5 10 15 sa tam bardzo mile Panie ktore naprawde znaja sie na rzeczy, butik z wyjatkiem Pani z czarnymi wlosami krotko scietej wszystko fajnie, kobieta z cyfrowego polsatu caly czas gdzies wychodzi i praktycznie jej nie ma, cukiernia ok bez zazutów poza tym ze dziewczyna czasem wychodzi na laweczke posiedziec i jej nie ma ale po za tym to bardzo mila obsluga, Gold boot moze byc ogolnie mila obsluga z wyjatkiem takiej rudej grubszej dziewczyny ktora nie zawsze sie milo odnosi, madonna bardzo mile Panie polecam tam zakupy, Marakesz bardzo dobre jedzenie polecam nie to co inne gastronomie jedzenie przede wszystkim swieze, Mobile Media chlopaki mysle ze ok blondyn nizszy zna sie lepiej na telefonach wiem bo doradzal mi w kupnie, Euforia Panie bardzo mile ta starsza wygadana kobieta ale umie doradzic dziewczyna rowniez bardzo fajna kupowalem kapielowki i dobrze doradzila, To wszystko zalezy od sklepu na ktory sie popadnie i na kogo sie trafi ,wiekszosc sprzedawcow z tego co zauwazylem ma raczej pozytywne nastawienie wiec pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze nikogo nie urazilem:) Odpowiedz Link Zgłoś
freeskrzat100 Re: obsluga w GH Panorama 01.07.09, 12:43 Cały czas smarujecie te same osoby-dla mnie jest to dość podejrzane. Jak ich nie lubicie to im o tym powiedzcie.Panie z cukierni i polsatu są ok wiem bo sam tam polsat kupowałem.A pozatym czasami trzeba wyjść za potrzebą bo nikt 11 godzin z pełnym pęcherzem nie wytrzyma!!!!To forum miało służyć czemu innemu niż potyczkom słownym pomiedzy stoiskami.Właśnie że uraziłeś!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stef.live Re: obsluga w GH Panorama 01.07.09, 12:57 Popieram skrzata!!!!!Z góry widać ze komentarzesą pisane przez pracowników panoramy.Bo kto z klientów ma czas siedzieć i obserwować co kto robi.są to chamskie zagrywki.Radze tym którzy to piszą WEZCIE SIE WREŚCIE DO ROBOTY I PRZESTAŃCIE PISAĆ TAKIE PIERDOŁY!!!!!Może to dla was jest śmieszne,pomyślcie o konsekwencjach. ps.jeżęli jesteście tacy odważni w ocenach to podpisujcie się swoim imieniem i nazwiskiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
emil2221 Re: obsluga w GH Panorama 01.07.09, 16:43 No przykro mi jesli kogos urazilem ale naprawde nie mialem takiego zamiaru.... Odpowiedz Link Zgłoś
mirek-1980 Re: obsluga w GH Panorama 06.07.09, 13:50 Witam no skoro już tak każdego obgadujemy to może teraz prosiłbym o wypowiedz co myslicie o osobach odpowiedzialnych za galerie jak wam sie podobają, o szefostwie, prosze o szczere odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
iloneczka27 mirek-1980 09.07.09, 09:37 z racji tego, że masz tylko JEDEN post i to własnie na ten temat jestes osobą niewiarygodną:) a o te opinnie zapytaj pracowników, bo niby skąd ma wiedzieć jakie jest "szefostwo" klient tej "galeryjki"?? Niedorzeczne.... Odpowiedz Link Zgłoś