Gość: patriot IP: 80.51.253.* 15.02.03, 14:51 Pyry won z biłgorajskiego forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pyros Re: Pyry WON! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 16:18 wieśniaków nie lubimy tym bardziej patriotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyros Re: Pyry WON! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 16:23 ... tym bardziej patriotów od księdza rydzyka he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Grula bedzie... IP: 62.233.194.* 16.02.03, 19:47 ... i nie do sie wyrucić, ba haj! Ino spróguj. he, he. To jo tu na ścianie wschodniyj zęby zjadła, a ty mi tak dziękujes? Pocekojze, bo jesce nie jedyn z Goraja bedzie w moich rękach, to mu dobrze i jo przyłoze, ba haj! Wieśniakiem bees mnie nazywoł. Przyganio motyka gracy, a tu oba jednacy! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Grula bedzie...zarł 17.02.03, 19:49 Poznoniok z Ciebie juz całą gębą!!!!Zbyt dużo mrożonych frytek :))A cebularza to czasem nie łaska?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyros Re: Grula bedzie...zarł IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 17:15 panie kochany nie będzie niemiec pluł nam w twarz,propagujemy tu pierogi ruskie z serem na słono a nie na słodko. takrze z cebularzem mi tu nie wyjeżdzać. to i tak niezła rewolucja jak sądze.I nie bić mi się tutaj i nie wyzywać od pyrosów. NO. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Grula bedzie...zarł 03.03.03, 18:23 Sorry !!! A swoją drogą zcyrkulował by się jakoś i styknął na Tatarakowej u Dzeja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyros Re: Grula bedzie...zarł IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 18:57 myślę że to dobry pomysł he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Pyry WON! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.03, 22:45 Gość portalu: pyros napisał(a): > wieśniaków nie lubimy tym bardziej patriotów - to dlaczego LPR ma u was tak wielkie poparcie że jest pierwszą siłą polityczną w miescie? Odpowiedz Link Zgłoś