nella271 09.06.07, 10:12 witam, poprosze o rade a propo dobrego neurologa w Chelmie...slyszalam cos o pani Gryc...czy ktos wie,gdzie ta Pani przyjmuje lub ewentulanie jakis inny naurolog warty polecenia..dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama007 Re: neurolog w Chelmie? 12.06.07, 11:15 właśnie dziś obdzwoniłam wszystkich chyba... wściec się można. na szpitalnej strajkują. na szymanowskiego ktoś przyjmuje, ale wybrańców (dziecko 4-letnie jest ZA MAŁE!!!! wrrrr). w końcu zapisałam do kobitki na Zachodniej... ale nie wiem czy jest dobra, nie znam jej... no ale przynajmniej JEST. Odpowiedz Link Zgłoś
janko_z Re: neurolog w Chelmie? 12.06.07, 12:21 Dobra, dr Ratajczyk ma poradnię na Zachodniej od 6lat, własną baze diagnostyczną EEG i USG. Do porady na NFZ potrzebne jest skierowanie od lekarza rodzinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: neurolog w Chelmie? 12.06.07, 12:51 janko_z napisał: > Dobra, dr Ratajczyk ma poradnię na Zachodniej od 6lat, własną baze diagnostyczn > ą EEG i USG. Do porady na NFZ potrzebne jest skierowanie od lekarza rodzinnego. dzięki za informacje ;) zależy mi na hmm że tak powiem jakości usługi.... Odpowiedz Link Zgłoś
nella271 Re: neurolog w Chelmie? 12.06.07, 12:53 dzieki..znalazlam tez juz gabinet Pani Gryc.przyjmuje na ul.Krzywej w piatki...slyszalam,ze jest dobra,ale nie wiem ile w tym prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
janko_z Re: neurolog w Chelmie? 12.06.07, 13:18 Polecam panią dr M. Mierzwę, spec.neurologii, nowa poradnia ul. Rejowiecka 115 tel.565 34 32 Odpowiedz Link Zgłoś
agnies_77 Re: neurolog w Chelmie? 13.06.07, 01:53 polecam dr Gryć, leczyłam się u niej swego czasu Odpowiedz Link Zgłoś