Gość: hrabia IP: 172.16.3.* 28.03.02, 16:29 zbulwersowany wielce niesubordynacją :)))) kilku Forumowiczów postanowiłem założyć nowy wątek na pogaduchy...... Prosze bardzo....zaczynajcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jank O niczym... IP: *.pl 28.03.02, 16:56 Obawiam się tylko, że wątki "o wszystkim i o niczym" mają na tym forum kiepskie wzięcie. Ludność forumowa preferuje niesubordynację i spontaniczne dygresje. I to lubię :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: O niczym... IP: 172.16.1.* 28.03.02, 17:05 Gość portalu: Jank napisał(a): > Obawiam się tylko, że wątki "o wszystkim i o niczym" mają na tym forum > kiepskie wzięcie. Ludność forumowa preferuje niesubordynację i spontaniczne > dygresje. I to lubię :o) ja tez się tego obawiam - ale zawsze warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aelirenn Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.infonet.pulawy.pl 01.04.02, 20:41 Widzisz bo to jest tak. O niczym to ja sobie na IRCu gadam, jesli juz mam czas i okazje. Na forum wolalabym konkretnie :) Tylko to akurat forum gazetowe ma lekko "nieprzyjazna" formule. I moze dlatego rzadko tu zagladam. Tak tylko z sentymentu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.mst.gov.pl 02.04.02, 08:19 Gość portalu: Aelirenn napisał(a): > Widzisz bo to jest tak. > O niczym to ja sobie na IRCu gadam, jesli juz mam czas i okazje. > > Na forum wolalabym konkretnie :) Tylko to akurat forum gazetowe ma > lekko "nieprzyjazna" formule. > I moze dlatego rzadko tu zagladam. > Tak tylko z sentymentu :) Witam po świętach. "lekko nieprzyjazną formułę" - znaczy co? Czekam niecierpliwie na odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: 172.16.3.* 05.04.02, 16:37 Gość portalu: Aelirenn napisał(a): > Widzisz bo to jest tak. > O niczym to ja sobie na IRCu gadam, jesli juz mam czas i okazje. > > Na forum wolalabym konkretnie :) no to możemy konkretnie sobie pogadać o niczym :) Tylko to akurat forum gazetowe ma > lekko "nieprzyjazna" formule. ???????????????????????????????????????????????????? to znaczy????? > I moze dlatego rzadko tu zagladam. A szkoda, szkoda..... > Tak tylko z sentymentu :) ależ dzięki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.mst.gov.pl 05.04.02, 16:40 Ciekawe co tam u manusa? Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... 06.04.02, 05:59 Gość portalu: jazzak napisał(a): > Ciekawe co tam u manusa? Witam ponownie. Odnalazlem sie w Ohio. Narazie bede pisal tylko sporadycznie poniewaz korzystam goscinnie z komputera, ale za jakis czas wszystko wroci do normy. Ciesze sie ze stara ekipa wciaz dziala i widze tez nowe osoby. Pozdrawiam wszystkich. Troche potrwa zanim przeczytam wszystkie zalegle listy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.mst.gov.pl 09.04.02, 10:50 Dbając o poziom adrenaliny hrabiego zainstalowałem się na tu. Jank, co widzisz za oknem, bo ja lekko zielone pąki na tle szarych budynków i słyszę jadące auta. Wiosna pełną parą ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.pl 09.04.02, 11:06 W "wypasionych" biurowcach nie słychać z zewnątrz niczego, wewnątrz głównie szum klimatyzacji :o/ Z widzeniem też różnie - głównie verticale, bo wysoko :oP Za to wieczorem, doma, jest lepiej. Bezpośrednia okolica wiosennie wysprzątana, sroki poprawiają gniazda. Mnożyć się, Panie, będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.mst.gov.pl 09.04.02, 11:20 Gość portalu: Jank napisał(a): > W "wypasionych" biurowcach nie słychać z zewnątrz niczego, wewnątrz głównie > szum klimatyzacji :o/ > Z widzeniem też różnie - głównie verticale, bo wysoko :oP > Za to wieczorem, doma, jest lepiej. Bezpośrednia okolica wiosennie > wysprzątana, sroki poprawiają gniazda. Mnożyć się, Panie, będą. Szklane domy, ehhh. Tak do domu to wracam z utęsknieniem by mnożyć się ;))))))) Ciekawe jakie widoki mają hrabia, manus(?), szonik i inni i czy po pracy 'pączkują' ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: 172.16.3.* 09.04.02, 18:50 Gość portalu: jazzak napisał(a): > > Ciekawe jakie widoki mają hrabia, hrabia ma bardzo piekny widok z okna w pracy - na łąki i drzewa daleko po horyzont....a po lewej stronie park ze stawem, a w dole jeszcze ule i rabatki.... a jak hrabia codziennie idzie do pracy około 8:00 i wychodzi około 14:30 to idzie aleją, a potem łąkami.....tak.... hrabia pracuje w miejscu które jest bardzo bajkowo położone.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 08:27 chciałem tylko napisać że "tematy":purpurowa miłosc i biskdupa są chyba na wszystkich regionalnych forach ( odkrycie ), a ja nie chciałem ich podciągać wracając do głównego tematu w domu widok mam na Kamienicę Celejowską,trochę Wisłę,SARP w pracy na podwórzec brrry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.mst.gov.pl 10.04.02, 08:50 Gość portalu: szonik napisał(a): > chciałem tylko napisać że "tematy":purpurowa miłosc i biskdupa są chyba na > wszystkich regionalnych forach ( odkrycie ), a ja nie chciałem ich podciągać Tak olać popaprańca co to pisze. > wracając do głównego tematu w domu widok mam na Kamienicę Celejowską,trochę > Wisłę,SARP - ehhhhh. > w pracy na podwórzec brrry - to jeszcze 'lepiej' niż Jank. Privat: Co tak cicho siedzisz, pobór do woja jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 09:47 Wróciłem z "dalekiej podróży" i nie będę już cicho siedział, dyskretnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.mst.gov.pl 07.05.02, 10:38 Gość portalu: szonik napisał(a): > Wróciłem z "dalekiej podróży" i nie będę już cicho siedział, dyskretnie > pozdrawiam Witam, myślałem że zupełnie wypadłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 11:13 Zupełnie nie wypadłem, chyba nie powinienem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.mst.gov.pl 07.05.02, 11:43 Gość portalu: szonik napisał(a): > Zupełnie nie wypadłem, chyba nie powinienem. no ja myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 12:18 Ja ostatnio mało myślę, tak lepiej i normalnie się żyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.mst.gov.pl 07.05.02, 13:06 Normalność powiadasz, ale jednak trzeba ciągnąć dalej 'jakosik' nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 13:26 Gość portalu: jazzak napisał(a): > Normalność powiadasz, ale jednak trzeba ciągnąć dalej 'jakosik' nie. Ciągnę coraz bardziej, prawdzi(e)wie ku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.mst.gov.pl 07.05.02, 14:24 A jak się zmęczysz i odpoczniesz to co, jak będzie wesoło czy smętnie no jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 14:38 Gość portalu: jazzak napisał(a): > A jak się zmęczysz i odpoczniesz to co, jak będzie wesoło czy smętnie no jak? gorzej być nie może, może być lepiej, przyszłość to czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.mst.gov.pl 07.05.02, 14:52 Gość portalu: szonik napisał(a): > gorzej być nie może, może być lepiej, przyszłość to czas zagrywasz pokerowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 14:54 mozna zyskać, stracić nie można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.mst.gov.pl 07.05.02, 15:01 Gość portalu: szonik napisał(a): > mozna zyskać, stracić nie można zawsze można, wielokrotnie czasami beznadziejnie, prozaicznie, złośliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 15:09 Gość portalu: jazzak napisał(a): > Gość portalu: szonik napisał(a): > > > mozna zyskać, stracić nie można > zawsze można, wielokrotnie czasami beznadziejnie, prozaicznie, złośliwie > złośliwie to nie ja, może beznadziejnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.mst.gov.pl 07.05.02, 15:13 Ale zawsze z jajami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 15:16 Gość portalu: jazzak napisał(a): > Ale zawsze z jajami! dokładnie, ale Ty nie robisz sobie jaj ze mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.mst.gov.pl 07.05.02, 15:22 Gość portalu: szonik napisał(a): > dokładnie, ale Ty nie robisz sobie jaj ze mnie? Zdecydowanie nie, mam jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 15:24 Gość portalu: jazzak napisał(a): > Gość portalu: szonik napisał(a): > > > dokładnie, ale Ty nie robisz sobie jaj ze mnie? > Zdecydowanie nie, mam jaja. > a ja nie wiem czy mam, nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.mst.gov.pl 07.05.02, 15:33 No to idziemy do domu spać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 07:11 Gość portalu: jazzak napisał(a): > No to idziemy do domu spać! Wyspany, świeży gotowy do działania, ach życie może być piękne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.pl 10.04.02, 17:04 Gość portalu: szonik napisał(a): > chciałem tylko napisać że "tematy":purpurowa miłosc i biskdupa są chyba na > wszystkich regionalnych forach ( odkrycie ), a ja nie chciałem ich podciągać Dokładnie tak. Na taki bełkot nie należy po prostu odpowiadać, bo to tylko zachęca idiotę do dalszych defekacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.mst.gov.pl 10.04.02, 08:45 Gość portalu: hrabia napisał(a): > hrabia ma bardzo piekny widok z okna w pracy - na łąki i drzewa daleko po > horyzont....a po lewej stronie park ze stawem, a w dole jeszcze ule i rabatki.. > .. > a jak hrabia codziennie idzie do pracy około 8:00 i wychodzi około 14:30 to idz > ie > aleją, a potem łąkami.....tak.... hrabia pracuje w miejscu które jest bardzo > bajkowo położone.....:)) Zaprawde, widoki przepiękne i jeszcze te godziny pracy - zaiste hrabia ma git widoki...ale co po pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... 04.05.02, 22:15 Ja mialem w stanie Washington widok na wulkan Mt.Rainier. Byl tak duzy nie nie sposob bylo go nie zauwazyc. Poza tym wysoki budynki i nic ciekawego jak to w duzym miescie. Teraz mieszkam poza miaste i jest o wiele lepiej. Z okna mam widok na kawalek lasu i male jezioro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... IP: *.pl 06.05.02, 12:17 I kukurydzy pewnie w okolicy więcej ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
manus Re: Pogaduchy do poduchy albo pitu, pitu.... 06.05.02, 17:24 Rzeczywiscie kukurydzy wiecej, ale za to klimat i roslinnosc takie same jak w Polsce wiec tesknota mniejsza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik co za dzień IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 13:54 próóba, nie dość że siedzę dzisiaj sam i muszę pracować na dwa kompurtery ( nie jednocześnie), deszcz rozmkiękczył? stałe łącze, z tymi z UZP trudno się połączyć i dogadać- (Bułgarzy?), to jeszcze forum nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: co za dzień 07.06.02, 14:42 Gość portalu: szonik napisał(a): > próóba, nie dość że siedzę dzisiaj sam i muszę pracować na dwa kompurtery ( nie > > jednocześnie), deszcz rozmkiękczył? stałe łącze, z tymi z UZP trudno się > połączyć i dogadać- (Bułgarzy?), to jeszcze forum nie odpowiada. To u ciebie pada ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: co za dzień IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 14:48 teraz siąpi, nieprzyjemnie na dworku, ale chociaż powietrze milsze dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: co za dzień 07.06.02, 14:50 Aha, to do nas też pewnie dotrze. Wolałabym na weekend lepszą pogodę, ale niech tam. U nas mocno wieje już od wczoraj Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: co za dzień cd. IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:12 znowu pada, ciemno na dworze, mało światła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: co za dzień cd. IP: *.pl 11.06.02, 13:28 Ale Ty przynajmniej 'dałeś głos' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: co za dzień cd. IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:40 ale nie gryzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: co za dzień cd. IP: *.pl 11.06.02, 13:48 To bym się dopiero zdziwił... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: co za dzień cd. IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:59 na dodatek strasznie duszno, nie ma czym oddychać, napisałeś Ty przynajmniej ,a nie przynjamniej Ty- miła róznica pozdrowienka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: co za dzień cd. IP: *.pl 11.06.02, 14:04 Hmmmm... drobne - a cieszy ;o) Chyba dziś się nie doczekamy nawałnicy postów na forum :o( Już raczej nawałnicy za oknem Pozdrawiam także. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: co za dzień cd. IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 14:18 po prostu reprezentuję świat prostych wartości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat1 nie chciałabym straszyć IP: 195.116.92.* 11.06.02, 14:44 ..ale ma padać przez szesc tygodni, co najstarsi górale wnioskują z ludowego przysłowia.. Ładna pogoda powróci zatem dopiero po 20 lipca. Pozdrawiam AgaT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: nie chciałabym straszyć IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 14:54 ale potopu nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: nie chciałabym straszyć IP: *.pl 11.06.02, 15:22 Gość portalu: agat1 napisał(a): > ..ale ma padać przez szesc tygodni, co najstarsi górale wnioskują z ludowego > przysłowia.. > Ładna pogoda powróci zatem dopiero po 20 lipca. > Pozdrawiam > AgaT Nie zartuj ! Do tego czasu kawał Polski rozmięknie i odpłynie do Bałtyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: nie chciałabym straszyć IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 07:01 noja uwaga zważywszy na sytuację na Śląsku, i złą historię ostatnich powodzi była nie na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat1 żartowałam IP: 195.116.92.* 12.06.02, 08:17 Jak widać po dzisiejszej pogodzie, powodzi jednak nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: żartowałam IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 09:07 zawsze w końcu słońce zaświeci ( u mnie już świeci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik dzień chemika (Puław) IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 12:07 odbywają sie dni Puław niestety zauważyłem to dopiero wieczorem pokazem sztucznych ogni, minęło to , szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Dziś są imieniny Wiesława..... IP: *.mst.gov.pl 07.06.02, 11:26 Wiesław, Wiesław, Wiesław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Mistrzostwa Świata w PN..... IP: *.mst.gov.pl 24.05.02, 17:06 damy radę wyjść z gr.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Mistrzostwa Świata w PN..... IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 24.05.02, 17:27 Gość portalu: jazzak napisał(a): > damy radę wyjść z gr.? co ty jazzak, ty masz nadzieję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Mistrzostwa Świata w PN..... IP: *.pl 24.05.02, 17:38 Gość portalu: hrabia napisał(a): > > co ty jazzak, ty masz nadzieję? Przecież to histeria w narodzie jak ta z Małyszem. Co więcej pozostaje narodowi jak mieć nadzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Mistrzostwa Świata w PN..... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 23:04 Pesymiści POLAK POTRAFI ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak No to zagajenie.... IP: *.mst.gov.pl 05.07.02, 12:11 ...tak politycznie. Jak Wam się widzi (pewnikiem) nowy/stary min. Finansów. "G.Eco.Kłopotko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat1 Re: No to zagajenie.... IP: 195.116.92.* 05.07.02, 12:27 Minister to on może i jest, ale coś go (....) nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: No to zagajenie.... IP: *.mst.gov.pl 05.07.02, 12:42 Gość portalu: agat1 napisał(a): > Minister to on może i jest, ale coś go (....) nie lubię... ...hmmmm dlaczego to profesor......mądry człowiek..... i mu dom zaorali,biedaczysko. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_sowa Re: No to zagajenie.... 05.07.02, 12:49 Gość portalu: jazzak napisał(a): > Gość portalu: agat1 napisał(a): > > > Minister to on może i jest, ale coś go (....) nie lubię... > ...hmmmm dlaczego to profesor......mądry człowiek..... i mu dom > zaorali,biedaczysko. Może wprowadzi podatek od kołatania, kocenia, pierdzenia, szmatek i rogatek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: No to zagajenie.... IP: *.pl 05.07.02, 13:05 dr_sowa napisał(a): > Gość portalu: jazzak napisał(a): > > > Gość portalu: agat1 napisał(a): > > > > > Minister to on może i jest, ale coś go (....) nie lubię... > > ...hmmmm dlaczego to profesor......mądry człowiek..... i mu dom > > zaorali,biedaczysko. > > Może wprowadzi podatek od kołatania, kocenia, pierdzenia, szmatek i rogatek? :o))))))))))))) Widzę, że humor w narodzie nie ginie. A przy tym ów nieszczęsny kandydat zdążył sobie wyrobić odpowiednią renomę ;o) To gdzie on teraz znajdzie drugiego Jacksona, żeby mu swoją megaksiążkę o hiperstrategii wręczyć ? Ale może nie będzie musiał, może jednak Kwach wyperswaduje LM-owi pomysł, żeby rząd postrzelił się w nogę przy pomocy Kołatka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik "zmiany" IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 07:42 p. minister poraktowali jak zwykłą szm-ę, grzesiowie teraz na górze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik upał IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 11:08 jak żyjecie w taki upał, ja prawie nie żyję muszę organizować sobie pracę z zsatosowaniem wynalazków ergonomii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: upał IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 17.07.02, 14:37 Gość portalu: szonik napisał(a): > jak żyjecie w taki upał, ja prawie nie żyję muszę organizować sobie pracę z > zsatosowaniem wynalazków ergonomii upał upałem ale co się dzieje z ludźmi, co się dzieję z Wami? pojechaliście na urlop? dopadła Was nagła gorączka tropikalna? zostaliście porwani przez kosmitów? Niechce się Wam już pisać o czymkolwiek???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik forma-formuła IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 14:51 może sie wyczerpała taka formuła albo wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: forma-formuła IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 17.07.02, 15:18 Gość portalu: szonik napisał(a): > może sie wyczerpała taka formuła > albo wakacje iiiiii tam ludziom sie nie chce albo wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: forma-formuła IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 07:28 chcesz powiedzieć, że Forumowicze to lenie, chyba jednak wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat1 Re: forma-formuła IP: 195.116.92.* 22.07.02, 09:55 Gość portalu: szonik napisał(a): > chcesz powiedzieć, że Forumowicze to lenie, no, ja sobie wypraszam, żeby mnie nazywać leniem ? Urlop, panowie i panie, urlop, odpoczynek, od internetu również, chodzenie boso po trawie i przetwory z ogórków > chyba jednak wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: forma-formuła IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 10:57 ale Ty już zdaje się wróciłaś, ach Wy szczęśliwcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat1 Re: forma-formuła IP: 195.116.92.* 22.07.02, 15:35 Ja niestety musiałam wrócić, a jeszcze bym chciała.. Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 takie sobie pogaduchy 23.07.02, 08:12 coś się rozleniwiliśmy wakacyjnie, mam nadzieję, że żaden forumowicz nie marznie teraz nad Bałtykiem. Swoją drogą nie wiadomo, co lepsze - 14 st. C w Kołobrzegu czy też piękna pogoda na Costa Brava, kiedy nie chcą wpuścić do hotelu, bo oszust nie zapłacił... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzak Re: takie sobie pogaduchy 23.07.02, 09:07 agat1 napisała: > coś się rozleniwiliśmy wakacyjnie, mam nadzieję, że żaden forumowicz nie > marznie teraz nad Bałtykiem. Swoją drogą nie wiadomo, co lepsze - 14 st. C w > Kołobrzegu czy też piękna pogoda na Costa Brava, kiedy nie chcą wpuścić do > hotelu, bo oszust nie zapłacił... ...Witam, i po urlopie. Byłem nad Bałtykiem 2 tyg. Upał, upał, upał. Woda ok.18st. (sprawdziłem organoleptycznie). Ale niespodzianka dzień przed wyjazdem: jakowyś prąd morski przygnał zimną wodę. Miała może 8st. Taka woda potwornie "boli"! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat1 Re: takie sobie pogaduchy IP: 195.116.92.* 23.07.02, 12:39 jazzak napisał: > agat1 napisała: > > > coś się rozleniwiliśmy wakacyjnie, mam nadzieję, że żaden forumowicz nie > > marznie teraz nad Bałtykiem. Swoją drogą nie wiadomo, co lepsze - 14 st. C > w > > Kołobrzegu czy też piękna pogoda na Costa Brava, kiedy nie chcą wpuścić do > > > hotelu, bo oszust nie zapłacił... > > ...Witam, i po urlopie. Byłem nad Bałtykiem 2 tyg. Upał, upał, upał. Woda > ok.18st. (sprawdziłem organoleptycznie). Ale niespodzianka dzień przed > wyjazdem: jakowyś prąd morski przygnał zimną wodę. Miała może 8st. Taka woda > potwornie "boli"! > pozdrawiam Witamy, witamy ; a propos zimnej wody to pływałam kiedyś w wodzie, która miała +5 st. C (w Jeziorze Bodeńskim, jak spłynęły śniegi z Alp) i nie dało się wytrzymać dłużej niż parę minut, ale jak przyjemnie było po wyjściu na brzeg.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jazzak Re: takie sobie pogaduchy 23.07.02, 13:35 Gość portalu: agat1 napisał(a): > Witamy, witamy ; a propos zimnej wody to pływałam kiedyś w wodzie, która miała > +5 st. C (w Jeziorze Bodeńskim, jak spłynęły śniegi z Alp) i nie dało się > wytrzymać dłużej niż parę minut, ale jak przyjemnie było po wyjściu na brzeg.. > Pozdrawiam Pływałaś? hmmmmm Podziwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat1 Re: takie sobie pogaduchy IP: 195.116.92.* 24.07.02, 07:22 jazzak napisał: > Gość portalu: agat1 napisał(a): > > > > Witamy, witamy ; a propos zimnej wody to pływałam kiedyś w wodzie, która > miała > > +5 st. C (w Jeziorze Bodeńskim, jak spłynęły śniegi z Alp) i nie dało się > > wytrzymać dłużej niż parę minut, ale jak przyjemnie było po wyjściu na brz > eg.. > > Pozdrawiam > > Pływałaś? hmmmmm Podziwiam! W wodzie dało się wykonac jedynie kilkanaście ruchów rąk i nóg, bo potem wszystkie mięśnie zastygały, ale i tak uważam to za wyczyn morsa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak No to zaczyna się tydzień w piekarni! IP: *.mst.gov.pl 29.07.02, 09:19 Wymiękam w tym betonowym świecie. Afryka. Odpowiedz Link Zgłoś