kasia5461 12.12.05, 14:55 Witam! Mam takie pytanie,gdzie jest dobry fryzjer w Łukowie tzn.taki, ktory dobierze odpowiednią fryzurę do kształtu twarzy, kolor i pracuje na profesjonalnych kosmetykach.Z góry dziekuje za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazdka1001 Re: Fryzjer w Łukwie 12.12.05, 20:23 Moim zdaniem najlepszym fachowcem jest Halina Pietrzak,ma babka swoje wizje i naprawde dobiera świetnie włosy do twarzy,kolor też no i pracuje na Welli. Jeszcze Ize Chmielewską pochwalę,bo robi świetne niepowtarzalne kolory,ale farby nie trzymaja sie zbyt długo-ma Goldwella. Ale za to maja piękny salon i robią tam fajne paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia5461 Re: Fryzjer w Łukowie 13.12.05, 09:21 Dziękuje za odpowiedź. Wiesz może, ile kosztuje u p.Pietrzak zrobienie balejażu i dobranie fryzurki? Odpowiedz Link Zgłoś
lukowew Re: Fryzjer w Łukwie 01.03.06, 20:47 Mam pytanko, na forum napisałaś, że polecasz Halinę Pietrzak. Wiesz może jak czesze Justyna też tam pracująca. Szukam dobrego fryzjera na ślub :) A mam straszne do układania włosy. Dzięki za odpowiedź. Gdybyś miała wybierać Halinę lub Izę - to którą być wybrała ?? Odpowiedz Link Zgłoś
katy22 Re: Fryzjer w Łukwie 13.12.05, 20:00 Najlepiej ścina Iwona (salon nad reporterem) dziś byłam i jestem śliczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
nacja5 Re: Fryzjer w Łukwie 13.12.05, 20:30 O tak! Ja byłam tez u tej Iwony ze 3 miesiące temu i ze ścięcia i koloru byłam zadowolona,a tydzien po tym na wesele mnie uczesała i wyglądała super,całą noc mi sie trzymało i na poprawiny też poszłam w twj fryzurze,tylko sobie troche pospinałam. Ale robiłam sobie tam też paznokcie i makijaż i też mi fajnie dziewczyna zrobiła,wyglądałam ślicznie i wszystko trzymało sie długo a paznokcie pomalowane-2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
saruniaa Re: Fryzjer w Łukwie 24.02.06, 10:30 Zgadzam się - Iwonka jest świetna. hodzę do niej i jestem baaardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
patrick_ukf87 Re: Fryzjer w Łukwie 02.03.06, 14:57 a ja chodzę do KOLI :) tam koło Policji Odpowiedz Link Zgłoś
milaosobka1 Re: Fryzjer w Łukwie 04.08.06, 17:16 ile za sciecie w salonie nad reporterem?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: Fryzjer w Łukwie 07.08.06, 10:45 Wg. mnie Larc - salon wspominanej już tutaj Izy Chmielewskiej jest da best Odpowiedz Link Zgłoś
kasia5461 Re: Fryzjer w Łukwie 07.08.06, 15:09 A może ktoś wie jakie są tam ceny?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: Fryzjer w Łukwie 07.08.06, 16:13 Przystępne :) - ale chyba najprościej zadzwonić i zapytać u źródła - 0 25 798 67 74 Odpowiedz Link Zgłoś
milaosobka1 Re: Fryzjer w Łukwie 07.08.06, 20:34 przystępne czyli jakie??? Jak sie czesalam na wesele tow jednym salonie wzieli ode mnie 120zl, a u konkurencje prawie taka sama fryzura i 40 zl :-/ ile za sciecie w Larc???? Odpowiedz Link Zgłoś
lazy_dog Re: Fryzjer w Łukwie 08.08.06, 08:17 Nie jestem rzecznikiem prasowym salonu, ani też pracownikiem - nie znam cennika na wyrywki, a poza tym zdaje mi się że cena jest uzależniona od wielu czynnków - masz numer, zadzwoń i zapytaj Odpowiedz Link Zgłoś
norma78 Re: Fryzjer w Łukwie 11.08.06, 23:56 ja zawsze chodzę do Uli na dawnej ul. Buczka (nie pamiętam obecnej nazwy) - jest to ulica naprzeciwko przychodni. Ona ma salon za optykiem. Zawsze jej mówię - rób co chcesz i zawsze jestem zadowolona. Czesała mnie też do ślubu. Ceny przystępne. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś