Dodaj do ulubionych

ból gardła

28.10.16, 10:06
Jest już wątek o antybiotyku, to bardziej lajtowo: polecacie coś na ból gardła? Ciągnie się i ciągnie. Do tej pory zawsze pomagał mi Argentin, teraz nic, płukanie wodą z solą, smarowanie krtani Amolem i Vicks też nie pomaga. Jakieś pomysły? :)
Obserwuj wątek
    • saabinka Re: ból gardła 28.10.16, 10:44
      Tabletki do sssania isla i psikacz dla dzieci natursept, łagodzą podrażnienie i ból. No chyba że to już poważniejsza sprawa i wdało się zapalenie.
      • georgia83 Re: ból gardła 28.10.16, 13:24
        No ja właśnie antybiotyk na zapalenie gardła dostałam. Ale mi się bardzo szybko rozwinęło. Płukanie solą nie pomagało. Dziś byłam na kontroli i mam jeszcze sobie psiukać Tamtum Verde.
        • sara_lesniewska Re: ból gardła 28.10.16, 14:25
          trudno powiedzieć, czy to zapalenie, gardło czerwone, boli od paru dni. Wyślę wieczorem męża do apteki po islę i Tantum verde ;) dzięki!
          • metalwrona Re: ból gardła 28.10.16, 14:51
            Ja w końcówce pierwszej ciąży dostałam tabletki do ssania Fiorda, chyba są dośc łagodne. Ale nie wiem czy w pierwszym trymestrze można :-(. Za to smaczne są bardzo :-). Plus to wspomniane Tntum Verde
    • wredna.czarovnica Re: ból gardła 28.10.16, 20:02
      Doraźnie tantum verde
    • sara_lesniewska Re: ból gardła 29.10.16, 16:02
      mąż wysłany po leki wrócił z Prenalenem, bo tak poleciła pani w aptece ;) ale chyba pomógł albo samo przechodzi bo dziś już lepiej.
    • mamadorci Re: ból gardła 07.12.16, 12:38
      Może lepiej cos ziołowego? Pewnie już przeszło, ale na przyszłość kup w aptece Floradix na gardło. U mnie jest stosowany i zawsze działa. Nawet na gardło palacza.
    • mamadorci Re: ból gardła 07.12.16, 19:24
      Boli gardło - kup Floradix na gardło. Lepszego nie ma . Kropka. To syrop.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka