29.10.16, 09:12
Bylyscie juz sprawdzić? Ja że względu na plamienia i krwawienie byłam już 2 razy, progesteronem jestem naladowana od 3 stron ustnie, dopochwowo i zastrzykami. Jestem w 7 tc, lekarz twierdzi, że serduszko musi być za tydzień, nie wiem jak ja go przeżyję. Jak u Was?
Obserwuj wątek
    • georgia83 Re: Serduszko 29.10.16, 10:10
      Lili będzie dobrze. Ja byłam na usg w 6 tc i widać było niezidentyfikowaną ruszająca się plamę. Tez jestem na luteinie ale tylko dopochwowej. Na razie wszystko ok chociaż plamienia miałam już tydzień po zapłodnieniu.
    • metalwrona Re: Serduszko 29.10.16, 15:32
      Głowa do góry, musi być dobrze! U nas serduszko było widać że pulsuje w 6 tc + 2 dni, wczorajsze usg po 2óch tygodniach potwierdziło.
      Być może Twoja ciąża po prostu jest młodsza troszkę niż liczysz?
    • sara_lesniewska Re: Serduszko 29.10.16, 16:00
      u mnie też 2 usg, 6+3 i po 2 tyg, na obu serduszko było. Trzymam kciuki żeby za tydzień było i u Ciebie.
    • polapa Re: Serduszko 29.10.16, 17:25
      tak byłam 2 dni po spodziewanej miesiączce...poki co mala czarna plama która umiejscowiła się już wmacicy....lekarz mnie pocieszył ze to dobrze i mam przyjść za 2 tyg duphaston magnez i dbac i chuchać na siebie...jedno wiem ze to będzie dłuuuugie 9 miesięcy...
      • mama.kala Re: Serduszko 29.10.16, 20:25
        U mnie również już dwie wizyty na ip z powodu plamienia i krwawienia ( podobnie jak w pierwszej ciąży krew jest z polipa) . Serce było o dziwo już widać w 5t 4d, co mocno zdziwiło panie doktor ,które robiły badanie. Natomiast w pierwszej ciąży serce było widoczne dopiero w 8 tym więc wszystko jeszcze przed Tobą :). Głowa do góry, trzymam kciuki.
        • lili2010 Re: Serduszko 30.10.16, 13:33
          U mnie w usg obraz bez zarzutu, nie wiadomo skąd te krwawienie
    • lili2010 Re: Serduszko 05.11.16, 08:26
      Kamień z serca 😊😊😊 serduszko bije. Jest też krwiak wiec leżę dalej.
      • metalwrona Re: Serduszko 05.11.16, 09:02
        No widzisz, tyle stresu z głowy :-). Lez i odpoczywaj!
      • wredna.czarovnica Re: Serduszko 05.11.16, 19:24
        Gratuluję serducha! I niech leżenie szybko zleci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka