georgia83 19.04.17, 13:50 Hej. Bywa tu jeszcze ktoś? Jak wasze brzuszki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metalwrona Re: hej hej 20.04.17, 09:26 Ja mam włączone powiadomienia z forum, a że powiadomień nie było ;-)... Żyję, ale jest cieżko, zwpanienie między kośmi spojenia łonowego sprawia mi ogromny ból, więzadła w biodrach puszczają, a aktywna 2,5 latka nie daje odpocząć. Synu duży, siedzi tyłkiem w dół, więc podwójny powód do cesarki... Mam dośc tej ciąży. Odpowiedz Link
georgia83 Re: hej hej 20.04.17, 11:11 U mnie 32 tc, waga 1800, córcia ułożona głową w dół już ale lekarz powiedział ze jeszcze moze sie przekręcić. Spojenie łonowe też dokucza, najgorzej w nocy. Chciałabym już urodzić... Odpowiedz Link
sara_lesniewska Re: hej hej 20.04.17, 15:37 u mnie w miarę, tzn jestem zmęczona bo małe dziecko i końcówka ciąży.. :) cc za jakiś miesiąc z kawałkiem. Na szczęście nic złego się nie dzieje. Brzuch ogroooomny i 15 kg na plusie :( Odpowiedz Link
metalwrona Re: hej hej 20.04.17, 15:42 Sara, na kiedy masz dokładnie cc i gdzie? ja jeszcze nie dostałam w Medicoverze skierowania i mam stresa jakby sie coś zaczeło wcześniej... Niby nie powinni mnie zmuszac do sn po jednym cc plus ułożeniu pośladkowym, ale cholera wie czy w Rydygierze (tam planuje sie umawiać) nie zaczął pracy ktoś nowy z "misją" :-/.. Odpowiedz Link
sara_lesniewska Re: hej hej 20.04.17, 17:24 Jeszcze nie mam wyznaczonego terminu, idę początkiem maja na kwalifikacje do Ujastka, spodziewam się że wyznaczą termin w okolicach 24.05-1.06. Tam miałam pierwsze cc i było bardzo ok, co do Rydygiera nie wiem, jak to wygląda. Po jednym cc możesz nie wyrazić zgody na sn, z tego co wiem. Poproś może o skierowanie, mój gin też chciał wypisać później ale poprosiłam i dał na wszelki wypadek już. Odpowiedz Link