Dodaj do ulubionych

Laktator elektryczny

21.07.17, 10:58
Dziewczyny które macie doświadczenie z laktatorami możecie polecić jakiś dobry model?
Mam nadzieję, że nie będzie nam potrzebny, ale chcę mieć w razie W wybrany, żeby małżonek mógł go szybko ogarnąć.
Miałam ręczny Avent w związku z tym wiem, że chcę elektryczny.
Obserwuj wątek
    • olenienie88 Re: Laktator elektryczny 21.07.17, 14:31
      Medela mini electric smile sprawdzona smile jedyny mankament- jest głośna.
      • ash_3 Re: Laktator elektryczny 21.07.17, 17:57
        Właśnie o nim myślałam, naczytałam się, że super. Później znalazłem opinie, że głośny. Olenienie możesz mi opisać proszę tę głośność? 😊
        • olenienie88 Re: Laktator elektryczny 22.07.17, 00:03
          Hmm mój maz mowil, ze jak silnik w starych dieslach, ale to chyba przesada 😂 W każdym razie rozmawiać przy odciąganiu mogliśmy tylko podniesionym głosem smile ta medela swing jest chyba bardziej dyskretna, ale ja jej osobiście nie słyszałam.
          • wesoladama24 Re: Laktator elektryczny 23.07.17, 12:35
            Ja miałam tylko ręczny z lovi i teraz też będę się nim posługiwać. U mnie bardzo szybko szło odciągnąć pokarm. Tylko potrzebny był spokój i skupienie. Co do elektrycznych to w sumie nie brałam wogole go pod uwagę.
    • livia_22 Re: Laktator elektryczny 28.07.17, 18:42
      przy starszej córce miałam medela mini electric, a teraz będę zamawiała medela swing
      • anna.krakowska_098 Re: Laktator elektryczny 03.08.17, 12:11
        Hej, ja tylko ręczny - Avent znów kupię. Więc nie pomogę. Ale u mnie "łatwo szło"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka