radziejowiak 22.03.06, 13:24 PROPONUJE ABYSMY OCENILI NASZA WLADZE W SKALI OD 1 - 10 1.BURMISTRZ 2.STAROSTA. 3.WOJT KONCZY SIE IM KADENCJA ZARAZ NOWE WYBORY A WIEC MOZNA JUZ POWIEDZIEC I OCENIC ICH ZE SWOJEJ DZIALALNOSCI POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytap1977 Re: OCENMY WLADZE 22.03.06, 13:54 wszystkim daję po 10 punktów, też bym chciała żeby inny mnie tak dobrze oceniali :) Odpowiedz Link Zgłoś
pepek_trampek Re: OCENMY WLADZE 22.03.06, 16:43 > 1.BURMISTRZ -3 > 2.STAROSTA. 0 > 3.WOJT 0 Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: OCENMY WLADZE 22.03.06, 17:59 A jakie kryteria oceny nalezy brać pod uwagę? Skala porównawcza do porzedniej ekipy, możliwości w zależności od subwencji, czy to kto więcej dzięki tym ludziom zyskał osobiście? Nie potrafię ocenić, kiedyś dostałem talon na samochód i ulgę w podatku od nieruchomości. Tak wiem grzeczność nakazuje nie pytać co mogą od innych otrzymać, lecz co ja mogę dobrego uczynić w kierunku rozwoju i rozkwitu społeczności z którą od lat jestem z żyty. Mam super pomysł i jestem w stanie dobrze go sprzedać lub w dobre ręce oddać za darmo. Oferty proszę kierowac na priv. nr konta podam za friko Odpowiedz Link Zgłoś
nima Re: OCENMY WLADZE 22.03.06, 18:15 Cześć nomenklaturo! Szykujesz sie w szranki? Powodzenia jesienią. Ja oceniam tak: 1.Starosta - 6 2.Burmistrz - 5 3.Wójt GR - 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kicia9994 Re: OCENMY WLADZE 22.03.06, 19:41 Moje wyniki są następujące: 1.Starosta - 1 2.Burmistrz - 4 3.Wójt - 2 Odpowiedz Link Zgłoś
v50ll Re: OCENMY WLADZE 23.03.06, 10:10 Burmistez 0 Starosta 3 Wójt 1 POprzedni BUrmistrz 4+ Odpowiedz Link Zgłoś
radziejowiak Re: OCENMY WLADZE 28.03.06, 11:43 kinga tez nie wie jak ocenic...szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
tabula-rasa1 Re: OCENMY WLADZE 25.04.06, 20:36 jak to kiedyś śpiewano Mniej niżzero... i trzeba sie mocno zastanowić, zeby takich dupków, jak do tej pory więcej nie wybrano, podobno idą inni- PiS ma mocnego kandydta na starostę,który bedzie pamiętał o Radziejowie, a nie tylko o Osięcinach wice starosta już cujepismo nosem i szykuje sobie grunt na sołtysa w Dębach - wykorzystujc nawet media lokalne, a gangster, jak sobie nie strzelił w łeb, gdy mu wyrosły rogi , to teraz najlepszy czas, by to zrobił i wyzwolił miasto od mafii - hehehe - zrestą jaki pan tali kram Odpowiedz Link Zgłoś
radziejowiak Re: OCENMY WLADZE 04.05.06, 20:15 i tutaj sie jakos spokojnie zrobila ..brak zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
radziejowiak Re: OCENMY WLADZE 19.05.06, 20:11 a jednak sie troche zaczelo na innych postach ruszmy troch i ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
lewus12 Re: OCENMY WLADZE 22.05.06, 16:47 • Re: KTO NOWYM BURMISTRZEM lewus12 22.05.06, 16:45 + odpowiedz MARKARIA Twoje wywody na postach tego forum i prezentowanie twojego pieknego programu .( kiełbasy wyborczej ) normalnie zalatuje mi slynnym w calej Polsce PO PiS-em a wiec demagogia , populizmem , nienawiscia ,zawiscia , odwetem za nie wiem co , sadze ze w Radziejowie takie numery nie przejda ze nagle znajda sie zamozwancy pod nazwa PiS lub PO a ludzie szalenczo na nich beda glosowac. To co wiem to w Radziejowie ani w okolicach nie ma zadnych struktur PO ani PiS. Ujawnij sie politycznie a dopiero bedziesz mial ( miała ) moralna mozliwosc przedstawiania swojego programu powdzenia w wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
lewus12 Re: OCENMY WLADZE 29.05.06, 15:58 wladza otrzymala niskie oceny czyli jest to strata kadencji Odpowiedz Link Zgłoś
lewus12 Re: OCENMY WLADZE 08.06.06, 20:24 jakos markaria ucichl ze swoja agitacja programowa a tak ladnie pisal podobalo mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
soltysradziejowa Re: OCENMY WLADZE 16.08.06, 15:33 Tak więc można każdemu z nich przypisywać odpowiednie noty. A więc na początek Rada Mista: 1. Marek Pawlak 2. Jacek Malinowski 3. Zdzisław Kuczek 4. Jan Bartz 5. Bożena Bogacz 6. Paweł Czarnecki 7. Maria Dembowska 8. Maria Golon 10. Waldemar Juszczyński 11. Remigiusz Koźmiński 12. Lesław Kurant 13. Mariusz Lewicki 14. Kazimiera Staszyńska 15. Stanisław Trawczyński 16. Jan Trzeciak oraz Rada Powiatu: 1. Jan Wojciechowski 2. Jan Maciej Kowalski 3. Teofil Wiesław Pieściński 4. Henryk Gapiński 5. Włodzimierz Gorzycki 6. Grzegorz Łojewski 7. Jan Nocoń 8. Henryk Orłowski 9. Aleksandra Paliwoda 10. Zygmunt Świątkowski 11. Idzi Pieściński 12. Roman Tadeusz Szczerbiak 13. Marek Piotr Trawiński 14. Halina Izabela Urbańska 15. Lucjan Walczak 16. Jerzy Waszak 17. Leszek Wąsowicz Odpowiedz Link Zgłoś
soltysradziejowa Re: OCENMY WLADZE 20.08.06, 23:04 Tym razem również punkty ujemne, lecz tym razem nie dla kogo innego, lecz: W. Juszczyński 1. zainicjowanie próby referendum- później chciał być rozjemca pomiędzy dwiema stronami 2. dziecięca naiwność - uwierzył kierownikowi akcji "REFENEDUM" 3. pomimo pełnienia wysokiej funkcji Przewodniczącego Solidarności w swoim zakładzie pracy jawnie brata się z lewicą. Tak wygląda prawdziwy związkowiec, który walczył z tezami PRL- czyż to nie jest hipokryzja? 4. ośmieszająca naiwnośc- ponownie przystanie do MóZGU REFERENDUM i ogromne zaangażowanie w niej nadal. ja nie musze myśleć dwa razy- nie ma u mnie żadnego głosu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
u510 Re: OCENMY WLADZE 21.08.06, 08:34 hahahahahahaha!!!!!!!!!!! To tak, jak u mnie - tow. Juszczyński potwierdza staaarą zasadę: "Mierny, bierny, ALE WIERNY" !!! Ten dodatkowo naiwny, jak dziecko i śmieszny, jak clown - choć nie wiadomo do końca - smiać się, czy płakać, jeśli mamy mieć więcej takich "radnych"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
waderlex1 Re: OCENMY WLADZE 07.11.06, 12:24 s1.bitefight.pl/c.php?uid=106037http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=106037http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=106037http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=106037 Odpowiedz Link Zgłoś
999ku99 Re: OCENMY WLADZE 06.11.06, 16:32 • Re: Radni powiatowi chlopzkujaw 25.10.06, 14:04 + odpowiedz 1 Jan Wojciechowski- bardzo niski poziom merytoryczny 2. Jan Maciej Kowalski - mało aktywny 3. Teofil Wiesław Pieściński - mało aktywny 4. Henryk Gapiński - wicestarosta -może być następną kadencję 5. Włodzimierz Gorzycki - może być następną kadencję - kompetentny 6. Grzegorz Łojewski - dużo krzyczał na początku -potem przycichł 7. Jan Nocoń - spokojny 8. Henryk Orłowski - najaktywniejszy radny 9. Aleksandra Paliwoda - mało się udzielała 10. Zygmunt Świątkowski - widział tylko swoje i nteresy i ich pilnuje 11. Idzi Pieściński - radny niemowa 12. Roman Tadeusz Szczerbiak - aktywny radny -starosta pierwszej kadencji 13. Marek Piotr Trawiński - porusza problemy których rozwiązanie jest nierealne 14. Halina Izabela Urbańska - spokojna 15. Lucjan Walczak - starosta różne opinie krążą ale chyba był bardzo zaanangazowany w sprawy powiatu 16. Jerzy Waszak - człowiek merytorycznie bardzo dobrze przygotowany do pełnienia funkcji radnego 17. Leszek Wąsowicz - mało aktywny opinie te przygotowane w oparciu o informacje osoby która uczestniczył w paru sesjach Rady jako zaproszony gośc. • Re: Radni powiatowi sauber1 27.10.06, 14:56 + odpowiedz chlopzkujaw napisał: > opinie te przygotowane w oparciu o informacje osoby która uczestniczył w paru > sesjach Rady jako zaproszony gośc. Pokusiłem się i przeczytałem taki, przekrój naszego społeczeństwa, myślę że przez następną kadencje wiele się nauczą ale jak nie chce ktoś, może ustąpić miejsca innym • Re: Radni powiatowi lewatywa6 27.10.06, 20:20 + odpowiedz jezusie nazareński, królu żydowski kolego internauto daj luz! Walczak? obsadził całą rodziną wszystkie kluczowe urzędy i fumkcje , Wojciechowski? cała rodzina w agencjach itp na dodatek doi osięciński PGR, Orłowski? największy milczek i mózg wszelkich intryg To on i szef drogówki są mózgiem komunistów w Radziejowie Szcerbiak? wykopany przez koleżków głównie właśnie przez Orłowskiego Już po raz drugi Raz z Topólki teraz z Radziejowa. Przynajmniej nie zmienił poglądów Był czerwony i taki pozostał Łojewski ? typ z pod ciemnej gwiazdy Wszedł z samoobrony na drugi dzień był już u czerwonych a kiedy zaczęli lecieć w sądażach zapisał się do PSL, ale myślę że po wyborach zapisze się do PO lub PiS a najprawdopodobniej do PPP Czyli Polskiej Partii Pieścińskich To jest dopiero grajdoł i tam jest miejsce dla tego typu ludzi. Idzi - szkoła specjalna Co do innych Urbańska -pełna kultura Paliwodowa kobieta z klasą gorzycki ok Trawiński dno, Nocoń ani dobrze ani źle o reszcie lepiej zamilczę Ja też to piszę na podstawie informacji osoby bardzo często zapraszanej na sesje Odpowiedz Link Zgłoś
atagadt Re: OCENMY WLADZE 06.11.06, 16:54 999ku99 napisał: > > jezusie nazareński, królu żydowski kolego internauto daj luz! > Walczak? obsadził całą rodziną wszystkie kluczowe urzędy i fumkcje , > Wojciechowski? cała rodzina w agencjach itp na dodatek doi osięciński PGR, > Orłowski? największy milczek i mózg wszelkich intryg To on i szef drogówki są > mózgiem komunistów w Radziejowie Szcerbiak? wykopany przez koleżków głównie > właśnie przez Orłowskiego Już po raz drugi Raz z Topólki teraz z Radziejowa. > Przynajmniej nie zmienił poglądów Był czerwony i taki pozostał Łojewski ? typ z pod ciemnej gwiazdy Wszedł z samoobrony na drugi dzień był już u czerwonych a > kiedy zaczęli lecieć w sądażach zapisał się do PSL, ale myślę że po wyborach > zapisze się do PO lub PiS a najprawdopodobniej do PPP Czyli Polskiej Partii > Pieścińskich To jest dopiero grajdoł i tam jest miejsce dla tego typu ludzi. > Idzi - szkoła specjalna Co do innych Urbańska -pełna kultura Paliwodowa > kobieta z klasą gorzycki ok Trawiński dno, Nocoń ani dobrze ani źle o reszcie > lepiej zamilczę Ja też to piszę na podstawie informacji osoby bardzo często > zapraszanej na sesje Może i w tym dużo jest prawdy ale czy nie o to chodzi właśnie od samej góry aż do dołu? wystarczy popatrzeć na chętnych do korytka przyjzeć się dokładniej, może nie wszyscy ale wielu jest tylko po to by na plecach społeczeństwa wyciągnąć się z dołka, ktoś mówił że demokracja takie przypadki dopuszcza, możliwe??? Odpowiedz Link Zgłoś
piccobello Re: OCENMY WLADZE 07.11.06, 10:51 DOKTOR Marek Szuszman - oceniam go jako jednak najlepszego kandydata Odpowiedz Link Zgłoś