polski_francuz 13.03.26, 09:52 W kraju Mercedesa przejmuje wladze Cem Özdemir z partii Zielonych. Miejmy nadzieje, ze nie kaze sie uczyc po turecku bo troche mi szkoda jezyka niemieckiego, ktorego mnie w liceum uczyli... PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j0rl.1 Re: Turecki Szwab 13.03.26, 09:59 polski_francuz napisał: > W kraju Mercedesa przejmuje wladze Cem Özdemir z partii Zielonych. Miejmy nadzieje, ze > nie kaze sie uczyc po turecku bo troche mi szkoda jezyka niemieckiego, ktorego > mnie w liceum uczyli... :E tam. W takiej UK premierem byl Hidus niedawno. To co to szef rzadu w jakims tam landzie. Ale przygladalem sie troche temu Turkowi,. Ciekaw bylem jak rozwiazal problem jedzenie swininy. Bo to maja zakazane Koranem. A wiec wybral kombinacje ze jest wegetarianinem. Wiec juz nie musi pokazywac ze mieso je ale nie swinine. Z tym ze cholera wie czy jak nikt nie widzi to wpieprza steki, naturalnie z wolowiny bo moslem a na zewnatrz udaje wegetarianina. Ale tez trzeba przyznac ze jako ze wie jak jego wsplplemiency oszukuja w socjalach, jest w tych sprawach twardszy jak rodowicie Niemcy czesto. To akurat dobrze. To tak jak ja wiem jacy sa Polacy.Oszustami socjalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: Turecki Szwab 13.03.26, 10:10 To nie zart tylko ponura wrecz bardzo smutna napawajaca do refleksji rzeczywistosc, kamizelki ochronne dla kur jako ochrona przed jastrzebiem. www.youtube.com/watch?v=0lgBxXZ4uwM Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Polacy nadchodza 13.03.26, 10:15 j0rl.1 napisał: "To tak jak ja wiem jacy sa Polacy." Masz szczescie bo w kolejce do wladzy jest Felek Banaszak... www.youtube.com/shorts/E8FOH-ov-m4 PF Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: Turecki Szwab 13.03.26, 10:04 Wie bestellt, so geliefert. W moim okregu wyborczym, (nie jest to okreg robotniczy) pierwsza partia byla CDU (tu sie tez dziwilam) a druga byla AfD, zieloni dostali porzadne lanie czyli minus, no coz wielkie miasta zacedowaly o wyniku, tak jak w Polsce. Kto pcha sie jeszcze mieszkac w dzisiejszych czasach do wielkich miast? To sie widzi na ich ulicach! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Mieszkancy miast 13.03.26, 10:17 monalisa2016 napisał(a): " Kto pcha sie jeszcze mieszkac w dzisiejszych czasach do wielkich miast? To sie widzi na ich ulicach!" Przez grzecznosc nie przecze. :) PF Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: Mieszkancy miast 13.03.26, 10:55 polski_francuz napisał: > monalisa2016 napisał(a): > > " Kto pcha sie jeszcze mieszkac w dzisiejszych czasach do wielkich miast? To > sie widzi na ich ulicach!" > > > Przez grzecznosc nie przecze. :) > > PF Tak wyglada rzeczywistosc ktora najprawdopodobniej zawita tez do Polski jak sie rozroba na Bliskim Wschodzie skonczy albo bedzie sie przedluzac, w Polsce jest jeszcze duzo placu wolnego jak twierdza lewicowe srodowiska. :-), :-) Odpowiedz Link Zgłoś