Dodaj do ulubionych

Oddam za darmo

22.05.06, 08:28
Mam na zbyciu kilka egzemplarzy książki "dekodującej" Kod Leonarda da Vinci -
"W poszukiwaniu odpowiedzi" Josha MacDowella. Jeżeli kogoś interesuje ten
temat i chciałby się dowiedzieć więcej polecam tę książkę. Jest super,czyta
się ją jednym tchem, napisana przystępnym językiem. Za ok. 2-3 tygodnie będę
w Radziejowie i bedę mogła je podrzucić chętnym. Jak już pisałam w temacie za
darmo.
Obserwuj wątek
    • edziu55 Re: Oddam za darmo 22.05.06, 15:35
      ja był bym chętny
      • livia23 Re: Oddam za darmo 22.05.06, 18:05
        Ok.Tylko nie wiem jak Ci tę książkę przekazać. Mogę np. zostawić w Asie u
        kelnerki. Chyba, że masz inny pomysł.
    • x1y2z3 Re: Oddam za darmo 23.05.06, 11:48
      ja też byłbym zainteresowany tą ksiazke jesli rzeczywiscie za darmo.. mozesz ja
      zostawic np w bibliotece miejskiej to ja przy okazji kiedys odbiore. chetnie
      przeczytam pozdrawiam.
      • livia23 Re: Oddam za darmo 23.05.06, 12:46
        Jak już pisałam wcześniej - za darmo. Problem polega tylko na tym, jak Ci ją
        przekazać. W Radziejowie będę za 2-3 tygodnie, przyjeżdżam w sobotę po
        południu, wyjeżdżam w niedzielę. W sobotę biblioteka jest chyba po południu
        nieczynna? W każdym razie kiedyś tak było, może coś się zmieniło?
        • x1y2z3 Re: Oddam za darmo 24.05.06, 09:37
          Biblioteka jest czynna w sobote do godziny 15 pewnie bedziesz pozniej?? a gdzie
          dokąldnie bedziesz w Radziejowie i o ktorej?
          • livia23 Re: Oddam za darmo 24.05.06, 10:05
            Będę u rodziny, właściwie przejazdem, dlatego nie wiem dokładnie o której w
            sobotę, raczej późnym popołudniem. Myślałam, żeby te książki dla
            zainteresowanych osób zostawić wieczorem w Asie u kelnerki. Ale nie wiem, czy
            to dobry pomysł. Nic innego jednak nie przychodzi mi do głowy.
            • x1y2z3 Re: Oddam za darmo 26.05.06, 14:05
              a kiedy dokladnie bedziesz? mozemy sie gdzies na chwile umowic i przekazalabys
              mi ta ksiazke.
              • livia23 Re: Oddam za darmo 27.05.06, 18:59
                Być może odrobinę zmienią mi sie plany i będę mogła zostawić dla Ciebie książkę
                w bibliotece.Gdzie dokładnie mam ją zostawić? W czytelni, czy może dać
                konkretnej osobie?
                • x1y2z3 Re: Oddam za darmo 30.05.06, 17:06
                  Mozesz zostawic ja w cztelni .
    • livia23 Re: Oddam za darmo 29.05.06, 17:54
      Mam więcej niż dwa egzemplarze:) Naprawdę nikt sie nie interesuje tym tematem?
      • cezi7 Re: Oddam za darmo 06.06.06, 11:13
        Dziekuje już czytałem
      • x1y2z3 Re: Oddam za darmo 14.06.06, 08:51
        I kiedy bedziesz w Radziejowie??
        • livia23 Re: Oddam za darmo 14.06.06, 10:18
          Byłam w Radziejowie, niestety nie mogłam sama zanieść do biblioteki, zostawiłam
          u znajomych , podrzucą Tobie do biblioteki a Edziowi do Asa.
          Pozdrawiam
          • sauber1 Re: Oddam za darmo 14.06.06, 12:08
            livia23 napisała:

> Pozdrawiam
            Jak fajnie że znowu wróciłaś do nas
          • x1y2z3 Re: Oddam za darmo 14.06.06, 12:29
            A kiedy mi ktos podrzuci do biblioteki i kto moze znam?
            • livia23 Re: Oddam za darmo 15.06.06, 11:15
              Hej Edziu. Książka już na Ciebie czeka w Asie.
              Przyspieszyłam trochę moich znajomych i jutro czyli w piątek ktoś podrzuci też
              tę książkę do czytelni. Pozdrawiam.
    • kalafior18 Re: Oddam za darmo 15.06.06, 16:34
      Czytał ktoś z Was Kod i jego dekodyzacje? Przecież takie bzdury, o których
      pisze autor "Kodu..." są oczywistymi herezjami bez dzieła odkodywującego. Ale
      dobrze, że powstało dzieło tłumaczące te wymysły. Pozdrawiam.
      • livia23 Re: Oddam za darmo 15.06.06, 18:32
        Niestety, nie wszyscy uważają "Kod..." za bzdury. Niektórzy są przekonani, że
        to czyste fakty, jeszcze inni zaczynaja mieć mętlik w głowie i już sami nie
        wiedzą co mysleć. Dlatego właśnie Josh MacDowell napisał "W poszukiwaniu
        odpowiedzi..."

• livia23 Re: Oddam za darmo 19.06.06, 11:50
          Właśnie dostałam informację, że książka dotarła już do czytelni. Pozdrawiam i
          miłego czytania.
          • x1y2z3 Re: Oddam za darmo 19.06.06, 12:10
            To musialbym zapytac bo nikt mi nie przekazywal ksiazki.. A komu byla ona
            przekazana??
            • livia23 Re: Oddam za darmo 19.06.06, 12:19
              Znajoma zaniosła ją do czytelni i tam zostawiła. Nie wiem komu, nie znam ludzi
              którzy tam pracują. Ale wystarczy chyba zapytać czy ktoś czegoś dla kogos nie
              zostawił:)
              • livia23 Re: Oddam za darmo 19.06.06, 12:20
                Zaniosła to dzisiaj, ok godziny temu.
                • kibolradziejow Re: Oddam za darmo 19.06.06, 12:22
                  livia masz jeszcze te książeczki jak tak to chętnie bym skorzystał z twojej
                  propozycji
                  • livia23 Re: Oddam za darmo 19.06.06, 12:47
                    Jeszcze mam, gdzie Ci podrzucić? Tzn. nie ja Ci podrzucę, bo nie mieszkam już w
                    Radziejowie, ale zostawiłam kilka u znajomych. Wymyśl takie miejsce, żebym nie
                    musiała tych znajomych zbytnio gimnastykowac:)
                    • x1y2z3 Re: Oddam za darmo 19.06.06, 13:01
                      Mam takie pytanie czy bylaby mozliwosc podrzucenia jescze do biblioteki 3
                      egzemplarzy?? Bede bardzo wdzieczny chyba ze nie masz tylu na zbyciu.
                      Pozdrawiam i zekam na odpowiedz. Kiedy moglbym sie ich spodziewać??
                • x1y2z3 Re: Oddam za darmo 19.06.06, 12:46
                  ok ksiazka doszla dzieki.
                  • livia23 Re: Oddam za darmo 19.06.06, 12:54
                    Nie ma za co. Pozdrawiam.
                    • kibolradziejow Re: Oddam za darmo 19.06.06, 12:58
                      livia może być w asie
                      • livia23 Re: Oddam za darmo 19.06.06, 13:05
                        Ok. A może byc w sobotę?
                        • kibolradziejow Re: Oddam za darmo 19.06.06, 13:32
                          może być jak już będzie daj znać to podjedę po nią
                        • x1y2z3 Re: Oddam za darmo 19.06.06, 13:52
                          a daloby rade do biblioteki podrzucic 3 egzemplarze?? jesli tak to na kiedy??
                          pozdrawiam
                          • livia23 Re: Oddam za darmo 19.06.06, 14:33
                            Niestety, te w Radziejowie już się skończyły (są zarezerwowane), ale mogę Ci
                            wysłać pocztą te 3 egzemplarze. Musisz tylko podać mi adres biblioteki. Jak Ci
                            zależy to mogę wysłać jeszcze dzisiaj i jutro, pojutrze będziesz je miał.
                            • x1y2z3 Re: Oddam za darmo 19.06.06, 14:36
                              Bylbym wdzieczny a ile by wyniosla przesylka?? Orientujesz się może?? Jęsli
                              daloby rade to bede wdzięczny tylko ile to by kosztowało?? Pozdrawiam i czekam
                              na odpowiedz.
                              • livia23 Re: Oddam za darmo 19.06.06, 14:46
                                Nic nie będzie kosztowało, to nie są duże koszty. Czekam na adres.
                                • x1y2z3 Re: Oddam za darmo 19.06.06, 14:54
                                  Ok Adres jest taki: Miejska i Powiatowa Biblioteka Publiczna w Radziejowie, ul.
                                  Objezdna 33, 88-200 Radziejów. Z góry dziękuje. Pozdrawiam.
                                  • livia23 Re: Oddam za darmo 19.06.06, 15:06
                                    Czy ma być jakiś dopisek dla kogo, czy sam adres wystarczy?
                                    • livia23 Re: Oddam za darmo 21.06.06, 22:04
                                      Wysłałam przedwczoraj priorytetem, właściwie dzisiaj już powinny być, doszły?
                                      • kibolradziejow Re: Oddam za darmo 21.06.06, 22:48
                                        moją dostrczysz do asa??????
                                        • livia23 Re: Oddam za darmo 21.06.06, 22:54
                                          Ja nie -moja znajoma, ale dopiero w sobotę, bo wtedy może.
                                          • kibolradziejow Re: Oddam za darmo 24.06.06, 14:10
                                            ok to jak juz dostarczy to daj tu znać to ktoś podejdzie
                                            • livia23 Re: Oddam za darmo 25.06.06, 19:58
                                              Moja znajoma właśnie zaniosła książkę do Asa, możesz ją odebrać. Miłego
                                              czytania. Pozdrawiam.
                                              • livia23 Re: Oddam za darmo 25.06.06, 20:07
                                                Do Edzia55 - Ta książka dla Ciebie leży już w Asie kilka dni, jeśli już jej nie
                                                chcesz to daj znać, dam ją komuś innemu.
                                                • livia23 Re: Oddam za darmo 26.06.06, 20:56
                                                  Hej, odebraliscie te książki z Asa?
                                                  • kibolradziejow Re: Oddam za darmo 26.06.06, 22:54
                                                    ja jutro podejde
                                                  • livia23 Re: Oddam za darmo 27.06.06, 16:43
                                                    Widzę, że Edziu55 stracił zainteresowanie tą książką, jeśli ktoś jest chętny,
                                                    niech ją sobie odbierze z Asa, bo leży tam już kilka dobrych dni.
                                                  • kibolradziejow Re: Oddam za darmo 27.06.06, 22:14
                                                    dzięki odebrałem
                                                  • walpio60 Re: Oddam za darmo 28.06.06, 10:34
                                                    livia chętnie wezmę tę książkę, jeżeli jeszcze Twoja oferta jest aktualna.
                                                  • livia23 Re: Oddam za darmo 28.06.06, 10:52
                                                    Jeśli się nie mylę, to w Asie powinna jeszcze leżeć jedna - możesz ją sobie
                                                    zabrać. Jeśli nie będzie, daj znać, to podrzucę następną. Pozdrawiam.
                                                  • walpio60 Re: Oddam za darmo 28.06.06, 18:04
                                                    Dzięki, czy mam się na Ciebie powołać, a może podać jakieś hasło ;-))
                                                  • livia23 Re: Oddam za darmo 28.06.06, 18:07
                                                    Powiedz po prostu, że przyszedłeś odebrać książkę. Powołanie sę na mnie nic by
                                                    nie dało, bo nikt mnie tam nie zna:)Gdyby nie było, daj znać.
                                                  • walpio60 Re: Oddam za darmo 28.06.06, 21:49
                                                    dzięki, odebrałem :-))
                                                  • livia23 Re: Oddam za darmo 28.06.06, 22:24
                                                    Miłego czytania.Pozdrawiam.
                                                  • edziu55 Re: Oddam za darmo 29.06.06, 11:50
                                                    livia23 napisała:

> Widzę, że Edziu55 stracił zainteresowanie tą książką, jeśli ktoś jest chętny,
                                                    > niech ją sobie odbierze z Asa, bo leży tam już kilka dobrych dni.
                                                    Pozdrawiam :-)
                                                  • livia23 Re: Oddam za darmo 29.06.06, 13:15
                                                    Ja też Cię pozdrawiam:)
                                                    Książka leżała dwa tygodnie i jakoś nie byłeś zainteresowany, dlatego
                                                    pomyślałam sobie, że może znajdzie sie ktoś, kto będzie miał ochote ją
                                                    przeczytać. Jeżeli dalej chciałbys ją mieć, nic straconego, napisz mi adres na
                                                    priv i wyślę Ci pocztą. Albo poczekaj do sierpnia, bo wtedy będę w Radziejowie.
                                                    Daj tylko znać czy jesteś naprawdę zainteresowany .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka