Dodaj do ulubionych

poszukiwana

05.04.07, 17:29
Czesć!zwracam sie z dziwną sprawą. Otóz poszukuję pewnej dziewczyny z okolic
Radziejowa, chyba z Bytonia. Chce ja koniecznie poznać, widzialem ją dwa
razy, to może zbyt maly powod by poznawac kogoś. Dodam moze jeszcze,ze jest
piekna. Z tego co wiem, to juz nie jest uczennica szkoły sredniej, moze
gdzies studiuje, niestety nie wiem:(jest najpiękniejsza dziewczyną jaka do
tej pory spotkałem, a wierzcie mi wiele poznalem istot i to z róznych stron
Polski. Jeśli znacie jakieś dziewczyny z Bytonia to mysle,że mozecie mi
pomóc. Dziękuje!
Obserwuj wątek
    • pele42 Re: poszukiwana 05.04.07, 19:31
      hehehe daj jakiś opis jak wygląda
      • arti0302 Re: poszukiwana 05.04.07, 20:00
        Widzialem ją dwa razy.Raz w Połajewie jak grala w siatke z jakimś kolesiem(mam
        nadzieję,ze to nie byl jej chłopak, bo był troche zbudowany,)i chyba jescze z
        dwiema dziewczynami,a drugi raz przed Asem. Tym ostatnim razem miala włosy do
        krótkie(chyba scieła, bo w Połajewie miala długie i upięte),ułozone, chyba
        pokręcone, ciemne blad. Wzrost troszke więcej niż 160cm, szczupła, bardzo ładny
        usmiech, dość duśc duże oczy, ale jaki kolor to nie wiem:(
        • nadzieja19 Re: poszukiwana 06.04.07, 03:55
          Chyba wiem o kim mowisz.Na 100% chodzi o Genowefe Pigwe.
          • bzyku654321 Re: poszukiwana 06.04.07, 09:02
            WIDZIAŁEM JĄ WCZORAJ NA TARGU A POTEM KOLE PKSU
            • nadzieja19 Re: poszukiwana 07.04.07, 05:16
              Pewnie Genowefa zrobila zakupy na naszym wspanialym targu i wrocila w swoje
              rodzinne strony,oczywiscie naszym wspanialym PKS-em.
              • salcesoon Re: poszukiwana 07.04.07, 20:01
                Pocieszę cię. Ten zbudowany koleś, z którym grała w siatkę, to jej syn -
                Mieczysław. To bardzo dobry chłopak. Bardzo kocha swoją matkę. Co sobota zabiera
                ją czerwoną SHL-ką na dyskotekę do Witowa.
                • arti0302 Re: poszukiwana 07.04.07, 20:06
                  już co nieco o niej wiem,a zwłaszcza o tym chłopaku. Mam nadzieję,że ten
                  radziejowianin już nie chodzi z nią, bo ona taka suptelna, nie pasował do niej,
                  co innego ja;)
                  • astryda7 Re: poszukiwana 08.04.07, 00:07
                    Ale z Ciebie dupek,mieć na oku dziewczynę i pozwolić jej zniknąć?
                    Nie stać cię na nowy towar tylko z odzysku?
                    • arti0302 Re: poszukiwana 08.04.07, 12:50
                      To z Ciebie niezly kretyn. Traktujesz dziewczyny przedmiotowo.Kobieta to nie
                      towar, przedmot, rzecz!
                      • szarotka72 Re: poszukiwana 08.04.07, 21:22
                        To z ciebie kretyn do kwadratu,zobaczysz jak ci sprzątnę tę dziewuszke.
                        Zawsze wolałbym dziewice ale taką też nie pogardze!Chyba wiem kto to.
                        Zejdż mi z drogi marzycielu,ale to już!
                        • salcesoon Re: poszukiwana 08.04.07, 21:36
                          Szarotka? Ty... Ty jesteś..... Mężczyzną?!
                          • szarotka72 Re: poszukiwana 08.04.07, 23:19
                            Salcesoon,śledzisz mnie?
                            Czy my się znamy? chyba wiesz kim jestem?
                            Podglądaczu jeden))))))))))))
                            • szarotka72 Re: zagadka dla salcesoona))))))))) 08.04.07, 23:36
                              Salcesoon, dostałeś szoku z ciekawości???
                              Ale zamieszanie,co to będzie? co to będzie???
                              • sauber1 Re: zagadka dla salcesoona))))))))) 09.04.07, 01:38
                                "Lepiej być nie może" ;))
                                • szarotka72 Re: zagadka dla salcesoona))))))))) 09.04.07, 20:26
                                  sauber1 napisał:

> "Lepiej być nie może" ;))

Ty też podglądałeś? o tej godzinie?
                              • salcesoon Re: zagadka dla salcesoona))))))))) 09.04.07, 12:12
                                Ciężki szok. Przyda się kilka kubłów zimnej wody na mój rozgrzany łeb. Dobrze,
                                że dzień mamy sprzyjający, mój dobry Szarotku...
                                • szarotka72 Re: zagadka dla salcesoona))))))))) 09.04.07, 20:17
                                  salcesoon napisał:

> Ciężki szok. Przyda się kilka kubłów zimnej wody na mój rozgrzany łeb. Dobrze,
                                  > że dzień mamy sprzyjający, mój dobry Szarotku...

Salcesoon,najlepiej skocz do basenu albo do wanny!
                                  Napisałam to do zaślepionego atriego,czy Ty zawsze musisz mówić głośno
                                  to co widzisz? Nie musiałeś tego komentować.
                        • arti0302 Re: poszukiwana 09.04.07, 07:50
                          szarotka72,
                          nie wiem skad Ty mozesz wiedzieć czy to dziewica, czy nie.Nie oceniaj po
                          pozorach! Zresztą z Ciebie pewnie taka cnotka,że ona nie zechce być z Tobą.
                          Kobiety lubia wiernych!
                          • sauber1 Re: poszukiwana 09.04.07, 13:09
                            arti0302 napisał:

> Kobiety lubią wiernych!

- Postanowiłam zerwać za swoim chłopakiem - mówi jedna .
                            - Traktuje mnie jak psa!
                            - Jest ci tak źle?- dziwi się druga - Bije Cię? Trzyma cię ciągle przy sobie
                            - Gorzej! Wymaga ode mnie, abym mu była wierna.
                            Siła perswazji: wytłumaczyć kobiecie, że miękki jest lepszy niż twardy, bo nie
                            uwiera i jak można powodzianina pytać: - Jak się panu powodzi? Czy oby się panu
                            nie przelewa?

• szarotka72 Re: poszukiwana 09.04.07, 20:06
                            arti0302 napisał:

> szarotka72,
                            > nie wiem skad Ty mozesz wiedzieć czy to dziewica, czy nie.Nie oceniaj po
                            > pozorach! Zresztą z Ciebie pewnie taka cnotka,że ona nie zechce być z Tobą.
                            > Kobiety lubia wiernych!

To był żart dla Ciebie Arti.
                            Szarotka72 to kobieta,napisałam tak,bo jesteś zaślepiony
                            i nie patrzysz kto pisze.Zdejmij różowe okulary,ta dziewczyna nie
                            jest dla Ciebie.Wiaderko wody dla ochłody też Ci się przyda,tak po kablu
                            dla tradycji))))))
                            Kogo lubią kobiety ? to chyba wiem lepiej od Ciebie.
                            • arti0302 Re: poszukiwana 09.04.07, 20:52
                              a skąd wiesz czy dla mnie czy nie dla mnie?co? skoro ją znasz to powiedz skad
                              niby wg Ciebie ona jest? co teraz robi?
                              • szarotka72 Re: poszukiwana 09.04.07, 21:05
                                Każdy temat jest dobry,myślę,że to wytwór Twojej chorej wyobrażni))))))
                                • duchgierka Re: poszukiwana 09.04.07, 21:47
                                  ja wiem kogo szukacie Duchy wiedzą wzystko , no prawie wszystko
                                  • sauber1 Re: poszukiwana 09.04.07, 23:37
                                    kto szuka, ten znajdzie
                                    • szarotka72 Re: poszukiwana 10.04.07, 17:56
                                      A właśnie,że nie znajdzie...
                                      • salcesoon Re: poszukiwana 10.04.07, 21:45
                                        Kiedyś Cię znajdę...znajdę Cię
                                        W końcu znajdę
                                        Jestem coraz bliżej wiem...

Ad vocem Saubera: "szukanie" nie zawsze daje spodziewany rezultat - w Republice
                                        Czeskiej można wziąć za to nieźle po ryju...
                                        • szarotka72 Re: poszukiwana 11.04.07, 09:47
                                          Salceson,też szukasz tej samej dziewczyny z Bytonia?
                                          Może Arti już ją znalazł? bo zniknął.
                                          • arti0302 Re: poszukiwana 11.04.07, 10:57
                                            Jeszcze jej nie znalazłem w 100% ale mam sporo informacji, myśle,że chyba bede
                                            musiał sie wybrac do Torunia, bo tam chyba bede mial większe szanse ją spotkać
                                            i porozmawiać. W Bytoniu bywa tylko od wielkiego święta. Oby się na stałe nie
                                            przeprowadziła do Torunia:/
                                          • salcesoon Re: poszukiwana 11.04.07, 23:39
                                            Nie, o Boska!
                                            Przywdziej strój zwiewny, Królowo, i w oknie mi się objaw.
                                            Niech nasycę oczy me, kaprawe, przecudnym obrazem Twoim.
                                            Abym mogł zasnąć w spokojności.
                                            I umrzeć - jak ów szczęśliwiec, który Rzym obaczył.
                                            • szarotka72 Re: poszukiwana 13.04.07, 06:50
                                              Salcesoon,możesz sobie tylko pomarzyć.
                                              Będziesz musiał pojechać do Torunia,bo mieszka w akademiku.
                                              • salcesoon Re: poszukiwana 13.04.07, 17:33
                                                Do Ciebie żem to wzdychał, Głuptasku...
                                                • szarotka72 Re: poszukiwana 13.04.07, 17:58
                                                  Do mnie? Przestań sie wygłupiać.
                                                  Wzdychać możesz i szukać też, powodzenia.
                                                  A co mi zrobisz jak mnie złapiesz?
                                                  • salcesoon Re: poszukiwana 13.04.07, 21:20
                                                    Jak już Cię złapię, to nie wypuszczę.
                                                    Chyba... że spełnisz moje trzy życzenia...
                                                  • szarotka72 Re: poszukiwana 13.04.07, 22:34
                                                    Chyba powinnam zapytać jakie to życzenia?
                                                    No to jakie? wolałabym zostać wypuszczona na wolność.
                                                  • salcesoon Re: poszukiwana 14.04.07, 07:58
                                                    Proste, nieskomplikowane, których spełnienie sprawić Ci może olbrzymią frajdę.
                                                    Daj się złapać.
                                                  • szarotka72 Re: poszukiwana 14.04.07, 13:57
                                                    Tak myślałam,że nie powiesz jakie.
                                                    Mnie? czy Tobie?
                                                    Może.
                        • gioacchino Re: poszukiwana 17.04.07, 19:13
                          dziewicolog sie znalazł!
    • polak2121 Re: poszukiwana 15.04.07, 13:05
      współczuje ci frajerze szukać kota w worku
      • astryda7 Re: poszukiwana 15.04.07, 15:18
        jeden szuka > drugi szuka
        to symulacja
        zgadzam się z tobą polak,nawet wiecej;to jak poszukać igłe w stogu siana!!!
        ale niech szukają
        może mnie ktoś zacznie szukać,też jestem interesująca........
    • warszawa31 Re: poszukiwana 15.04.07, 14:01
      A moze warto ?Moze ta dziewczyna jest ''diamentem pośród plew''?
      • sauber1 Re: poszukiwana 15.04.07, 14:04
        warszawa31 napisała:

> A moze warto ?Moze ta dziewczyna jest ''diamentem pośród plew''?

ale też, czy dla samego "może" warto???
        • szarotka72 Re: poszukiwany salcesoon)))))) 18.04.07, 08:52
          A gdzie zaginął mój wielbiciel salcesoon?
          Chyba nie wie jak skonstruować trzy życzenia,
          tacy wielbiciele mnie nie interesują.
          Wygrałam , nie dam sie złapać))))))))))))
          • wujek_dobra_rada8 Re: poszukiwany salcesoon)))))) 18.04.07, 09:13
            Rzecz w tym, że trzeba gonić króliczka a nie złapać!
          • salcesoon Re: poszukiwany salcesoon)))))) 19.04.07, 22:22
            Witaj, Królowo.
            Ja zasypiam i budzę się z myślą o tych trzech życzeniach.
            Troszkę niepolitycznie byłoby mi odkrywać mój chytry plan, tym bardziej przed
            wścibskimi oczami osób czytających nasze posty, pałających żądzą wyszydzenia i
            zohydzenia naszej wzajemnej fascynacji.
            Niemniej jednak czekam chwili, kiedy wyszeptam Ci je do uszka (życzenia), moja
            Ty złota rybko.
            • szarotka72 Re: poszukiwany salcesoon)))))) 20.04.07, 16:57
              Jesteś pewien,że wzajemnej? na pewno?
              Już nie mogę się doczekać podglądaczu!!!
              Ciekawe coś wymyślił?
              • salcesoon Re: poszukiwany salcesoon)))))) 21.04.07, 10:11
                Pssssssssssst.
                ...nadstaw uszko....
                • szarotka72 Re: poszukiwany salcesoon)))))) 21.04.07, 13:01
                  salcesoon napisał:

> Pssssssssssst.
                  > ...nadstaw uszko....

Salcesoon,przeczytaj uważnie:

- Rybak złowił złotą rybkę.
                  - Puść mnie, puść rybaku,a spełnię Twoje najskrytsze życzenie
                  - prosiła złota rybka.
                  - Rybak nie zastanawiał się długo.Będąc jeszcze w wojsku pisał listy
                  do kącika złamanych serc,zaczynające się od słów:
                  - Mam najkrótszy narząd płciowy w całej kompanii,napiszcie co zrobić?
                  - Przypomniał sobie o tym i krzyknął na cały głos do złotej rybki:
                  - Chcę mieć (.) do samej ziemi!
                  - Zawirowało,błysnęło,huknęło,rybak obudził się i zobaczył:
                  że ma trzycentymetrowej długości nogi.

Morał:
                  Jeśli złowisz*złotą rybkę*,sprecyzuj dokładnie swoje życzenia,
                  inaczej możesz znależć się w podobnej sytuacji jak rybak:-))))))))

• salcesoon Re: poszukiwany salcesoon)))))) 21.04.07, 16:59
                    Tak więc próbujesz w sposób delikatny i taktowny, możliwie bezboleśnie zakończyć
                    naszą znajomość?
                    Obawiasz się rozczarowania, moja miła prowokatorko?
                    • szarotka72 Re: Do wszystkich marzycieli )))))) 21.04.07, 17:33
                      Życzenia się spełniają nie tylko w bajce o rybaku i złotej rybce.
                      Dobrze o tym wiedzą internauci,którzy opisali swoje pragnienia
                      na stronie internetowej Sławomira Rybki.
                      Polski Portal Marzeń - www.złotarybka.pl
                      Marzenia trzeba po prostu opisać i...czekać na odpowiedż.

Niczego się nie obawiam prowokatorze.
                      Czy mogę powiedzieć wszystkim głośno jakie były Twoje marzenia?
                      A co? niech wszyscy wiedzą o czym marzysz:-)))))))))
                      • sauber1 Re: Do wszystkich marzycieli )))))) 21.04.07, 20:05
                        Wszyscy mają marzenia, a tylko nieliczni maja odwagę o tym coś więcej i
                        oficjalniej, a może wina brak??? ;)))
                        • odkochana Re: Do wszystkich marzycieli )))))) 04.05.07, 22:18
                          marzenia ponoć się spełniają,ale w ktorym życiu, bo moje to marzenia, ale
                          realne.A Tobie arti życze powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka