Dodaj do ulubionych

Zespół na wesele

23.04.09, 21:45
Witam, czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy zespół Romans ze Zduńskiej to dobry wybór na wesele?? Czy ktoś go kiedyś może słyszał na jakiejś imprezie?? Dzięki za wszelkie informacje!! A może znacie jakiś inny zespół godny uwagi??
Obserwuj wątek
    • remix-1 Re: Zespół na wesele 31.05.09, 17:42
      Chciałbym polecić państwu mój zespół muzyczny REMIX na wesele.Skład zespołu jest
      damsko-męski trzyosobowy plus wodzirej.
      Bawimy gości rytmiczną muzyką w stylu pop,dens i disco polo.Gramy na żywo na
      klawiszach,gitarze i akordeonie.
      W przerwach prowadzimy śmieszne zabawy i konkursy a przy stołach śpiewamy z
      gośćmi piosenki biesiadne z akompaniamentem
      gitary Witam. i akordeonu.Nasze wieloletnie doświadczenie w tym zakresie jest
      gwarancją dobrej zabawy.Więcej o nas na stronie:
      www opolanka.pl lub dmnczarnecki@gmail.com. Utwory mp3 w załączonym pliku.
      Tel. 698 557 758
      Cena za usługę jest zależna od czasu trwania wesela ( jeden lub dwa dni) i
      kosztami dojazdu.
      Zapraszam do skorzystania z naszych usług i proszę o kontakt. Pozdrawiam.
    • jola_krzak Re: Zespół na wesele 23.08.09, 22:09
      Hejka, mam pytanie do Zuzy, czy mimo tego że nie otrzymała żadnej odpowiedzi na
      temat zespołu romans ze zduńskiej woli na forum ma jakieś informacje o tym
      zespole, jak grają i bawią gości??:)) proszę o odpowiedź od może innych ludzi
      którzy może bawili sie przy tym zespole- byłabym bardzo wdzięczna:)) pozdrawiam
      serdecznie
      • alicja.23 Re: Zespół na wesele 07.05.10, 09:40
        miałam okazje bawić sie na weselu w tym roku przy zespole "Romans" chłopaki zrobili kawał dobrej roboty, repertuar mieszany każdy mógł znaleść coś dla siebie i się Świetnie wybawić, robili małe przerwy ok 10 min. Naprawde nie było chyba osoby która mogła coś na nich powiedzieć. wielkim plusem jest to że cały czas grają na żywo i robią to naprawde profesjonalnie. Mają też bardzo fajny kontakt z ludzmi, miłe przyjemne śmieszne konkursy:)bez jakiś obleśnych zwyczajów!! Polecam i pozdrawiam
    • yoda610 Re: Zespół na wesele 07.08.10, 11:20
      ja polecam zespół KWANT z sieradza( 608-315-895 lub 501-227-
      863).grali na moim weselu i było super.profesjonalni,fajny repertuar
      no i trzymają fason do końca.tylko nie pomylcie ich z kwantem z
      radomska bo ja o mało tego nie zrobiłam,a ci z radomska są bez
      porównania gorsi. pozdrawiam!!!
      • juna1222 Re: Zespół na wesele 07.10.10, 20:19
        Ten sam zespół z Sieradza można spotkać też na innych stronach w ten sam sposób głupio przez siebie promowany 608-315-895 .Muślę że ktoś z zespołu zwróci tej czarnej owcy uwagę ,że to nie tędy droga .I nie ten sposób .Szkoda żę yoda610 myśli ,że w necie siedzą tylko laicy . To co robi nazywa się ,, samochwała" he he he
    • isport Re: Zespół na wesele 23.08.10, 21:43
      Ja polecam Zespół Allegro ze Zduńskiej Woli. Wytańczyłem się
      niesamowicie na własnym weselu.
    • donkainc Re: Zespół na wesele 06.11.10, 17:45
      według mnie to nawet niezły wybór, chociaż w naszym regionie jest multum zespołów i trzeba naprawdę się naszukać i wszystkich sprawdzić. powodzenia!
    • czary_mary_band Re: Zespół na wesele 17.11.11, 14:14
      CZARY MARY BAND
      Gramy, śpiewamy, gości rozbawiamy, czarujemy z klasą i uśmiechem :D
      Posiadamy bogaty repertuar na każdą imprezę!
      Nasze „party” :) zdecydowanie różnią się od tych, do których jesteście Państwo przyzwyczajeni.
      Bujamy skocznie, szybko i mocno, a wolnymi czarujemy, kogo trzeba… :roll:
      W programie posiadamy:
      - repertuar cygański, góralski…
      - biesiadę ( oczepiny w ludowym stylu)
      - na perkusji i saksofonie mamy dziewczyny :oops:
      Staramy się robić to naprawdę dobrze!!! :D :D :D :D
      Dysponujemy markowym sprzętem muzycznym oraz czadowym oświetleniem!

Klikajcie!
      www.czarymaryband.pl
      Oraz wbijajcie na Youtube! :D
    • monikabercia Re: Zespół na wesele 16.09.14, 09:19
      Hej. Nie słyszałam nic o tym zespole, ale dam Ci pewną radę. Jeżeli zamawiasz jakiś zespół, a on powie Ci, że za miesiąc, czy dwa może zagrać na Twoim weselu, to znaczy, że albo jest to początkujący zespół albo kiepski. Ja wybrałam zespół Faktor i kiedy poszłam do nich dowiedziałam się, że mogę przyjść najwcześniej za rok, bo tym roku mieli już wszystkie terminy zajęte. Wiadomo co jest najważniejsze na weselu: dobre żarcie i dobra muzyka. Pomyślałam, że skoro trzeba czekać tyle czasu, to przesunęłam nieco termin ślubu. Warto było zaczekać, bo wesele było super. Dla nich nie było problemu, że przychodzi godzina 3-4, a oni pakują się, bo na tyle się umawialiśmy. Grali do 5.00, bo goście do tej pory byli na parkiecie. Na prawdę polecam. Zresztą na ich stronce jest kilka filmików i można sprawdzić jak grają www.zespolnawesele-lodzkie.pl
    • monikabercia Zespół na wesele 29.01.15, 16:02
      Gdy było moje wesele zaangażowałem zespół Skandale i ten właśnie zespół mogę śmiało polecić. Trzeba było tylko troszkę poczekać, ponieważ mieli kalendarz zajęty na ponad półtora roku. Bawiłem się kilka razy na sylwestra, gdzie właśnie oni grali i stwierdziłem, że muszę go mieć na swoim weselu. Zabawa była super. Zresztą, co ja będę pisać. Zajrzyjcie na www.portalslubiwesele.pl, gdzie zespół ma swoją wizytówkę. Tam są filmiki i demo zespołu. Oceńcie sami
      • monikabercia Re: Zespół na wesele 29.01.15, 16:03
        Gdy było moje wesele zaangażowałem zespół Skandale i ten właśnie zespół mogę śmiało polecić. Trzeba było tylko troszkę poczekać, ponieważ mieli kalendarz zajęty na ponad półtora roku. Bawiłem się kilka razy na sylwestra, gdzie właśnie oni grali i stwierdziłem, że muszę go mieć na swoim weselu. Zabawa była super. Zresztą, co ja będę pisać. Zajrzyjcie na www.portalslubiwesele.pl gdzie zespół ma swoją wizytówkę. Tam są filmiki i demo zespołu. Oceńcie sami
        • monikabercia Re: Zespół na wesele 29.01.15, 16:03
          Gdy było moje wesele zaangażowałem zespół Skandale i ten właśnie zespół mogę śmiało polecić. Trzeba było tylko troszkę poczekać, ponieważ mieli kalendarz zajęty na ponad półtora roku. Bawiłem się kilka razy na sylwestra, gdzie właśnie oni grali i stwierdziłem, że muszę go mieć na swoim weselu. Zabawa była super. Zresztą, co ja będę pisać. Zajrzyjcie na www.portalslubiwesele.pl, gdzie zespół ma swoją wizytówkę. Tam są filmiki i demo zespołu. Oceńcie sami
          • monikabercia Re: Zespół na wesele 29.01.15, 16:04
            Gdy było moje wesele zaangażowałem zespół Skandale i ten właśnie zespół mogę śmiało polecić. Trzeba było tylko troszkę poczekać, ponieważ mieli kalendarz zajęty na ponad półtora roku. Bawiłem się kilka razy na sylwestra, gdzie właśnie oni grali i stwierdziłem, że muszę go mieć na swoim weselu. Zabawa była super. Zresztą, co ja będę pisać. Zajrzyjcie na www.portalslubiwesele.pl gdzie zespół ma swoją wizytówkę. Tam są filmiki i demo zespołu. Oceńcie sami
          • misia-896 Re: Zespół na wesele 08.05.15, 14:19
            NIEZŁY MŁYN - Profesjonalny zespół na wesela, eventy, bankiety, studniówki, imprezy rodzinne. Cechujemy się rzetelnością i elastycznością w doborze repertuaru. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w branży muzycznej. Do tańca zaprosimy Państwa w rytmach przebojów polskich i zagranicznych wykonawców pop, rock, dance, blues, latino, a także światowych standardów muzyki tanecznej i biesiadnych hitów. LINKI:
            www.facebook.com/zespolniezlymlyn
            www.planujemywesele.pl/36284-niezly-mlyn-zespol-na-twoje-wesele (pliki mp3)
            niezly-mlyn.zespoly-weselne.pl/

KONTAKT: niezly-mlyn@wp.pl
            tel: 508564559

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka