Dodaj do ulubionych

www.forumsroda.prv.pl

23.02.05, 21:07
To taki wątek troszke informacyjny.
Otóż zauważyłem, że ciężko podawać ludziom adres forum z tymi wszystkimi
numerkami, owszem można podawać żeby wejść na gazeta.pl potem forum,
regionalne itd ale to też nie jest zbyt proste.
Założyłem więc darmowego aliasa. Teraz można wchodzić na nasze forum
bezpośrednio wklepując w przeglądarce www.forumsroda.prv.pl !!!
No to teraz było by miło gdybyście drodzy forumowicze troszke rozpropagowali
ten adres co by nam nowa brać przybyła:)
Obserwuj wątek
    • waclaw_kzn Re: www.forumsroda.prv.pl 23.02.05, 21:24
      Dobry pomysł. Szkoda, że ni emozna było tak łatwego adresu podawac, gdy
      ewakuowalismy sie z Forum GŚ, ani w trakcie akcji dywersyjnej. Trzeba też
      uważać, żeby potencjalni nowi forumowicze nie pomysleli, ż eto już trzecie w
      środzie forum i nie zniechecili się w ten sposób.
    • duch3 Re: www.forumsroda.prv.pl 24.02.05, 11:50
      Rzeczywiscie, trudno nie zauwazyc ze tempo troche spadlo. Wiec chce sie wam
      zaptytac jakie zmiany proponujecie? Czy ktos ma jakis pomysl odnosnie linkow,
      szaty grafisznej itd. Moze tez zmienimy cos w watkach?
      Prosze o rady i nad wszystko razem rozpatrzymy bo chce zeby to forum bylo
      tworzone przez WSZYSTKICH.
    • duch3 Pomocy 24.02.05, 11:52
      I powitanie ktore jest na pierwszej stonie troch sie zdezaktualizowalo. Czy ma
      ktos takies propozycje.
      Myslalem nad czyms w rodzaju...
      Jesli myslisz ze myslisz, o.Dyrektor nie jest Twoim idolem i wolisz
      przedstawienie IT od "Klanu" to jesteś milym gosciem na naszym forum...
      Heheheheheheheheheheeh...... To tylko propozycja.
      • rogeer Re: Pomocy 24.02.05, 15:54
        No fakt tempo rozwoju naszego Forum niestety troszke zmalało. Ostatnio nawet mam
        wrażenie, że tylko ty duchu coś piszesz a wacław,kormoran i ja czasami się w to
        włączymy. Trzeba by się troszke rozreklamować, może ponownie ale tym razem
        spokojniej przypomnieć sobie ludziom na forum GŚ.
        Chociaż i tak nieźle wyglądamy w porównaniu do forum Gazety, tam to już zupełnie
        brak jakiś ciekawszych tematów.
        Co do powitania to zupełnie nie mam pomysłu a na dodatek nie widzę co jest złego
        w tamtym powitaniu? Przekazuje w krótkiej i zwięzłej formie zasady panujące na
        naszym forum.
        • natala77 Re: Pomocy 24.02.05, 16:35
          duchu, fajna jest ta propozycja:P :-))
          faktycznie szkoda, że to forum jest mało rozpowszechnione - trzeba ponowić
          jakieś działania reklamujące...//
          • duch3 Re: Pomocy 24.02.05, 20:28
            Niestety rogeer ma racje. Wpadlem na pomysl aby... nie pokazywac sie na forum
            az do niedzieli. Wysle tylko zaproszenia do znajomych z wizytowka forum na
            maila. Moze ktos sie skusi. Wszystkich tez zachecam.
            Pomyslcie tylko jakie zrobic te powitanie na pierwszej stornie. Z gory dzieki
            Pozdrawiam i jestem otwarty na wszelkie propozycje
          • duch3 Re: Pomocy 24.02.05, 20:29
            Acha, jeszcze chwila ... Moze by tak rozeslac kulturalne zaproszenie do radnych
            miasta i powiatu? Co myslicie o tym?
            • waclaw_kzn Re: Pomocy 24.02.05, 23:20
              Rozmawialiśmy o tym juz w pociągu, ale wypowiedź na forum, to wypowiedź na
              forum :-) Jestem za rozesłaniem zaproszeń, ale o bardzo dyplomatycznej treści i
              z pokornym zapewnianiem pełnej kultury na forum...
              Artytyczne, inteligentne powitanko byłoby niezłe... choc może "Klanu" lepiej
              nie atakować - seriale jednak mają swoją siłe przebicia w narodzie :_)
              ...pomysłów na powitanie na razie nie mam, ale pewnie cos wkrótce wymysle i
              zamieszczę moja propozycję...
              Chyba dziś się Forum nieco ożywiło :-) Nie wpadajmy w panike po jednym dniu
              spowolnienia... w końcu studenci powrócili na uczelnie i czasu maja mniej...
              ale im bliżej weekendu tym wypowiedzi więcej ;-)
    • duch3 Re: www.forumsroda.prv.pl 25.02.05, 11:53
      Obiecałem że nie wyśle żadnego postu do niedzieli. Tylko ten jeden.
      Wysłałem zaproszenia do starosy, burmistrza i jednego radnego. Reszta nie ma
      maila! Nie wiem jak to możliwe w dzisiejszych czasach ale jednak!
      • emi53 Re: www.forumsroda.prv.pl 25.02.05, 14:11
        Mam dwa pomysły na powitanie.Oto pierwszy: ...a choćbym był duchem
        nie potom zesłan
        ażeby cię przestraszyć,
        lecz wynagrodzić za wierność...[Walt Withman] -Środa Wielkopolska- -forum
        dyskusyjne średzian i średzianek, którym nie obca jest historia,dzień
        dzisiejszy i pomyślne jutro Środy. I drugi : GOŚCIU - oto przed Tobą Ziemia
        Średzka,gdzie spoczywa Gen.J.H.Dąbrowski,gdzie stoi Kolegiata,której patronem
        był król Jagiełło,miejsce sejmików szlachty wielkopolskiej.Historię Środy
        tworzyli księża: Szamarzewski,Wawrzyniak,Meissner, a gośćmi byli -Jan
        Kiliński,Ignacy Paderewski,gen.Józef Haller,Prymas Hlond,Kardynał Karol
        Wojtyła.Przybądż i Ty - zwiedzając,ZABIERZ GŁOS NA NASZYM FORUM -ZAPRASZAMY !!!
        • rogeer Re: www.forumsroda.prv.pl 25.02.05, 17:17
          Emi naprawde dobre te powitania:) Szczególnie pierwsze mi się z podobało, bo
          drugie troszke przydługie mi się wydało ale z kolei wiele ciekawych rzeczy się
          dowiedziałem np. że prymas Karol Wojtyła był w Środzie. Emi wiesz może kiedy?
          A teraz jeszcze trzeba rozpropagować nasze forum ma ktoś jakieś pomysły?:)
          • emi53 Re: www.forumsroda.prv.pl 25.02.05, 20:06
            Kardynał Karol Wojtyła Prymasem nie był,był nim w tym czasie J.Em.Stefan
            Kardynał Wyszyński.A mszę św. w Kolegiacie średzkiej odprawił i wygłosił
            kazanie w niedzielę,30 czerwca 1968 roku.Było to z okazji obchodów millenijnych
            diecezji poznańskiej.
            • rogeer Re: www.forumsroda.prv.pl 26.02.05, 10:28
              Przepraszam gafe strzeliłem:)
              A informacje bardzo ciekawa! Wiedziałem, że papierz poświęcił kamien węgielny
              pod kościół na osiedlu ale nie wiedziałem, że co prawda przed pontyfikatem ale
              zawsze odprawiał msze św. w kolegiacie. Wielkie dzięki:)
              • wolframiq Re: www.forumsroda.prv.pl 26.02.05, 16:12
                Rekami i nogami podpisuje sie pod propozycja Emi:)
                • waclaw_kzn Re: www.forumsroda.prv.pl 27.02.05, 13:05
                  Haha, dzięki wzmozonej aktywności - znów o oczko w górę! Na Forach regionalnych
                  nie jesteśmy już drudzy, lecz trzeci od dołu i prześcignęliśmy Koło! Jacy
                  jestesmy pręzni :-)
                  • rogeer Re: www.forumsroda.prv.pl 27.02.05, 16:22
                    No dzisiaj naprawde jest nieźle. Tyle nowych postów, aż miło się patrzy na
                    cyferki skaczące w góre:)
                  • waclaw_kzn Re: www.forumsroda.prv.pl 27.02.05, 23:07
                    I znów oczko w górę - tym razem Leszno stracilo swoją pozycję, przegonione
                    przez średzian :-)
    • duch3 Re: www.forumsroda.prv.pl 27.02.05, 20:19
      Wiedze ze moja czasowa nieobecnosc dobrze zrobila temu forum! Mysle ze czesciej
      bede znikal!
      Pozdrawiam :)
    • duch3 Re: www.forumsroda.prv.pl 27.02.05, 20:22
      A co myslice zeby o tym aby zamiescic powitanie emi?
      Mozemy je zmieniac regularnie. Kazdy bedzie mial okazje cos wymyslic. Np.
      nastepnym razem zamiescimy powitanie Waclawa nad ktorym (mam taka nadzieje)
      goraco mysli.
      • rogeer Re: www.forumsroda.prv.pl 27.02.05, 22:51
        Jestem za, tylko dokładnie które powitanie chcesz zamieścić bo podał chyba 2?
      • waclaw_kzn Re: www.forumsroda.prv.pl 27.02.05, 23:01
        Mysli gorąco, tylko gorąco nie służy chyba myslom :-)... i wywędrowały hen, do
        chłodniejszego klimatu.
    • duch3 Re: www.forumsroda.prv.pl 28.02.05, 13:32
      No i zmienilem. Mam nadzieje ze nikomu to nie bedzie przeszkadzac.
      Podziekowania dla emi. Czekam na nastepne propozycje.
      Pozdrawiam
    • duch3 link do watku o ciekawych wydarzeniach 28.02.05, 18:38
      Natalio pozwolilem sobie zamiescic na pierwszej stronie link do twojego
      watku.:) Mam nadzieje ze wszystkim wyjdzie to na dobre. Rownoczesnie powtorze
      prosbe Nadu aby w tym watku umieszczac wiadomosci tylko o formie informacyjnej.
      Na ewentualne dyskusje zapraszamy na watek "Rozrywki kulturalne sredzian".
      Prosze mi wybaczec ale jesli komus zdarzy sie pomyslka to bede musial ja usunac.
      Pozdrawiam
    • duch3 Re: www.forumsroda.prv.pl 09.03.05, 14:04
      Pozwolilem sobie na zmiane powitania. Mam nadzieje ze sie wszystkim spodoba.
      Czekam, czekam... na dalsze propozycje.
      Pozdrawiam
      • luser32 Re: www.forumsroda.prv.pl 09.03.05, 17:24
        duch3 napisał:
        > Czekam, czekam... na dalsze propozycje.

Jedna propozycja: spacje po znakach przestankowych i po obu stronach myslnikow!

Bo widzac ten tekst w obecnej formie chyba nikt nie bedzie sobie zadawal trudu
        zeby go przeczytac...

pozdro 600

PS
        A gdyby jeszcze gdzieniegdzie jakis <BR> sie trafil, to by juz byla pelnia
        szczescia ;)
    • duch3 Re: www.forumsroda.prv.pl 09.03.05, 17:29
      Html jest bardzo uproszczony i nie mozna wstawiac kodu html'a. A linki sam
      przeksztalca.
      • emi53 Re: www.forumsroda.prv.pl 10.03.05, 22:07
        Następna propozycja powitania:
        Już duch nie patrzy ani wstecz, ni wprzód,
        Obecna chwila -
        oto szczęścia cud.
        ( Goethe - Faust )
        ODWIEDŻ ŚREDZKIE FORUM,
        - które zaskoczy Cię wszechstronnością zainteresowań.
        Tu dyskutujemy o sprawach ŚRODY I OKOLIC.
        Pozdrawiam wszystkich.Dzięki, duchu za informacje o fontannie!
        • waclaw_kzn Re: www.forumsroda.prv.pl 11.03.05, 11:37
          No, obiecywałem, obiecywałem, w końcu cos mam. Może to nei najlepsze, ale chyba
          dość chwytliwe:

Jeśli jesteście mieszkańcami
          Lub wpadacie Tu czasami;
          Jeśli wolicie średzki czar,
          Niźli wielkomiejski gwar;
          Jeśli od massmediów kitu
          Wolicie spektakle ITu,
          A Bliższe Wam jest ŚTK
          Niż kolejna ciepła wódka -
          To wielka będzie, Moi Drodzy, szkoda,
          Jeśli nie wypowiecie się na Forum Środa!
        • emi53 Re: www.forumsroda.prv.pl 03.05.05, 23:40
          Wróciwszy do starej nazwy-zacytuj sentencje,która jest napisana 10.03.2005
          godz.22.07
    • emi53 Re: www.forumsroda.prv.pl 14.03.05, 10:56
      Mała poprawka do strony Zespołu Szkół Rolniczych: adres z dopiskiem -
      dzisiaj.html jest nieaktualny.Prawidłowo powinien więc wyglądać tak :
      www.republika.pl/zsrsroda/ lub zsrsroda.republika.pl
    • duch3 Re: www.forumsroda.prv.pl 15.03.05, 14:31
      Zatem stalo sie...
    • duch3 PIŁA! 30.03.05, 22:49
      3 miejsce ( nie liczac Poznania) i 1 w kategorii "prywatne"! Nizle nam
      idzie...:)
      Pozdrawiam
      • rogeer Re: PIŁA! 31.03.05, 11:52
        Nieźle, nieźle ale coś ostatnio tempo nam lekko spadło, nie wiem co się stało
        czy coraz mniej ludzi nas odwiedza czy coraz mnie ludzi coś pisze na forum.
        No to teraz Wrześnie gonimy!:)
        • kormoran7 Re: PIŁA! 31.03.05, 12:52
          Przydalaby sie nam akcja reklamowa naszego forum bo w sumie mało nas jest
          tutaj. Ale cieszmy sie z tego co mamy. Kalisz o wiele wiekszy od nas a tak
          marnie ciagnie.
          • rogeer Re: PIŁA! 31.03.05, 13:20
            No akcja reklamowa by się przydała, dla mnie najlepszym rozwiązaniem było by
            napisać do Tygodnika Średzkiego, kto wie może opiszą. Na Gazete Średzką nie ma
            co liczyć. Pozatym można by wydrukować jakieś wlepki i ponaklejać w różnych
            miejscach Środy, ważny byłby mały rozmiar i treść np:"www.forumsroda.prv.pl daj
            głos" albo coś w tym rodzaju. Jakieś inne propozycje:)
            • duch3 Wlepki.. 31.03.05, 13:59
              i ogłoszenia na słupach to najlepsza reklama. Na TS ktory ma swoje forum nie
              liczył by. Mysle ze kto chce moze takie ogłoszenia samodzielnie przykleic.
              Mysle tez ze problemem nie jest liczba osob odwiedzajacych forum lecz liczba
              udzielajacych sie.
              • kormoran7 Re: Wlepki.. 31.03.05, 14:14
                Na przyklejnie ogloszen w miescie trzeba miec pozwolenie Miasta. Moze przykleic
                je we wszytkich szkolach srednich W Środzie. To juz by byl mniejszy problem
                • rogeer Re: Wlepki.. 31.03.05, 16:23
                  Wiem, że na przyklejanie ogłoszeń trzeba mieć pozwolenie, ale powiedzmy na taką
                  małą nalepke umieczoną nad przyciskiem od przejścia dla pieszych to już chyba
                  nie? Wiem, że to takie troszke mało legalne, ale myśle że byłoby skuteczne.
                  TS może zamieścić przecież co tam na tym ich forum się dzieje? Pozatym wiesz
                  zawsze by zrobili na złość GŚ:)
                  • kormoran7 Re: Wlepki.. 31.03.05, 17:22
                    Jak juz reklame robic to porzadnie i zeby bylo widac bo na takie male nalepki
                    ktorych nikt nie zobaczy to szkoda czasu. ja optuje nadal zeby w szkolach
                    porozwieszac
                    • rogeer Re: Wlepki.. 31.03.05, 19:53
                      No wiesz takie wlepki też mają swoją publike. Dużo ludzi przechodzi i może
                      przeczytać taką nalepke, prawda że nie jest to zbyt legalne ani widoczne ale
                      lepsze to niż nic. Pozatym to uważam, że duch powinien(nie to że mi się nie chce
                      tylko on jest założycielem) mimo wszystko spróbować napisać do TS z prośbą o
                      umieszczenie informacji lub choćby tylko linka, historia powstania forum nie
                      powinna być tam umieszczana. Pozatym uważam, że informacja ta dotrze do dużej
                      liczby osób w różnym wieku i różnych poglądach, zresztą to jest przecież całkiem
                      ciekawa informacja dotycząca naszego miasta, 3 miejsce po miesiącu istnienia to
                      dobrze świadczy!!!
                      • kormoran7 Re: Wlepki.. 31.03.05, 22:20
                        Sprobowac mozna jak najbardziej. Kazdy sposob dobry tylko pomysl. Idzie sobie
                        czlowiek ulica stoi przed swiatlami. Za chwile zauwaza ulotke. Cos czyta i
                        zaczyna go interesowac to. Ale nie ma na czym napisac tego adresu. Za 3 sekundy
                        jest ziolene swiatlo i idzie dalej i juz zapomina o tej ulotce. Oglosszenie
                        musi byc zrobione na ulotce wreczone obywatelowi w reke. Moze wyrzuci od razu
                        ale w wiekszosci wezmie do domu o keszce sobie przejrzy. I tez jestem za tym by
                        Duch sprobowal pogadac z TS.
                        • waclaw_kzn Re: Wlepki.. 31.03.05, 23:35
                          wlepki, wlepki... a kto je zrobi. Ogłoszenia łatwiej - drukareczka i jazda.
                          Oprócz szkół, można w sklepach powywieszać, może jeszcze gdzieś...
                          • rogeer Re: Wlepki.. 01.04.05, 08:34
                            Oj Wacławie, przecież z wlepkami jest tak samo, kupujesz specjalny papier i jazda.
                            • waclaw_kzn Re: Wlepki.. 01.04.05, 10:14
                              Ojej, wykazałem sie podstawowa niewiedzą - ale jeszcze ktoś musi na ten
                              specjalny papier wyłożyć.
                              • waclaw_kzn Pierwsza strona forum 01.04.05, 10:16
                                Skąd ten napis o burmistrzu, OK i tak dalej? Jest aż niesmacznie sarkastyczny.
                                Uważam, że to w złym tonie, tym bardziej, jeśli próbujemy zaprosić wymieniane
                                tam osoby do udziału na forum.
                                Czyja to sprawka, bo mam swoje typy na admina, który to zrobił :->
                                • kormoran7 Re: Pierwsza strona forum 01.04.05, 10:27
                                  O co chodzi z tym burmistrzem?Nie lubie niejasnych sytuacji wiec prosze o
                                  wyjasnienie
                                  • kormoran7 Re: Pierwsza strona forum 01.04.05, 10:33
                                    gdzie te napisy o ktorych mowil Waclaw?Gdzie Admin usunal wypowiedz?
                                    • kormoran7 Re: Pierwsza strona forum 01.04.05, 13:41
                                      Ale ja ciapa jestem. Teraz dopiero zobaczylem ten napis ze W ŚRODZIE JEST
                                      NAJLEPSZY BURMISTRZ itd. No troche nie jest to prawda wiec lepiej bedzie to
                                      skasowac. Po co mamy klamac potencjalnych turystow chcacych odwiedzic nasze
                                      miasto. Przyjedzie taki ktos do ŚRODY bo pomysli ze u nas sciezek ze ho a okaze
                                      sie ze ani jednej nie ma. Jakie to swiadectwo da sredzianom?Prosze wiec o
                                      wykasowanie tego napisu. Dla dobra forum.
                                      • kormoran7 Re: Pierwsza strona forum 01.04.05, 13:42
                                        napis niech zostanie od slow ze mamy najlepszy OK w okolicy bo z tym jeszce w
                                        miare mozna sie zgodzic
                                        • emi53 Re: Pierwsza strona forum 01.04.05, 15:16
                                          Nie zapominajmy,że dzisaj jest Prima Aprilis,i żart choć się przedstawia jako
                                          niesmaczny i nie na miejscu ma tę wartość w sobie,ze powoduje pozytywne
                                          skutki.W przyrodzie też burza, oprócz zniszczeń,działa pozytywnie.Inaczej
                                          takiego zjawiska atmosferycznego by wogóle nie było.Jutro przecież wrócimy do
                                          codziennej,"poważnej" rzeczywistości.
                                          • kormoran7 Re: Pierwsza strona forum 01.04.05, 15:21
                                            Jesli to mial byc zart to przepraszam za to ze tak ostro zareagowalem. Chyba
                                            nie znam sie na zartach z tego wynika. A wiec jutro napis mam nadzieje zniknie.
                                          • duch3 Napis usunięty! 01.04.05, 19:56
                                            Przepraszam jesli przesadziłem troche z tym napisem. Chciałem w specyficzny
                                            sposób uczcić to swieto i pokazac na jakie choroby cierpi nasze miasto
                                            :)
    • duch3 Re: www.forumsroda.prv.pl 01.04.05, 00:08
      Jeśli chodzi o informacje w szkołach to na to też trzeba mieć pozwolenia. A
      jesli chodzi o wysłanie informacji do TS to pomyślimy nad tym :)
      • kormoran7 Re: www.forumsroda.prv.pl 05.04.05, 13:54
        Myslalem o szkolach z tego wzgledu ze Waclaw ma dobre wejscia w LO(tak mi sie
        wydaje), ja moge w Hipolicie zalatwic takie cos wiec nie bylo problemu z tym
        chyba zeby rozwiecic.
        • rogeer Re: www.forumsroda.prv.pl 08.04.05, 22:36
          Mam pewne spostrzeżenie, chyba troszke blado wypadliśmy przy forum GS, w czasie
          żałoby narodowej. Tam powstało wiele wątków(oczywiście z czego pewnie połowa
          dość marnych) i co ciekawsze było bardzo dużo odpowiedzi. Widziałem, że duch
          próbował przyciągnąć ludzi do nas ale nie wiem na ile się to udało. Musimy
          zdecydowanie przeprowadzić jakąś akcje promocyjną! Bo ostatnio to mi się wydaje,
          że na forum wypowiadają się duch, kormoran i ja z małymi wyjątkami. Naprawde
          zapraszam do dyskusji!
          • waclaw_kzn Re: www.forumsroda.prv.pl 08.04.05, 23:00
            Ja przepraszam za brak aktywności, ale ostatnio mam duzo pracy, to po pierwsze,
            wcześniej miałem przerwy z powodu wyjazdów, to po drugie, a po trzecie
            wszystkie Fora, jak i wszystkie media i rozmowy zdominowal w ostatnim tygodniu
            jeden temat... a nie uważam się za osobe, która miała coś mądrego w tej sprawie
            do powiedzenia.
            • kormoran7 Re: www.forumsroda.prv.pl 09.04.05, 11:37
              1)Co myslicie o tym by popytac sie w waszych szkolach ktore konczyliscie o
              mozliwosc powieszenia na gablotach adrsu naszego forum
              2)Nie piszmy kto sie najbardziej udziela bo tak to sie niepotrzebnie dzieli
              ludzi na aktywnych i nieaktywnych a ja nie chce sie wyrozniac na tle
              wiekszosci. Wiadomo ze nie kazdy ma stalke i udziela sie tyle na ile mu
              mozliwosci pozwalaja
              3)U nas bylo mnie tematow ale mysle ze nie chodzi tutaj aby przescigac sie
              ktore forum najwiecej dyskutuje o Papiezu. W sumie wole miec mniej tematow na
              temat ale bardziej przemyslanych i nie obrazajacych sie na wzajem a na GS
              straszna nagonka na ksiezy sie zrobila
              • rogeer Re: www.forumsroda.prv.pl 09.04.05, 19:01
                Co do szkół, uważam to za pomysł dobry aczkolwiek nie wystarczający, bo co
                zrobić z ludzmi którzy do szkół już nie chodzą.
                Zgadzam się z Tobą kormoranie, że nie można dzielić ludzi na aktywnych i nie
                aktywnych, bo to nic nie daje.Ale jak wchodze na forum to wiem, że jeśli jest
                jakaś odpowiedz to niestety na 75% jest to ducha lub Twoja. Rozumiem też osoby
                udzielające się w miare możliwości i to, że na GS tematy są raczej kiepskawe,
                nie komentując w ogóle tej nagonki na księży i kłótki z tym związanych.
                W moim poprzednim poscie chodziło mi generalnie o to, że smutno mi się robi jak
                wchodze po dniu nie czytania na forum a tam dwie odpowiedzi albo jeszcze mniej.
                A tutaj patrze na forum GS, które jest przyjamniej narazie jest bardziej aktywne
                od naszego.
                • kormoran7 Re: www.forumsroda.prv.pl 10.04.05, 00:04
                  Reklamy w szkole to tylko jeden z elementow promocji naszego forum. Dobrze
                  zdajemy sobie sprawe z tego ze na forum w duzej czesci zagladaja ludzie mlodzi
                  a sporadycznie tacy powiedzmy w srednim wieku. Tak bylo na GS i tak bedzie
                  tutaj. dlatego tym bardziej ciesze sie ze jest z nami Emi ktory wylamuje sie z
                  tych schematow i daje nam naprawde madre i niebanalne notki.
        • kormoran7 Re: www.forumsroda.prv.pl 20.04.05, 23:08
          Poniewaz nie mozemy sie spotkac a sprawe trzeba przyspieszyc czy pozwolicie mi
          przygotowac akcje reklamowa naszego forum na terenie naszego miasta. Oczywiscie
          gotowy projekt i strategie jaka wymysle przedstawie wam do weryfikacji
          publicznej na tym forum ale chcialbym juz naprawde troche ruszyc z kopyta.
          Pozwolicie?
    • duch3 Mam mało czasu... 09.04.05, 12:28
      Mam mało czasu więc wielce nie będe się rozgadywał. Otóż po akcji zdjęciowej
      moge stwierdzić że na forum jest bardzo dużo ludzi czytających, a mało
      udzielających się. Wysłałem pewnie ponad 20 maili ( poźniej sprawdze dokładnie)
      i to zanim podałem swój adres na forum GS.
      PYTANIE BRZMI JAK ZACHECIĆ LUDZI DO WYPOWIADANIA SIĘ?
      • emi53 Re: Mam mało czasu... 10.04.05, 22:19
        Spróbujmy zastanowić się właśnie - jak zachęcić,jak zmobilizować tych już
        stałych, i tych czytających tylko nasze forum ,do liczniejszego wypowiadania
        się? Po pierwsze - zawsze o ilości wypowiedzi decydować będzie kontrowersyjność
        danego tematu.Jeśli jest temat,w którym większość zgodnie się
        wypowiada,dyskusja nawet przy licznym gronie szybciej się wyczerpie ,niż w
        przypadku,kiedy ścierają się w dyskusji różne,często przeciwstawne opcje.A więc
        spróbujmy na forum poruszyć tematy,którymi poróżnimy się.Lecz dzięki temu
        dojdziemy do sedna sprawy,przy okazji dzieląc się większą ilością myśli -zyska
        na tym i forum,i sprawa,nad którą dyskutować będziemy!Do drugiego punktu
        przejdę w następnej wypowiedzi.
        • kormoran7 Re: Mam mało czasu... 11.04.05, 13:04
          I tak uwazam ze bez omowienia pewnych spraw w 4 oczy sie nie obejdzie a fakt ze
          to spotkanie sie odwleka nie sluzy dobrze naszemu forum.

No to Emi rzucaj kontrowersyjny temat:)
          • rogeer Re: Mam mało czasu... 11.04.05, 15:27
            Ostatnio z duchem doszliśmy do podobnego wniosku i będzie trzeba się umówić ale
            to już może na gg albo na maila a nie tutaj.
            • duch3 Re: Mam mało czasu... 12.04.05, 00:33
              Zatem...
              Jak nie posiadający gg, prosze was o umówienia nas na zlot (również uważam że
              nie ma co tutaj pisać). Postaram się dostosować ale odpada czwartek i piątek,
              jutro też nie specjalnie mi pasuje. Omówimy co można zrobić itd., jednak ja
              skłaniałbym się ku muzeum wąskotorówki. I tak "wisze" Arkowi sms a jakoś nie
              moge się zorganizować.
              Zgadzam się też z Emi że zgodność staje się naszym wrogiem. Po prostu nikomu
              nie wpadnie do głowy żeby pisać o romansach w średzkim pogotowiu.
              Pozdrawiam i czekam na informacje od Rogeera.
              Myśle że znajdą się też inni chętni.
              • kormoran7 Re: Mam mało czasu... 12.04.05, 09:15
                Bo temat musi być kontrowersyjny ale nie godzacy w czyjas osobe:)Wyjatkiem sa
                ludzie z wladzy ale oni z natury musza byc przygotowani na nienajlepsze epitety
                od obywateli:)Na GS zmienilo sie to ze teamty staly sie bardziej powazne ale
                jezyk niektorych ludzi pozostal ten sam. Nie moga pogadac bez uzycia chocby
                jednego wulgaryzmu.
                • kormoran7 Re: Mam mało czasu... 12.04.05, 09:16
                  A moze duchu jednak GG zalozysz. W imie lepszej przyszlosci forum:)
                  • duch3 GG 13.04.05, 12:13
                    Niestety to niemożliwe, zdziwiełbyś się jak byś się dowiedział ile miejsc
                    odwiedzam aby być na bierząco z forum.
    • duch3 Forum GS 18.04.05, 23:28
      Fakt że forum GS odbiło się od dna (i popadło w inny rodzaj dna) działa na mnie
      frustrująco. Z zazdrością patrze ile osób jest aktywnym na tamtym forum. Jednak
      po dzisiejszym wątku yarasa " Jak często się masturbujecie i dlaczego" dochodze
      do wniosku że to tylko kwestia czasu kiedy zjawi się Skorumpowany Aniołek II i
      rozpieprzy <przepraszam za wyrazenie> forum GS.
      • kormoran7 Re: Forum GS 19.04.05, 13:46
        Dlatego jak juz mowilem lepiej miec mnie tematow ale bardziej normalnych:)
    • duch3 Re: www.forumsroda.prv.pl 03.05.05, 23:54
      Zrobione! :) Dziękuje bo zupełnie o tym zapomniałem. Ale wiecie co? Nie moge
      juz więcej informacji umieszczać bo się nie mieszczą! Wykorzystaliśmy to pole
      do maksimum!
      • rogeer Re: www.forumsroda.prv.pl 04.05.05, 10:41
        Tyle mamy do powiedzenia, że miejsca nie starcza?:) No prosze kto by się
        spodziewał!!!:)
        • duch3 Mało ludzi na forum 05.05.05, 11:44
          Coś za coś, albo mnogość wypowiedzi albo mniej chamstwa i ludzi.
        • emi53 Re: www.forumsroda.prv.pl 21.06.05, 09:20
          Rogeerze - dla Ciebie wiadomosc w skrzynce pocztowej.Ostatnio spada aktywnosc
          na forum.Mimo poczatku wakacji i urlopów,warto dalej pisac...
          • emi53 Re: www.forumsroda.prv.pl 22.06.05, 23:03
            Rogeer -pozdrawiam,jednoczesnie dziekujac za wpis.Mimo wakacji-pisac nie
            przestaje.Zycze milego wieczoru podczas puszczania Wianków/26.06-w niedzielny
            wieczór -przypominam -umawialiscie sie na 21-sza/.
            • martula86 Re: www.forumsroda.prv.pl 23.06.05, 10:43
              emi a ciebie z nami nie bedzie :o(
              • emi53 Re: www.forumsroda.prv.pl 23.06.05, 22:57
                Szkoda - przy innej okazji na pewno spotkamy sie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka