Gość: daga IP: 213.199.204.* 05.03.04, 14:08 Chce prowadzic agencje opiekunek do dzieci. Kto sie orientuje na jakiej zasadzie to dziala.jakie umowy nalezy stosowac dla osob zatrudnianych jako opiekunki np. zlecenie na miesiac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirek Re: Opiekunki do dzieci IP: *.man.rsk.pl 12.03.04, 07:56 Jestem tym rowniez zainteresowany. Podaj swoje namiary na priv (e-mail, gg) to sie skontaktuje z Tobą - bo sam mam kikla pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Opiekunki do dzieci IP: *.lodz.mm.pl 12.03.04, 11:36 A ja myślę że to należałoby poszerzyć o dodatkowe usługi i w ten sposób zwiększc efektywność działania firmy. Również przymierzam się do takiego przedsięwzięcia i również mam znaki zapytania. Zbyszek starfish7@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysz Re: Opiekunki do dzieci IP: 213.199.204.* 15.03.04, 16:39 Moj email mysz76@gazeta.pl jak napiszesz podam ci gg. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Opiekunki do dzieci IP: 213.199.204.* 15.03.04, 16:41 Mirek mój adres mysz76@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.sz Re: Opiekunki do dzieci 13.03.04, 20:06 Witam w klubie! Ja też zaczynam i to juz lada moment. Moze zawiążemy jakiś pakt ;) i będziemy wymianiać się doświadczeniami? Piszcie do mnie, będę wdzięczna za kontakt - magdalena.sz@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAtka Re: Opiekunki do dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 21:19 Prowadziłam Agencję Opiekunek. Miałam około 100 kobiet w swojej bazie danych z czego jakieś 5 % było naprawdę wartych polecenia. Przed wami cieżka praca i często bardzo niewdzięczna. No i ogromna odpowiedzialnośc. Prawie wszyscy rodzice byli zainteresowani opiekunkami w wieku emerytalnym, natomiast 80% chetnych do pracy to osoby młode. Możecie zatrudniać opiekunki na umowę o dzieło - w przypadku zleceń dorywczych. Ja działałam na zasadzie doradztwa personalnego - znalezieni właściwej osoby. Kwestia zatrudnienia spoczywała juz między rodzicami a opiekunką. Polecam rozszerzyc działalność o pomoce domowe. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAga Re: Opiekunki do dzieci IP: 213.199.204.* 24.03.04, 12:53 Droga Katko! CZy mogłabyś się ze mną skontaktować? jadaga@wp.pl lub gg 141754. Twoja wiedz na ten temat bardzo by mi się przydała a mam jescze parę pytań na ten temat. Jeśli możesz napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Opiekunki do dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 08:13 Prowadzę agencję opiekunek w Poznaniu. Zgadzam się, że zadanie jest bardzo niewdzięczne, szczególnie teraz-po "nagonce" telewizyjnej na agencje. Rodzice są niezwykle wymagający - co naturalnie nie dziwi (oddają pod opiekę swój największy skarb)ale nie zmienia faktu, że dogodzić wymaganiom jest niezwykle trudno... Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Opiekunki do dzieci IP: *.acn.pl 30.03.04, 01:12 A jak bedzie teraz,gdy chcą opodatkować opiekunki? Chyba przez to mniej z nich jak i rodziców będzie korzystać z agencji... Odpowiedz Link Zgłoś