Dodaj do ulubionych

Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach

07.03.13, 10:23
Myślę, że czas już ruszyć się w stronę Aten ! Nie widziałam Was hohoho i źle mi z tym !
Tłumaczy mnie to, że zawsze coś staje na przeszkodzie!
Ostatni nasze spotkanie zrujnowały strajki o ile dobrze pamiętam...później dwa miesiące nie mogłyśmy z Nelką dojść do siebie..w międzyczasie teściowa(babysitter)chorowała...jednym słowem zbieg nieszczęśliwych wypadków !
Przyjadę w tygodniu po katara deutera...tylko myślcie który dzień tygodnia Wam pasuje...
No i może jakaś nowa twarz dołączy wink
Obserwuj wątek
    • margarita6 Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 07.03.13, 10:30
      Czyzby Ola dzisiaj do Ciebie zadzwonilasmile czy telepatiasmile))
      • mamalal-ka Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 07.03.13, 12:10
        Wiesz my kubary rozmawiamy dość często wink ale akurat dzisiaj jeszcze nie !
        Czyżbyście w w/w temacie plotkowały wink?
    • bachula_gr Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 07.03.13, 12:10
      Oj.. Lalka, juz dawno nie bylo zadnej forumowej obowiazkowej_pod_grozba_wylotu_z_forum rewii na lodzie z lodami po, nie uwazasz?????Tudziez grupowej sesji pod Akropolem np?

To byly czasy............
      • mamalal-ka Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 07.03.13, 12:13
        > To byly czasy............
        rzeczywiście było supe!
        No ale wszystko jeszcze można powtórzyć wszak młode pokolenie rośnie wink
    • margarita6 Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 07.03.13, 19:49
      Kaska,no akurat rano dzis spotkalysmy sie z OLa przypadkowa i temat sie wywiazalsmile
      Jak juz bedziesz mogla ruszyc dupcie daj znacsmile
    • ana_mama_patrycji Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 07.03.13, 21:33
      Ale bym chciała tam razem z Wami pod Akropolem sad
      • mamalal-ka Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 12.03.13, 13:53
        Laseczki środa 20 marca, pasi ?
        • annielika Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 12.03.13, 14:08
          Pasi pasi i to bardzosmile
          Ja bede!
    • bebiak Aparaty fotograficzne zabierzcie, bo jak nie .... 12.03.13, 22:14
      .. bo jak nie to się na Was zeźlę a wiecie co znaczy Bebiak zły? No!
      • annielika Re: Aparaty fotograficzne zabierzcie, bo jak nie 13.03.13, 14:17
        Ha, ja dostalam na urodzinki piekny nowiutki super lux, ktory nosze caly czas w torebce, wiec cykac bedesmile
        • bebiak Re: Aparaty fotograficzne zabierzcie, bo jak nie 13.03.13, 14:45
          Zazdroszczę, bo mój zaczyna domagać się wymiany a z kasą jakoś tak...grrrr....
          A skoro już masz to cudo no to musisz wykorzystywać do bólu smile Liczę na Cię!
    • orangewomen Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 13.03.13, 15:06
      No jak tylko zobaczylam watek to sie ucieszylam, pomyslalam we wszystkie dni za wyjatkiem srody i masz Ci babo placek w srode sie organizuja!

Zobacze jeszcze czy mi sie uda.

O jakiej godzinie mowa?
      • penteli Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 13.03.13, 20:50
        O jakiej godzinie i gdzie? Mam do zaproponowania urocze miejsce jakbyśmy cierpiały na brak pomysłów.
    • margarita6 Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 13.03.13, 21:13
      PRAWDOPODOBNIE BEDE....chociaz ta sroda hmmmmm
      • mamalal-ka Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 14.03.13, 00:00
        Dziewczyny stańcie na głowie proszę wszak tak rzadko się spotykamy !
        Przepraszam Was za tą środę ale to jedyny dzień kiedy teściowa może przypilnować Nelcie!
        No cóż jestem od niej uzależniona !
        • penteli Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 14.03.13, 00:01
          Nadal nie wiemy, o której będziesz bejbi
          • mamalal-ka Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 15.03.13, 12:36
            Kochaniutkie udało mi się przekręcić tesciową na piątek wink
            Także teraz nie ma wybacz kto nie mógł w środę w piątek się zjawia !!!
            Bedę około 17-17.30...umówmy się w naszej knajpce u nadętego kelnera, ok ?
            • annielika Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 15.03.13, 19:03
              No ja w piatek nie moge. Mam pierwsze naswietlania, wiec wypijcie za mnie kawke.
              • mamalal-ka Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 15.03.13, 20:05
                Laseczki napiszcie kiedy czwartek czy wtorek?
                Teściowej i tak wszystko jedno skoro zgodziła się zostać w trójcą dzieci !!!
                Kiedy mam przyjechać abyście wszystkie mogły???!!!??? wink
                • penteli Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 15.03.13, 20:45
                  Dla mnie lepiej we wtorek, ale w czwartek też się dam radę dokulać (z opóźnieniem), więc Wy decydujcie.
                • annielika Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 16.03.13, 07:33
                  Mi wszystko jedno, oprocz piatku.
                  • mamalal-ka Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 17.03.13, 16:40
                    Stanęło na wtorku po 17-stej...
                    umawiamy się już mailowo a jak jakaś podczytująca odważna nieznana
                    forumowiczka ma ochotkę to zapraszamy wink
                    • bebiak Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 17.03.13, 17:25
                      Poprosze jak zwykle maila do wiadomości: wszak muszę uczestniczyć duchowo w tym spotkaniu czyli muszę wiedzieć gdzie, z kim i o którejwink Będę z Wami! <3
                      • annielika Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 20.03.13, 07:28
                        Zdjecia pojda dzisiaj po poludniu. Wczoraj niestety sil zbraklo.

Bylo super i czekam na spotkanie w kwietniusmile
    • orangewomen Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 19.03.13, 21:59
      Achhhh wiec spiesznie donosze, iz spotkanie sie odbylo, w nowym miejscu, ktore byc moze wejdzie do stalego repertuaru, jedzonko dobre, wina pod dostatkiem, a kelnerzy nas mieli w opa opa - gliko, raki i rakomelo nam stawiali - ale to tylko tak na marginesie. Bo najwazniejsze i najlepsze w tym wszystkim bylo towarzystwo naszych najwspalnialszych i niezadownych Polek W Grecji!!!!

Sezon wiosenno-letni uwazamy za otwarty i zostalo postanowione, iz przywracamy co miesieczne zgromadzenia do rzeczywistosci.

Dla Special Members wink bedzie oczywiscie photo relacja z super, odjazdowego malinowego aparatu naszej annielki smile

Fajnie Was bylo zobaczyc i usciskac!!!!

I specjalne podziekowania dla sponsorki!!!! smile
      I zebysmy za kolejne tyle lat, co ma teraz, spotkaly sie znow w pelnym skladzie i rownie dobrze sie bawily i jeszcze wiecej zjadly i wypily i jeszcze szczesliwsze byly!!!!!!

• mamalal-ka Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 20.03.13, 12:10
        No rzeczywiście było super! Oby udawało nam się spotykać teraz co miesiąc !
        Nelka spoko... tatuś, bracia i babcia stanęli na wysokości zadania !...a ja już zapowiedziałam, że za miesiąc powtórka z rozrywki co spotkało się ze 100 procętową aprobatą !

orangewomen napisała:
        > I zebysmy za kolejne tyle lat, co ma teraz, spotkaly sie znow w pelnym skladzie
        > i rownie dobrze sie bawily i jeszcze wiecej zjadly i wypily i jeszcze szczesli
        > wsze byly!!!!!!

Czy Ty sobie to wyobrażasz? Podstrzelone staruszki pijące raki ! heheehehe, nieźle !
        • alexandrula Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 20.03.13, 12:57
          Haaaaa odzyskałam moje konto - tzn przypomniało mi się hasło! smile
          Wczoraj było naprawdę super , wracałam do domu jak na skrzydłach (w przenośni i trochę dosłownie - obecne widziały tongue_out) Takie spotkania dodają poweru!
          Za miesiąc kolejna rundka, 3mam was za słowo.
          • annielika Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 20.03.13, 13:05
            alexandrula, bravo, gratulacje!!!!!!!!!!!smile

To moze my od razu ustalmy jakis termin, ktory oczywiscie moze sie zmienic pozniej... ale zeby wiadomo bylo, kiedy mamy mniej wiecej planowac.
            • penteli Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 20.03.13, 14:13
              Tak tak, było super! Oby częściej (to i nie będziemy aż tak wygłodniałe wink ) Kasia, to był zaszczyt móc opijać z Tobą Tę Okazję! No i z Wami dziewczyny oczywiście... Co do terminu, wstępny zarys jest. Będziemy mailować. Aguś, oczywiście my się też załapiemy na foty, prawda?
              • annielika Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 20.03.13, 14:20
                No to w takim razie prosze o wtajemniczenie mnie w ten terminowo wstepny zarys.

A zdjecia pojda do wszystkichsmile
          • penteli Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 20.03.13, 14:15
            alexandrula napisała:

> Haaaaa odzyskałam moje konto - tzn przypomniało mi się hasło! smile

Zawsze twierdziłam, że lokalne specjały mają zbawienny wpływ na ciało i umysł..... big_grin
    • margarita6 Re: Czas ruszyć tyłek...spotkanie w Atenach 20.03.13, 16:01
      Donosze ,ze bylam i wino w malych ilosciach pilamwink
      Naprawde bylo super i pysznie a nastepne spotkanko poprosze zorganizowac w PIATEK a nie tak w srodku tygodnia !!!Fajnie bylo Was znowu zobaczycsmile
      STO LAT dla sponsorkismile
    • bebiak To ja ustalam termin:) 20.03.13, 21:38
      Wracam ci do domu, sprawdzam pocztę a tu... fiu fiu.. ja też tak chcę!!!!

Ustalam termin następnej zatem kafffki na czwartek, 2 dnia maja AD 2013smile
      Godzina i miejsce [gdzieś w Atenach] do dogadania, ale dzień uważa się za zarezerwowany.... howgh!
      • bebiak Re: bebiakowa kaffka w Wielki Czwartek:) 20.03.13, 21:41
        Dla przypomnienia: robimy powtórkę wielkoczwartkowej kafffki sprzed 3 lat.. Pamiętacie?
        Wtedy tez był to grecki Wielki Czwartek tyle, że początkiem kwietniasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka