altu 28.05.04, 10:28 Gdzie w Wołominie jest najlepszy zakład fryzjerski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kemot97 Re: Fryzjer 02.06.04, 08:24 w Slonecznej na ul. Niepodleglosci - na tylach poczty, tam jest OK i tanio jesli tez o to chodzi :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Fryzjer 27.09.04, 15:02 bylam. nie bylam zbyt zadowolona. teraz odwiedze tego na Armii Krajowej. kolo sklepu z butami. hm.. mam nadzieję, ze włosy mi nie wypadną.. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.de Re: Fryzjer 28.09.04, 10:55 polecam w Duczkach zakład Dominiqe Picard, bardzo fajne babki tam pracuja, zawsze wychodze z tamtąd zadowolona. a, na ul. Willowej 5 niedaleko kościoła w Duczkach. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
muba1 Re: Fryzjer 30.09.04, 20:18 ANIA w Słonecznej, aleja Niepodległości 4, w ciągu handlowym na parterze bloków między Apteką pod Globusem a ul. Zakładową. Cała moja rodzina od paru lat "wędruje" za obecną właścicielką, Panią Anią po wszystkich Jej dotychczasowych miejscach pracy. Teraz ma własny salon, więc może zostanie tu na dłużej. Polecam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
piegowata Re: Fryzjer 10.10.04, 08:00 Córki koleżanka wróciła cała happy z zakładu fryzjerskiego na Kościelnej, za pasażykiem (w tym odrestaurowanym parterze starej kamienicy). Nie wiem, która fryzjerka zrobiła tę fajną fryzure, ale jest staranna i z polotem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: Fryzjer 10.10.04, 21:16 Najlepsi sa prywatni fryzjerzy-tacy, ktorzy strzyga gdzies w Wawie, a w Wolominie robia to we wlasnych mieszkaniach. Pod warunkiem oczywiscie, ze sa dobrzy:) ja znam taka jedna dobra:) Odpowiedz Link Zgłoś
piegowata Re: Fryzjer 11.10.04, 15:26 A może ta "jedna taka dobra" chce mieć jeszcze jedną klientkę????? Odpowiedz Link Zgłoś