Dodaj do ulubionych

Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory

• Gość: DK83 Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory IP: 150.254.212.* 10.09.09, 13:29
      Tylko żużel i koszykówka:)
    • Gość: Piotr Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 13:43
      Szpak miał rację w swym expose ;-). Zawsze mnie wkurzało robienie z Benhakkera bożka, który o piłce wie wszystko, to łapanie się na jego jasną stronę księżyca i łykanie tych tekściorów jak Indianie wodę ognistą. Normalnie wielki odkrywca, który w zamian za szklane koraliki dostaje prawdziwe złoto.
      Jakoś nie pamiętam, by w podobny sposób usprawiedliwiano i broniono Janasa w 2006.

Leśne dziadki leśnymi dziadkami, może teraz by trzeba rozwalić PZPN, i tak przez parę lat meczu o punkty nie zagramy, ale jeżeli chodzi o ten "international level" to akurat Piechniczek osiągnął na nim więcej niż Beenkaker i żadne zaklinanie prawdy w postaci "holenderskiej myśli szkoleniowej" tego nie zmieni.

Tekst byłby lepszy, gdyby oprócz wypinania się PZPN na Beenhakera przedstawił wypinanie się Beenkakera na PZPN i reprę. A porównanie z zarobkami Capello to jest już czysta demagogia - Jaki kraj płaci Capello? Biedniejszy czy bogatszy niż nasza rodzima Polska.

Ostatnia rzecz. Skoro piłkarzy mamy kiepskich i Beenhaker choćby chciał, ulepszyć ich nie może to tym bardziej opłaca się jego zwolnienie czy nieprzedłużanie umowy. Sam z nim kontrakt w takim razie to strata czasu i pieniędzy. Portugalia to była trzy lata temu.
    • Gość: gość Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 13:46
      pierwsza impreza piłkarska,którą pamiętam to MŚ w usa w 1990 roku, od tamtej pory aż do wczorajszego wieczoru widziałem wszystkie spotkania transmitowane w tvp

wczoraj wymiękłem po raz pierwszej połowie pierwszy raz w zyciu i nie powiem zeby było mi z tym dobrze
    • Gość: gość z poznania Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 13:47
      Jeżeli to zdjęcie pochodzi z wczorajszego meczu to rozumiem że pan po lewej kibicował drużynie KLOSE a pan po prawej Hyundai - bez komentarza
    • Gość: vvv Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory IP: *.umcs.lublin.pl 10.09.09, 13:53
      gdyby ludzie nie szaleli za ta gownina extraklasa (nie mowie o kibolach), za tymi wystepami narodowcow, ktorymi czasem sie cos uda i juz 'wygrywamy ze wszystkimi', gdyby to ludzie bardziej olali, nie bylo by takiego zainteresowania, sponsorzy by odlezli, nie bylo by takiej kasy i beton by odlazl a przyszli by ludzie ktorzy naprawde chca tu cos zrobic. inaczej bedot bedzie trwal i nawet taki zenujacy mecz w wykonaniu naszych gwiazd ich nei zrazi
    • toi.toi Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory 10.09.09, 13:53
      co do punktu o benhakierze jestem w 100% zgodny, z pustego i salomon nie naleje (a jeszcze sie dorobi jakiejs nerwicy od probowania w takich warunkach.) jednak najbardziej przykro mi sie zrobilo w momencie epopei szpakowskiego - zawsze mialem go za najlepszego obecnego komentatora (nie liczac Zimocha, ale on w radiu siedzi). co on pier***lil, to sie w pale nie miesci, jaka zlosc przez niego przemawiala i absolutny brak samokrytcyzmu (co jakas absolutna nowoscia wsrod polaczkow nie jest). jak zwykle nie bylo zadnej winy wsrod polaczkow, wszystko to wina leo i to powiedziane stylem z rynsztoku totalnie... na prawde przykro sie robilo sluchajac tego :/
    • Gość: ziemovit Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.09, 14:12
      TYLKO NIE MAJEWSKI - bo to będzie jeszcze gorzej niż było wczoraj. A o poziomie naszej piłki
      nie ma co mówić bo nic więcej powiedzieć się nie da
    • Gość: Cerber Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory IP: *.adsl.alicedsl.de 10.09.09, 14:15
      POLITRUKI! ZCZUBA.PL OKAZAŁO SIĘ POLITRUKAMI GAZETY WYBORCZEJ! Niesamowite. PS Majewskim bym się nie podniecał, to bo to strażak na dwa mecze.
    • Gość: zyq Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 14:18
      Widzę, ze nadal zostaliście obrońcami Benhakera,który w mojej opinii jest dalece bardziej odpowiedzialny niż piłkarze za te porażki. Przypomnę choćby jego konflikty z Wichniarkiem, Jeleniem, swego czasu także z Brożkiem, jego zbyt wielkie przywiązanie do graczy bez formy (Łobodziński, Smolarek, Krzynówek, Sosin, Saganowski), brak powołań dla naprawdę uzdolnionych graczy (Małecki, Piotr Brożek, Peszko, Grosicki). Ogólnie mało się przejmował naszą ligą,woląc jeździć na mecze Feyenordu. Trochę obiektywizmu Zczubaki, bo oszukiwanie się, że za wszystko odpowiedzialni są działacze, jest skrajnie niesprawiedliwe, nie dla działaczy, ale dla Benhakera, który już od roku jest dla mnie człowiekiem który chce tylko dostać kasę, a reprezentacja go już mało obchodzi.
    • Gość: Butapren Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory IP: *.qmul.ac.uk 10.09.09, 14:21
      A dlaczego nikomu do glowy nie przyszlo, ze naszym pilkarzom do Afryki wcale nie chcialo sie jechac?! Przeciez tam jest syf i malaria, o AIDS nie wspominajac. Korea i Japonia, Niemcy, Austria czy Szwajcaria, tam to sie zyje, oddycha. A RPA? Tam to niech San Marino sobie jedzie, a nie my, Polacy.
    • Gość: mat284 Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 16:29
      Kapitalny tekst mówiący prawdę o polskiej piłce nożnej. Do "Wyborczej" na pierwszą stronę!
    • bluvendo Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory 10.09.09, 17:44
      Ja proponuje na 2 ostatnie mecze zatrudnić Szpakowskiego jako trenera ;) Dla mnie to P. Szpakowskie niech przejdzie już do historii a nie jego monolog!
    • Gość: koza Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory IP: *.chello.pl 10.09.09, 17:54
      ktoś tu uporczywie cytuję niejakiego Lecha J. imponujące :)
    • Gość: oliwka Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory IP: *.superkabel.de 10.09.09, 20:05
      A moze repre poprowadzi teraz trener naszej kadry siatkarskiej

forumpilkarskie.pev.pl
    • Gość: pfz Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory IP: *.net.stream.pl 10.09.09, 21:49
      Świetny tekst. Wydrukuje i zachowam na pamiątkę.
      Dobrze ,że są jeszcze trzeźwo myślący dziennikarze.
      Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory IP: *.gorzow.mm.pl 10.09.09, 23:56
      Nie zgadzam się w temacie Smudy. Może i z naszych magików nie zrobi, ale jak grał Widzew, Wisła czy Lech pod jego wodzą to widać było że grają faceci, a nie wykastrowane chomiki bez ambicji i wiary.
    • beniamin03 Re: Dobry pomysł, zły pomysł: Addio pomidory 12.09.09, 23:20
      Nie rozumiem jednego - czym takim wyróżnia się PZPN na tle innych polskich związków,że jest NIE DO RUSZENIA?
      Nie tak dawno były poważne "problemy" w siatkówce - rozwiązane. Chyba we wszystkich związkach jest ok, tylko i kopanej święte krowy nie do ruszenia?
      Czczym gadaniem nikt nigdy niczego nie osiągnął. Zatem pytanie - kto powinien wziąć się za uporządkowanie beznadziei?
      Zaś jeśli chodzi o mnie prywatnie - od dawna nie oglądam ligi, teraz nawet na reprezentację nie mam najmniejszej ochoty, szkoda czasu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka