Gość: magda IP: 213.76.179.* 22.08.02, 15:41 on jest suuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karo Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 18:12 GDZIE JEGO ZDIECIE?! TYLKO GLUPIA REKLAMA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarcia Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.smlw.pl / 10.1.19.* 04.01.03, 17:35 on jest exxxxxtra!!!! super gra a oprócz tego jest sliczny Odpowiedz Link Zgłoś
radagast Re: Bąkiewicz, Michał 27.01.03, 23:43 Nie myślałyście o założeniu fan-clubu? Odpowiedz Link Zgłoś
diana1322 Re: Bąkiewicz, Michał 30.06.03, 18:41 TO JEST SPOKO KOLES BARDZO GO LUBIE A Z TYM FANKLUBEM SPOKO SPRAWA!!! A TY PAN X NIE ODZYWAJ SIE TO ZE GALAXIA TO CO? TYLKO MOSTOSTAL JEST LEPSZY ALE JUZ NIE DLUGO!!!!! KOCHAM MIŚKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan X Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 11:58 Cieniarz jak wszyscy z galaxi Odpowiedz Link Zgłoś
radagast Re: Bąkiewicz, Michał 28.01.03, 23:10 Gość portalu: Pan X napisał(a): > Cieniarz jak wszyscy z galaxi Uogólnianie przeważnie mija się z prawdą... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annn Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.03, 15:26 Zgadzam się z tobą! pan x czy też pani mija się z prawdą...michał jest bardzo dobrym zawodnikiem i mam nadzieje,że w tym sezonie zagra w reprezentacji polski:)a,że jest przystojny to już swoją drogą...:) Odpowiedz Link Zgłoś
radagast Re: Bąkiewicz, Michał 30.01.03, 23:40 Gość portalu: annn napisał(a): > Zgadzam się z tobą! > pan x czy też pani mija się z prawdą...michał jest bardzo dobrym > zawodnikiem i mam nadzieje,że w tym sezonie zagra w > reprezentacji polski:)a,że jest przystojny to już swoją > drogą...:) Noszę to samo imię co Ty, Aniu, ale mam zdecydowanie inne gusta odnośnie facetów... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.03, 18:43 są gusty i guściki...:) a wiadomo,że nie każdej z nas musi się podobać....:) Odpowiedz Link Zgłoś
radagast Re: Bąkiewicz, Michał 31.01.03, 23:42 Gość portalu: ann napisał(a): > są gusty i guściki...:) > a wiadomo,że nie każdej z nas musi się podobać....:) Aniu, racja! Gdyby wszystkim kobietom podobał się jeden tylko facet, to... no po prostu sobie tego nie wyobrażam co by się działo. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.03, 18:31 :)ja też nie potrafię sobie tego wyobrazić...:) kazda z nas ma inny gust i upodobania...:)wydaje mi się,że najważniejszy jest fakt,że dobrze gra...bo oczywiście oprócz michała jest jeszce kilku interesujących siatkarzy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
radagast Re: Bąkiewicz, Michał 01.02.03, 23:17 Interesujących... pod jakim względem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.03, 14:20 pod każdym względem...:) oczywiście gry i wyglądu...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
radagast Re: Bąkiewicz, Michał 02.02.03, 23:14 Gość portalu: ann napisał(a): > pod każdym względem...:) > oczywiście gry i wyglądu...:)) Kolejność dałaś na szczęście właściwą... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.03, 14:25 :)no ale wiadomo gra ani wygląd nie odgrywaja tak ważnej roli jak osobowość i inteligencja...bo to jest najważniejsze!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
radagast Re: Bąkiewicz, Michał 03.02.03, 23:21 Nie no... wydaje mi się, że jednak najważniejsze jest kto jak gra. :) Ale faktem też jest, że osobowość ma na to bardzo silny wpływ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.03, 12:33 zgadzam sie z tobą aniu!!:) osobowosc faktycznie jest jednym z głownych czynników wywierajacych wplyw na grę zawodnikow...:)ale nadal przychylilabym sie do inteligencij,ktora musza tez wykrzystywac w niektorych akcjach...:))) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
radagast Re: Bąkiewicz, Michał 06.02.03, 23:32 Inteligencja jest im potrzebna oczywiście... do podliczania punktów. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.03, 17:51 :)masz po czesci racje...:) ale nietylko...;)))))))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radagast Re: Bąkiewicz, Michał 08.02.03, 00:27 Jest im jeszcze potrzebna do liczenia zarobionych pieniędzy? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.03, 20:50 mozliwe...osobiscie nie znam zadnego z siatkarzy i nie wiem jaki maja stosunek do...sama wiesz:)))ale mozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.03, 20:50 nie wnikam w to..:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 11.02.03, 23:45 Aniu, ja też nie wnikam... Po prostu żarty sobie stroję i tylko tyle. :) I nie martw się, może jeszcze któregoś poznasz... ;) (to ja, radagast... po zmianie nicka, bo mnie z facetem mylili :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.03, 18:04 moze bede miala tak okazje...:))) ps. juz sie wystraszyłam,ze ktos sie wteracil do tej "rozmowy"... :))))))) zartuje!!:))))))))))))))))) ps.widzialas wczoraj mecz??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 12.02.03, 23:59 Widziałam! Był super... obgryzałam z emocji paznkocie i takie tam... ;) Napisałam nawet w którymś wątku wierszyk na cześć Szczerbaniuka i Papke. Chciałabym kiedyś taki mecz na żywca zobaczyć, ale na ziemiach zachodnich nic ciekawego się nie dzieje. Trzeba będzie się kiedyś na wycieczkę jakowąś wybrać... może za tydzień do Belgii? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.03, 18:45 hmmm...bardzo chetnie wybralabym sie do belgii,ale nie musze...w sobote (mam nadzieje)przezyje podobne emocje....:)wybieram sie na mecz mostostalu z energia sosnowiec:)))a co do meczu podobne mam odczucia...robert byl niesamowity tak jak z reszta pawel i sebastian...po prostu mostostal is the best!:))))) pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 13.02.03, 23:15 Ja się tak nie bawię, to niesprawiedliwe! Chyba się przeprowadzę na południe Polski... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 10:07 kobieta.w.woalce napisała: > Ja się tak nie bawię, to niesprawiedliwe! Chyba się przeprowadzę na południe > Polski... ;) Ja też,ja chcę zobaczyć ich mecz na żywo...Nie w Belgii,tylko tu,na tej polskiej ziemi:)) Sorry,że się wtrąciłam,ale temat jest ciekawy... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 15.02.03, 23:19 Nie przepraszaj... jestesmy otwarte na "nowych". ;) (mam nadzieje, ze moja imienniczka wybaczy mi, ze wypowiedzialam sie rowniez w jej imieniu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 15.02.03, 23:21 Aniu, bylaś na meczu? Czy to Ty machalaś tymi białymi pomponami? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.03, 11:15 czesc!! bylam na meczu,ale nie machalam zadnymi bialymi pomponami....:)ale chyba w niedalekiej przyszlosci zaczne...:)))siedzialam na widowni i wniektorych momentach myslalam,ze oszaleje...szkoda,ze na meczu nie bylo takich emocji jak w srode...ale tez w sumie byl dobry...!! ale wszystko odbilam sobie po meczu... pozdrawiam ania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.03, 19:49 to ponownie ja...:) o kurcze,ale namieszalam w mojej ostatniej wypowiedzi...:) ale tak to bywa po dobrze nie przespanej nocy...:) ...mysle sobie,ze cos mozna jednak z niej wywnioskowac... i znowu pisze jak pokrecona... ale jestem dzis nie zywa... wybacce mi to...!!!!!! :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 16.02.03, 23:15 Aniu, wybaczam... ale żeby mi to było przedostani raz! ;) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.03, 15:57 :)))obiecuje!!!to bedzie przed ostatni raz!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 17.02.03, 23:22 Trzymam Cię za słowo... bo jak nie, to... to... to zdejmę woalkę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.03, 15:43 ok...ja tez cie trzymam za slowo!!!:))) bo jak tego nie zrobisz..to..sie przkonasz co ja zrobie...:)) żartuje!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 18.02.03, 23:10 Kiedy ja bym wolała się jednak przekonać... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.03, 12:12 naprawde...??jestes tego pewna...:))))))))))) zartuje!! dzis szykuje sie niezle widowisko... ciekawe co mostostal pokarze...okarze sie za jaks czas...:)) po meczu napewno sie tu cos jeszcze napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.03, 22:35 hmmm....mecz bardzo chcialabym obejrzec,ale niestety nie moge:(( obowiazki wzywaja...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 20.02.03, 00:50 Aniu, nasi przeszli. :)) Nie żałuj, że nie oglądałaś... po pierwszym secie zrobiło się nudno (stąd jestem teraz w necie ;)). Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.03, 23:20 wczoraj jednak sie nie opanowalam i obejrzalam poczatek meczu... ale tylko do 10 punktu...no ale mniejsza o to...:) pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 20.02.03, 23:44 Nie wiedziałam, że umiesz liczyć do dziesięciu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.03, 15:19 ja umiem liczyc nawet weksze liczby....:)))) ostatnio nauczylam sie liczyc nawet do 25...;)))))) ;))))))) zartuje i pozdrawiam ania!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 21.02.03, 23:18 Gość portalu: ann napisał(a): > ostatnio nauczylam sie liczyc nawet do 25...;)))))) A co robisz jeśli set trwa dłużej niż 25 punktów? ;) > zartuje i pozdrawiam ania!!!!:)))) Ja cały czas w sumie żartuję... i również pozdrawiam serdecznie. :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.03, 18:19 wiesz..potem mam problem....:)))) ;))) zartuje!!! ja wiem,ze zartujesz!!!;))) ;)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 22.02.03, 23:26 Ja wiem, że Ty tylko żartujesz, że żartujesz... hihihi ;) Tak pytam o te Twoje zdolności matematyczne, bo może byśmy spróbowały pobić rekord w ilości postów pod jednym tematem? ;) Bo jeśli umiesz tylko do 25, to wtedy ja będę zmuszona zająć się statystyką. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.03, 20:00 ach ta matematyka....;)))) zawsze ja lubilam i mozna powiedziec,ze nadal...ale te statystyki to faktycznie przekaze tobie....;))) zartuje!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 23.02.03, 23:21 Aniu, a czym TY się zajmiesz? Nie może być tak, że jedni ciężko harują, a inni bąki zbijają. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.03, 13:49 a ja sie zajme....hmmm.... moze pisaniem esejow natemat bardzo interesujacego sportu... ;))) zartuje! ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 24.02.03, 23:15 Oj Anka, jak zaczniesz eseje pisać, to ja będę musiała się dodatkowo zająć sprawdzaniem Twojej ortografii... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.waw.pl 24.02.03, 17:14 kobieta.w.woalce napisała: > Aniu, a czym TY się zajmiesz? Nie może być tak, że jedni ciężko harują, a inni > bąki zbijają. :) gdzie bąki zbijają tam punkty lecą Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 24.02.03, 23:18 > gdzie bąki zbijają tam punkty lecą Szczególnie tam, gdzie te bąki zbija BĄKiewicz Michał. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.03, 16:05 dokladnie tam gdzie zbija je michal b.:)) widzialas ostatni mecz z galaksji z sosnowcem?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.waw.pl 25.02.03, 21:12 Gość portalu: ann napisał(a): > dokladnie tam gdzie zbija je michal b.:)) > widzialas ostatni mecz z galaksji z sosnowcem?? > :))) jak michał be bąka zbija to set bardzo szybko mija przepraszam, ze wtracilem się na chwile i to by było w temacie bąka na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 26.02.03, 00:14 Gość portalu: :) napisał(a): > Gość portalu: ann napisał(a): > > > dokladnie tam gdzie zbija je michal b.:)) > > widzialas ostatni mecz z galaksji z sosnowcem?? > > :))) > jak michał be bąka zbija > to set bardzo szybko mija > przepraszam, ze wtracilem się na chwile > i to by było w temacie bąka na tyle W temacie bączków dodam tyle, że wącha się je niezbyt mile. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 27.02.03, 16:46 kobieta.w.woalce napisała: > Gość portalu: :) napisał(a): > > > Gość portalu: ann napisał(a): > > > > > dokladnie tam gdzie zbija je michal b.:)) > > > widzialas ostatni mecz z galaksji z sosnowcem?? > > > :))) > > jak michał be bąka zbija > > to set bardzo szybko mija > > przepraszam, ze wtracilem się na chwile > > i to by było w temacie bąka na tyle > > W temacie bączków dodam tyle, > że wącha się je niezbyt mile. :) oczywiscie sa to chwile ktore pachna niemile jednak co to jest niemile powinno trwac odrobine mniej niz chwile Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 03.03.03, 23:32 > oczywiscie sa to chwile > ktore pachna niemile > jednak co to jest niemile > powinno trwac odrobine mniej niz chwile czymże jest chwila nieprzyjemności wobec całej przyjemnej wieczności w niebie nie trza już będzie wąchać bączków a jeno wiązanki różanych pączków Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 25.02.03, 23:44 Widziałam tylko końcówkę i trzymałam kciuki za Energię... ale chyba za słabo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.03, 14:45 ja mialam,okazje widziec caly...byl calkiem, calkiem...;) pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 26.02.03, 23:36 A ja już teraz wiem, że najbliższego meczu w sobotę nie będę oglądać, bo jadę na studia... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :) Tak więc Aniu, mam dla Ciebie zadanie specjalne: proszę mi go dokładnie tu na forum zrelacjonować. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.03, 14:57 faktycznie buuuuu....sama sie zastanawiam czy obejrze ten mecz.... szykuje sie nauka....ale zobacze....jesli go obejrze napewno tu cos skrobne o nim:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 28.02.03, 00:12 Ależ my uczone kobity jesteśmy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.03, 18:59 dokladnie...:)))) moze sie skusze na ten mecz... postaram sie znalesc 2 godzinki czasu...to nietak duzo...:))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 01.03.03, 23:18 Mnie kusiło, żeby zostać dziś w Gorzowie (czyli tam, gdzie studiuję) i pójść na mecz Jastrzębia... no ale za mocno się stęskniłam za domem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.03, 13:22 no bo w końcu wszedzie dobrze,ale w domu najlepiej!!!!!! :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.waw.pl 02.03.03, 21:12 Gość portalu: ann napisał(a): > no bo w końcu wszedzie dobrze,ale w domu najlepiej!!!!!! > :)))))))))))))) oczywiscie, ze we własnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
cuddly Re: Bąkiewicz, Michał 02.03.03, 21:48 po wczorajszym dniu, czyli zobaczenia Michala w akcji w Olsztynie, przylaczam sie do fanklubu;) ps.nawet mam autograf;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 02.03.03, 23:35 cuddly napisała: > po wczorajszym dniu, czyli zobaczenia Michala w akcji w Olsztynie, przylaczam > sie do fanklubu;) > ps.nawet mam autograf;))) Do naszego fanklubu Michała B. może się przyłączyć tylko ta osoba, która napisze o nim jakiś wierszyk (no albo da łapówkę). Autograf nie zapewnia członkowstwa, ponieważ nie mamy pewności co do jego autentyczności. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.03, 15:54 wlasnie!! nie mamy pewnosci!!:))))) a licza sie jedynie atografy prawdziwe!!!;)))) ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.waw.pl 03.03.03, 20:33 kobieta.w.woalce napisała: > > Do naszego fanklubu Michała B. może się przyłączyć tylko ta osoba, która > napisze o nim jakiś wierszyk (no albo da łapówkę). Autograf nie zapewnia > członkowstwa, ponieważ nie mamy pewności co do jego autentyczności. ;) Jak dobrze być barankiem i wstawać sobie rankiem, i biegać na polankę, i śpiewać sobie tak: bee, bee, bee, kopytka niosą mnie, bee, bee, bee, kopytka niosą mnie. How good to be baranek and wake up sobie ranek and running to polanek and singing just like thet: be, be, be, kopytka taking me, be, be, be, kopytka taking me. So gut zu sein baranek aufsteigen sobie ranek und gehen aus polanek, und singen so wie als: bich, bich, bich, kopytka tragen mich, bich, bich, bich, kopytka tragen mich. C'est bien d'etre un baranek et se berer sobie ranek et courir sur polanek et chanter comme ca: boit, boit, boit, kopytka portent moit, boit, boit, boit, kopytka portent moit. Bene essere baranek alzarsi sobie ranek corere na polanek e cantare me si: be, be, be, kopytka portano me, be, be, be, kopytka portano me. :):):)jako stary używany koń właśnie dostałem w waszym fanclubie posade prezesa :):):) dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 03.03.03, 23:25 Świetne, świetne, świetne! :) Ale czy nie łatwiej było dać łapówkę? ;) > :):):)jako stary używany koń właśnie dostałem w waszym fanclubie posade > prezesa :):):) > dziekuje bardzo U nas prezes płaci największą składkę! hahaha (że niby daje dobry przykład) Poza tym do jego obowiązków należy wyrobienie legitymacji dla wszystkich członków fanclubu, następnie własnoręczne ich wypełnienie, organizacja wyjazdów na mecze oraz zakup tub (przez które będziemy mogły wołać po imieniu naszego kochanego Michała B.). A tak serio... skądś ty tę piosneczkę wytrzasł? jest super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 21:35 A tak serio... skądś ty tę piosneczkę wytrzasł? jest super :) Odpowiadam na serio. Mam słabośc do języków obcych. Jako stary używany koń mam zdolność wymyślania super piosenek:):) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 05.03.03, 00:37 Gość portalu: :) napisał(a): > Odpowiadam na serio. Mam słabośc do języków obcych. Tylko do języków obcych? :) Jako stary używany koń mam > zdolność wymyślania super piosenek:):) Myślałam, że konie tylko robią iiiiichacha... a tu się okazuje, że to poligloty. hyhyhy Kto Cię zużył??? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 03.03.03, 23:39 Zapomniałam dodać, że wierszyka Panu ":)" nie zaliczamy, ponieważ liczą się tylko peany na cześć Miachała B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 21:36 kobieta.w.woalce napisała: > Zapomniałam dodać, że wierszyka Panu ":)" nie zaliczamy, ponieważ liczą się > tylko peany na cześć Miachała B. ciekawe kiedy zostane zaliczony??? oczywiscie jak szybko ułoże wierszyk na cześć Michała Be Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 05.03.03, 00:40 Nie ty masz być zalicznony, tylko wierszyk... choć pewnie wolałbyś to pierwsze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.03, 15:53 ja musze zadowolic sie zdjeciem...rzecz jasna michala ale oczywiscie odbije to sobie i o autograf napewno sie piostaram!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 03.03.03, 23:44 Gość portalu: ann napisał(a): > ja musze zadowolic sie zdjeciem...rzecz jasna michala On taki wysoki... zmieścił się w kadrze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.03, 13:34 no mialam niezly problem jak mu robilam zdjecie...:)))) zartuje!! prezeskami fan clubu michalak sa... aniu jak myslisz????;)))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 21:39 Gość portalu: ann napisał(a): > no mialam niezly problem jak mu robilam zdjecie...:)))) > zartuje!! > prezeskami fan clubu michalak sa... > aniu jak myslisz????;)))) > pozdrawiam czyzby jakis spisek i zakusy na posade jaką zajmuje stary uzywany kon czyli ja???? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 05.03.03, 00:44 Gość portalu: :) napisał(a): > czyzby jakis spisek i zakusy na posade jaką zajmuje stary uzywany kon czyli > ja???? Jeszcze jej nie zajmujesz... najpierw wierszyk (to daje prawo członkowstwa), następnie łapówka (dla mnie), no i oczywiście szerego warunków, które wymieniłam poprzednio (tuby itd.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 05.03.03, 16:14 kobieta.w.woalce napisała: > Gość portalu: :) napisał(a): > > > czyzby jakis spisek i zakusy na posade jaką zajmuje stary uzywany kon czy > li > > ja???? > Jeszcze jej nie zajmujesz... najpierw wierszyk (to daje prawo członkowstwa), > następnie łapówka (dla mnie), no i oczywiście szerego warunków, które > wymieniłam poprzednio (tuby itd.). oczywiscie oferta przyjeta i zaraz zabieram sie do wierszyka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 05.03.03, 00:55 Gość portalu: ann napisał(a): > no mialam niezly problem jak mu robilam zdjecie...:)))) > zartuje!! > prezeskami fan clubu michalak sa... > aniu jak myslisz????;)))) > pozdrawiam Aniu, musimy pomyśleć o jakimś linczu jeśli chcemy nadal zarządzać fanclubem. Gość portalu ":)" przestał już być gościem, a na dodatek zawłaszczył sobie fotel. Jako pierwsze działanie dywersyjne proponuję podcięcie jednej nogi od fotela. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 05.03.03, 16:16 kobieta.w.woalce napisała: > Gość portalu: ann napisał(a): > > > no mialam niezly problem jak mu robilam zdjecie...:)))) > > zartuje!! > > prezeskami fan clubu michalak sa... > > aniu jak myslisz????;)))) > > pozdrawiam > > Aniu, musimy pomyśleć o jakimś linczu jeśli chcemy nadal zarządzać fanclubem. > Gość portalu ":)" przestał już być gościem, a na dodatek zawłaszczył sobie > fotel. Jako pierwsze działanie dywersyjne proponuję podcięcie jednej nogi od > fotela. :) na trzech nogach jak ktos umiejetnie siedzi to moze dlugo siedziec. ciekawe czy Bakiewicz ma takie posladki aby na fotelu z trzema nogami usiedziec....gorzej jak odetniecie noge i odwrocicie fotel i kazecie mi siedziec na jednej z trezch nog....przykro mi ale niepreferuje tego typu uzaleznien seksualnych Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 05.03.03, 23:24 > na trzech nogach jak ktos umiejetnie siedzi to moze dlugo siedziec. ciekawe czy > > Bakiewicz ma takie posladki aby na fotelu z trzema nogami usiedziec....gorzej > jak odetniecie noge i odwrocicie fotel i kazecie mi siedziec na jednej z trezch > > nog....przykro mi ale niepreferuje tego typu uzaleznien seksualnych Działania dywersyjne mają to do siebie, że ich autorzy nie pytają swoich potencjalnych ofiar czy preferują coś lub nie. Działamy z zaskoczenia i nie interesuje nas kondycja mięśni czyichkolwiek pośladków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 21:38 kobieta.w.woalce napisała: > Gość portalu: ann napisał(a): > > > ja musze zadowolic sie zdjeciem...rzecz jasna michala > On taki wysoki... zmieścił się w kadrze? ;) > on nadaje się i zmieści do każdej kadry:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 21:37 Gość portalu: ann napisał(a): > ja musze zadowolic sie zdjeciem...rzecz jasna michala > ale oczywiscie odbije to sobie i o autograf napewno sie piostaram!!:) jesli chcesz sie dalej zadowalać to moge wysłać Tobie moje zdjęcie z autografem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.03, 22:52 ok cekam na tywoje zdjecie...ale niekoniecznie z autografem...obejdzie sie bez...:)! aniu ma pomysl... ty podetniesz jedna noge,a ja gruga...i nasz gosc portalu:":)" bedzie musial zadowolic sie dwiem nuzkami....:))))) a co do lapowek...nie ma tak latwo...ja tez chce...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) o oto rozpoczynamy pieknych kobiet urabianie IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 22:56 Gość portalu: ann napisał(a): > ok cekam na tywoje zdjecie.GDZIE MAM DOSTARCZYĆ???..ale niekoniecznie z autografem...obejdzie sie > bez...:)! > aniu ma pomysl... > ty podetniesz jedna noge,a ja gruga...i nasz gosc portalu:":)" > bedzie musial zadowolic sie dwiem nuzkami....:))))) > a co do lapowek...nie ma tak latwo...ja tez chce...!!!! o oto rozpoczynamy pieknych kobiet urabianie poprzez wierszyka zapisanie PRZYSZEDŁ BARAN DO BARANA I POWIADA- PROSZĘ PANA!PAN MNIE WEŻMIE NA BARANA. BARAN TYLKO GŁOWĄ KRĘCI -NOSIĆ PANA NIE MAM CHĘCI.ALE ZNAM PEWNEGO WILKA KTÓRY,NOSIŁ RAZY KLIKA.TRWOGA PADLA NA BARANY -DOBRZE POMYŚL MÓJ KOCHANY.WIESZ CO BYŁO SWEGO CZASU?NIE WYWOŁUJ WILKA Z LASU!BARAN SŁYSZĄC TO ZBARANIAŁ,BARAN DŁUŻEJ SIĘ NIE WZBRANIAŁ.I CHOĆ RZECZ TO NIESŁYCHANA WZIĄŁ BARANA NA BARANA... strasznie nierówne szanse bo Was są dwie a ja jeden a tam gdzie pieknych kobiet sześć tam piersi (nazwa zastępcza "dzyndzymisiów") ...dwanaście....Wyjątek jeżeli spotkają się amazonki... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: o oto rozpoczynamy pieknych kobiet urabianie 05.03.03, 23:39 > strasznie nierówne szanse bo Was są dwie a ja jeden a tam gdzie pieknych > kobiet sześć tam piersi (nazwa > zastępcza "dzyndzymisiów") ...dwanaście....Wyjątek jeżeli spotkają się > amazonki... Nadmienię tylko - przywołując naszego samozwańczego prezesa do porządku - że forum erotyczne jest gdzie indziej (nie wiem gdzie, bo nie uczęszczam). Za wierszyk o baranach duże brawa; tylko niestety nie mieści się on w konwencji peanu na cześć Michała B. Zachęcamy do dalszej twórczości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: o oto rozpoczynamy pieknych kobiet urabianie IP: *.acn.waw.pl 06.03.03, 16:36 kobieta.w.woalce napisała: > > > strasznie nierówne szanse bo Was są dwie a ja jeden a tam gdzie pieknych > > kobiet sześć tam piersi (nazwa > > zastępcza "dzyndzymisiów") ...dwanaście....Wyjątek jeżeli spotkają się > > amazonki... > > Nadmienię tylko - przywołując naszego samozwańczego prezesa do porządku - że > forum erotyczne jest gdzie indziej (nie wiem gdzie, bo nie uczęszczam). > > Za wierszyk o baranach duże brawa; tylko niestety nie mieści się on w konwencji > > peanu na cześć Michała B. Zachęcamy do dalszej twórczości. uprzejmie informuje, ze niekorzystam z tego typu forum jak erotycznie a do dalszej twórczości nikt mnie nie musi zachęcać Odpowiedz Link Zgłoś
anais-anais Re: o oto rozpoczynamy pieknych kobiet urabianie 06.03.03, 21:25 :)))) coż za tworczosc....wydaje mi sie,ze najlepszym rozwiazaniem na nasz problem (brak prezesa fan clubu Michała B.)bedzie tymczasowy brak prezesa...na samym poczatku go nie bylo i bylo ok a teraz...w sumie tez jest ok!:))))) ps. sama chetnie napisalabym cos na czesc Michała ale ostatnio niestety nie mam weny tworczej.... jak cos mi przyjdzie do glowy to nie omieszkam was o tym poinformowac..:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: o oto rozpoczynamy pieknych kobiet urabianie 06.03.03, 23:34 anais-anais napisał(a): > sama chetnie napisalabym cos na czesc Michała ale ostatnio niestety nie mam > weny tworczej.... > jak cos mi przyjdzie do glowy to nie omieszkam was o tym poinformowac..:))))) Dobrze, zaprosimy wtedy Michała B. na wieczorek poetycki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anais-anais Re: o oto rozpoczynamy pieknych kobiet urabianie 07.03.03, 14:37 jestewm jak najbardziej za zaproszeniem Michała na taki wieczorek... ale mysle sobie, ze bedzie lepiej kiedy wierszyki powstana na jego czesc...:)))) (to go pewnie bardziej ucieszy:))...) Wiem,ze sie powtarzam...teraz zmienilam ann na... anais-anais!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: o oto rozpoczynamy pieknych kobiet urabianie 07.03.03, 23:27 anais-anais napisała: > jestewm jak najbardziej za zaproszeniem Michała na taki wieczorek... > ale mysle sobie, ze bedzie lepiej kiedy wierszyki powstana na jego czesc...:))) > ) > (to go pewnie bardziej ucieszy:))...) A może niech sam Michał B. coś napisze? Wtedy zrobilibyśmy nie wieczór poetycki, a wieczór autorski. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: o oto rozpoczynamy pieknych kobiet urabianie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.03, 14:32 ta anais-anais to bylam ja! :) i jestem ja!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: o oto rozpoczynamy pieknych kobiet urabianie 07.03.03, 23:36 Gość portalu: ann napisał(a): > ta anais-anais to bylam ja! Anka, Ty przebierańcu! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: o oto rozpoczynamy pieknych kobiet urabianie 06.03.03, 23:30 Gość portalu: :) napisał(a): > uprzejmie informuje, ze niekorzystam z tego typu forum jak erotycznie a do > dalszej twórczości nikt mnie nie musi zachęcać Nie musi ale może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: o oto rozpoczynamy pieknych kobiet urabianie IP: *.acn.waw.pl 07.03.03, 16:45 kobieta.w.woalce napisała: > Gość portalu: :) napisał(a): > > > uprzejmie informuje, ze niekorzystam z tego typu forum jak erotycznie a do > > > dalszej twórczości nikt mnie nie musi zachęcać > > Nie musi ale może. być może Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: o oto rozpoczynamy pieknych kobiet urabianie 07.03.03, 23:30 Gość portalu: :) napisał(a): > być może Chodzi o perfumę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: o oto rozpoczynamy pieknych kobiet urabianie IP: *.acn.waw.pl 07.03.03, 23:31 kobieta.w.woalce napisała: > Gość portalu: :) napisał(a): > > > być może > > Chodzi o perfumę? nie Odpowiedz Link Zgłoś
cuddly Re: o oto rozpoczynamy pieknych kobiet urabianie 08.03.03, 14:11 tylko czemu nie chcial powiedziec co z ta fryzura;( Odpowiedz Link Zgłoś
cuddly Re: o oto rozpoczynamy pieknych kobiet urabianie 08.03.03, 14:09 a teraz surprajs: ~dakuul: Co uważasz za swój największy sukces? ~MichalBakiewicz: mam nadzieje ze jest przedemną ~Butcher: Cześc Michał !!! Mam pytanie co sądzisz o kibicach AZS-u czestochowa,wielu ich nie lubi inni wrecz odwrotnie takie Ty masz zdanie o nich !!! ~MichalBakiewicz: potrafia pomagać, ale i nieco zdenerwowac. Ogólnie są extra ~Karollo: Czy wszyscy w drużynie zdrowi ? Chodzą słuchu że Krzysiek Ignaczak jest przeziebiony ? ~MichalBakiewicz: miał problemy ale jest wszystko spoko Siatkofanka: jak atmosfera w druzynie po ostatnim zwyciestwie? ~MichalBakiewicz: polepszyła się i myslę\ ze teraz będą same zwycięstwa ~SZCZOTA1: CO JEST TWOJĄ MOCNĄ A CO SŁABĄ STRONĄ W SIATKÓWCE ~MichalBakiewicz: mocną zagrywka i przyjęcie, natomiast muszę poracować nad atakiem ~sonik: Czy zaglądasz czasem na siatkarske forum i inne siatkrskie strony internetowe? ~MichalBakiewicz: żadko, brak czasu ~oliwia_: co robisz w wolnych chwilach? ~MichalBakiewicz: studia, słucham muzyki, oglądam filmy ~dakuul: Czy będziesz kibicował Mostostalowi w FF? ~MichalBakiewicz: oczywiście, liczy się aby polska drużyna zaszła jak najdalej ~kolas: Czy uważasz że stać cię na miejsce w pierwszej szóstce kadry Waldemara Wspanialego ~MichalBakiewicz: nie chcę się o tym wypowiadać, o tym decyduję trenaer; na pewno powalczę ~cures: W zeszłym sezonie imponowałeś wrodzonym, nie wyuczonym perfekcyjnym przyjęciem zagrywki, tak że rywale bali się na Ciebie serwować. W obecnym ten element nie wygląda już tak dobrze w Twoim wykonaniu. Jak sądzisz, dlaczego ? ~MichalBakiewicz: trudno odpowiedziec; są mecze lepsze i gorsze;potrezeba czasu i poziom się ustabilizuje ~Karollo: Którego zawodnika AZSu Olsztyn najbardziej się obawiasz ? ~MichalBakiewicz: nigdy się nad tym nie zastanawiałem ~ALANA: Mam takie nietypowe pytanie- czy Michał mógłby nam zdradzić co stosuje, że ma taka trwałą fryzure przez całe spotkanie?:) ~MichalBakiewicz: bez komentarza ~siatkarki_BB: co masz zamiar robić po zakończeniu kariery siatkarskiej ~MichalBakiewicz: mam nadzieję ze do zakończenia kariery pozostało sporo czasu; nie mysle jeszce o tym ~Karollo: Czy czujecie że kryzys który was gnębił został zażegnany ? ~MichalBakiewicz: pomogło nam zwycięstwo ostatnie, jutro się okarze, w jakiej jesteśmy dyspozycji ~paco: jaka masz ksywke na boisku? ~MichalBakiewicz: bąku, misiek ~Europe: Pawel Papke stwierdził ze w finale MP Mostostal spotka się z Galaxią, a jak Ty typujesz medalowa trojke PLS?? ~MichalBakiewicz: Galaxia, Mostostal, jatsrzębie ~dakuul: Co nowego wniósł do drużyny trener Skorek? ~MichalBakiewicz: na pewno tknął w zawodników nowego ducha; mam nadzieję że to nam pomoże ~paco: kto jest twoim najlepszym kolega z boiska? ~MichalBakiewicz: wszystkich traktuję równo, w pokoju śpię z Kokocińskim Siatkofanka: chciałbys grac w zagranicznym klubie? jesli tak to w jakim najchetniej? ~MichalBakiewicz: najpierw pogram w Polsce, potem zobaczymy; nie zastanawiałem się nad tym ~k_a_r_o_l_a_: Jak atmosfera panuje w szatni przed bardzo waznym meczem ~MichalBakiewicz: duża koncentracja i wola walki ~Butcher: Lubisz Swiderskiego,bo czasami lubicie wymienic ostre spojrzenia przez siatke???? ~MichalBakiewicz: ostre spojrzenia? nie wydaje mi się. Nie mam nic do sebastiana ~SZCZOTA1: Co cenisz u kobiet? ~MichalBakiewicz: inteligencję ~siatkarki_BB: Na co stać nasze reprezentacje w LM i mistrzostwach europy? ~MichalBakiewicz: w Lidze światowej szanse są na wyjście z grupy, a w ME awans do strefy medalowej ~oliwia: jak ci sie podoba w olsztynie? ~MichalBakiewicz: mał widać, jest ciemno ~k_a_r_o_l_a_: Jaki wynik meczu obstawiasz w rewanżowuym meczu Wisły z Lazio ~MichalBakiewicz: @2;1 dla Wisły ~Butcher: Jeśli miałbyś mozliwosci zmiany klubu to zmeniłbyś AZS na Kedzierzyn ???? ~MichalBakiewicz: nie mam pojęcia ~ALANA: Jak odreagowujesz po przegranych spotkaniach? ~MichalBakiewicz: spędzam często wieczór sam w domu ~Europe: Od kilku sezonow mowi sie o Tobie jako wielkim talencie, w tym roku wydaje sie ze przestales sie rozwijac siatkarsko, to wina kontuzji a moze za szybko o chciano zrobic z Ciebie gwiazde?? ~MichalBakiewicz: powiem tak: na pewno kontuzja przeszkodziła w moim rozwoju, ale wszystko przedemną ~k_a_r_o_l_a_: Twój najlepszy mecz w dotychczasowej karierze ~MichalBakiewicz: myślę że najważniejszy był 2 lata temu z Casą Modena ~dakuul: Czy gra w siatkówkę sprawia Ci jeszcze radość? ~k_a_r_o_l_a_: Jakim byłeś uczniem ~MichalBakiewicz: tak ~MichalBakiewicz: srednim ~oliwia: czy po przegranym meczu w szatni ida ostre slowa? ~MichalBakiewicz: nie ~k_a_r_o_l_a_: Czy jest jakiś mecz o którym chciałbyś zapomnieć ~MichalBakiewicz: z lewskim Sofia w tym sezonie ~Karollo: Czy jest jakiś siatkarz na którym się wzorujesz ? ~MichalBakiewicz: Grbic ~k_a_r_o_l_a_: Nie wkurza Cie wrogosc miedzy kibicami Częstochowy a kibicami Keędzierzyna ~MichalBakiewicz: na pewno trochę tak, ale to ich sprawa ~dakuul: Co dał Ci pobyt w SMSie? ~MichalBakiewicz: na pewno się wiele nauczyłem ~SZCZOTA1: KOGO UWAŻASZ ZA NAJLEPSZGO SIATKARZA NA ŚWIECIE ~MichalBakiewicz: nie wiem ~MichalBakiewicz: trudno powiedziec ~dakuul: Co zmieniła kontuzja w twoim życiu? ~MichalBakiewicz: na pewno się szybcie dorasta i myślis ię\ o pewnych sprawach ~siatkarki_BB: CO BYŚ CHCIAŁ DOSTAĆ NA URODZINY? ~MichalBakiewicz: dom ~SZCZOTA1: Czy chciałbyś grać w PZU AZS ~MichalBakiewicz: wszystko jest możliwe ~Andorka: czy poza gra w siatkowke znajdujesz jeszcze czas na nauke?? moze studiujesz?? ~MichalBakiewicz: studiuję Marketing na 1 roku plitechniki Częstochowskiej. ~oliwia: ile godzin dziennie poswiecasz siatkowce? ~MichalBakiewicz: 2-4 ~siatkarki_BB: CO NAJBARDZIEJ ROZPRASZA CIE PODCZAS MECZU ~MichalBakiewicz: nic nie jest mnie w stanie rozproszyc ~sonik: Czy spotykasz się z kolegami z drużyny również poza boiskiem? ~MichalBakiewicz: tak ~SZCZOTA1: Jakiej muzyki słuchasz? ~MichalBakiewicz: wszystkiego po trochu ~siatkarki_BB: TWÓJ ULUBIONY FILM ~MichalBakiewicz: nie mam takiego ~k_a_r_o_l_a_: Lubisz rozdawać autografy ~MichalBakiewicz: tak ~MichalBakiewicz: sorki, muszę iść na trening Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: o oto rozpoczynamy pieknych kobiet urabianie 08.03.03, 23:20 cuddly napisała: > ~sonik: Czy zaglądasz czasem na siatkarske forum i inne siatkrskie strony > internetowe? > ~MichalBakiewicz: żadko, brak czasu To on nas nie czyta??? buuuuuuuuuuuuuuuu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 05.03.03, 23:30 Gość portalu: ann napisał(a): > aniu ma pomysl... > ty podetniesz jedna noge,a ja gruga...i nasz gosc portalu:":)" > bedzie musial zadowolic sie dwiem nuzkami....:))))) Zgoda, możemy piłować razem; kupiłam już dwie husquarny, także możemy zabierać się do dzieła. Samozwańczym prezesom mówimy "nie"! > a co do lapowek...nie ma tak latwo...ja tez chce...!!!! Mogę Ci odpalić z mojej, ale nie żeby od razu połowę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
anais-anais Re: Bąkiewicz, Michał 08.03.03, 13:40 to mam rozumiec,ze dostanę wieksza polowe????? :)))))))))) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 08.03.03, 23:22 anais-anais napisała: > to mam rozumiec,ze dostanę wieksza polowe????? > :)))))))))) > :))) Większą połowę z jednej czwartej. :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anais-anais Re: Bąkiewicz, Michał 09.03.03, 11:50 wiesz bedzie najsprawiedliwiej jak kazda z nas dostanie po rowno...:)) szkoda,ze tego nie czyta przynajmniej posmialby sie troche...:)))) a moze on czynnie bierze udzial w tym forum...?? tylko to bylo taka przykrywka,ze zadko wchodzi na strony internetowe poswiecone siatkowce...:))))))zartuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 09.03.03, 23:11 anais-anais napisała: > szkoda,ze tego nie czyta przynajmniej posmialby sie troche...:)))) > a moze on czynnie bierze udzial w tym forum...?? Aniu, sugerujesz że to ja jestem Michałem B.? hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
anais-anais Re: Bąkiewicz, Michał 10.03.03, 15:04 możliwe.... zartuje!!!!!!!!!!!!!:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.waw.pl 10.03.03, 16:33 uprzejmie informuje, ze ja nie jestem Michał Be Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 10.03.03, 23:48 Pozostał/a już tylko "cuddly". Ostatecznie możliwa jest jeszcze funkcja admina... ale gdyby Michał B. nim był, to pewnie nie pozwoliłby nam na wypisywanie różnych głupotek na jego temat. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anais-anais Re: Bąkiewicz, Michał 11.03.03, 20:14 a głupotek jest tu wiele...;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 11.03.03, 23:30 anais-anais napisała: > a głupotek jest tu wiele...;))))) A głupich? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anais-anais Re: Bąkiewicz, Michał 12.03.03, 22:02 mysle,ze tak...:)) a ty jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 12.03.03, 23:25 anais-anais napisała: > mysle,ze tak...:)) > a ty jak myslisz? Ja tam się mogę tylko za siebie wypowiadać... ale się nie wypowiem bo wstyd. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anais-anais Re: Bąkiewicz, Michał 11.03.03, 20:15 niekoniecznie na jego temat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 12.03.03, 23:26 cuddly napisała: > nieeeee to takze nie ja;) pozdr Jak to nie ty? Przecież wiemy, że ty to ty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
anais-anais Re: Bąkiewicz, Michał 13.03.03, 20:05 jak nie jak tak...:)) nie musisz tego przed nami ukrywac...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Bąkiewicz Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.03, 23:16 To ja. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 21:12 Gość portalu: Michał Bąkiewicz napisał(a): > To ja. ;) Oczywiście, że to Ty a ja to ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schizofrenik :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.03.03, 23:28 Tak naprawdę to nas jest dwóch, to znaczy ja i moje drugie ja. Pozdrawiam - Michał B. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 21:24 Gość portalu: schizofrenik :) napisał(a): > Tak naprawdę to nas jest dwóch, to znaczy ja i moje drugie ja. > Pozdrawiam - Michał B. ;) Nie pozostaje mi nic innego jak Wam pogratulować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa Michały ;) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.03, 23:19 Gość portalu: :) napisał(a): > Nie pozostaje mi nic innego jak Wam pogratulować:) dzię-ku-je-my! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 23:59 Gość portalu: dwa Michały ;) napisał(a): > Gość portalu: :) napisał(a): > > > Nie pozostaje mi nic innego jak Wam pogratulować:) > > dzię-ku-je-my! :) polecam sie na przyszłość dwa Michały co miały niezłą zabawę jak mnie wykiwały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa Michały ;) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.03, 00:00 Gość portalu: :) napisał(a): > polecam sie na przyszłość dwa Michały > co miały niezłą zabawę jak mnie wykiwały były sobie dwa Michały które bawić się lubiały :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 18.03.03, 00:02 Anka, zaginęłaś w akcji? Gdzieś Ty się podziała?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anais-anais Re: Bąkiewicz, Michał 18.03.03, 15:44 wszystko mam pod kontrolą:)!!! wkoncu ma sie stanowisko... zatruje!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2xMichał ;) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.03, 23:20 anais-anais napisała: > wszystko mam pod kontrolą:)!!! > wkoncu ma sie stanowisko... To stanowisko to "kontroler"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anais-anais Re: Bąkiewicz, Michał 19.03.03, 21:37 wiesz poradza ci tzn. wam cos...zapytajcie kobiety w woalce(ani) ona doskonale wie jakie mamy stanowiska...;))) pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podwójny Michał ;) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.03.03, 23:34 anais-anais napisała: > wiesz poradza ci tzn. wam cos...zapytajcie kobiety w woalce(ani) ona doskonale > wie jakie mamy stanowiska...;))) > pozdrawiam:)) To mam się zapytać samą siebie? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 16:55 Gość portalu: dwa Michały ;) napisał(a): > Gość portalu: :) napisał(a): > > > polecam sie na przyszłość dwa Michały > > co miały niezłą zabawę jak mnie wykiwały > > były sobie dwa Michały > które bawić się lubiały :) jak te pierwszy zaczął krążyć to ten drugi nie mógł zdązyć tak dla zabawy dwa Michały kiwać innych uwielbiały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2xMichał Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.03, 23:18 > jak te pierwszy zaczął krążyć > to ten drugi nie mógł zdązyć > tak dla zabawy dwa Michały > kiwać innych uwielbiały w męczącym rozdwojeniu jaźni doznaję podczas meczu kaźni gdyż kiedy "ja" chce w prawą biec stronę "drugie ja" w lewo chce przez przekorę z tego więc wniosek taki oto mamy że michały same się wykiwały :) Odpowiedz Link Zgłoś
anais-anais Re: Bąkiewicz, Michał 20.03.03, 15:01 i tym spososbem jedna ania sie zdenerwowala...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 20.03.03, 23:25 Zaraz ktoś wyciągnie wniosek, że ania to trzecie "ja" Michała B. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anais-anais Re: Bąkiewicz, Michał 22.03.03, 21:10 hmmmmm....kto wie...:)) tylko ile wcieleń bedzie mial michal b.??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.acn.waw.pl 22.03.03, 21:58 anais-anais napisała: > hmmmmm....kto wie...:)) > tylko ile wcieleń bedzie mial michal b.??:))) już za rogu wygląda miesiąc Kwiecień i już Piękny Michał Be trenuje kilka wcieleń Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 22.03.03, 23:17 anais-anais napisała: > hmmmmm....kto wie...:)) > tylko ile wcieleń bedzie mial michal b.??:))) Aniu, wierzysz w reinkarnację? :) W przyszłym wcieleniu Michał B. przerzuci się pewnie na jakiś inny sport... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: Bąkiewicz, Michał IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 09:55 kobieta.w.woalce napisała: > anais-anais napisała: > > > hmmmmm....kto wie...:)) > > tylko ile wcieleń bedzie mial michal b.??:))) > > Aniu, wierzysz w reinkarnację? :) W przyszłym wcieleniu Michał B. przerzuci się > > pewnie na jakiś inny sport... ;) Śledzę ten Wasz wątek i,wiecie co,jestem ciekawa reakcji podstawowego "ja" Michała Be na te wszystkie rewelacje...Ale on podobno nie czyta takich rzeczy...Szkoda.Pozdrawiam. PS.A ja jestem mamą Michasia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Bąkiewicz, Michał 23.03.03, 23:19 Gość portalu: aasiek napisał(a): > Śledzę ten Wasz wątek i,wiecie co,jestem ciekawa reakcji podstawowego "ja" > Michała Be na te wszystkie rewelacje...Ale on podobno nie czyta takich > rzeczy...Szkoda.Pozdrawiam. Ja tam się cieszę, że nie czyta... jeszcze by nas do sądu podał czy coś. hihi > PS.A ja jestem mamą Michasia ;) Już widzę, jak zaraz dziewczyny zaczną się kłócić, która będzie jego żoną. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anais-anais Re: Bąkiewicz, Michał 23.03.03, 12:56 najlepiej bedzie kiedy michal pozostanie( w przyszlym zyciu o ile tak owe posiadamy)siatkarzem...albo ewentnualnie skoczkiem narciarskim...:))) zartuje!!!!!!!!!!!!;)))))))))) Odpowiedz