Gość: Jerry IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 06.11.10, 01:21 W zasadzie to obie zgraje patalachow nadaja sie do spadku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: Ekstraklasa. Maaskant: Boukhari powiedział mi IP: *.ntlworld.ie 06.11.10, 01:23 plus ty i Twoje obrosniete jadra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleofas Re: Ekstraklasa. Maaskant: Boukhari powiedział mi IP: 94.72.95.* 06.11.10, 01:47 Nourdin Boukhari,tak obecnie ,po przejsciu na Islam ,nazywa się Mariusz Jop. I znów trafia w derbach...tym razem do właściwej bramki. To Allah go nakierował:) Allah Akbar !!! Niech żyje Mariusz Jop !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Ekstraklasa. Maaskant: Boukhari powiedział mi p... IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.10, 08:27 Allah jest wielki a Boukhari jego prorok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diego Ekstraklasa. Maaskant: Boukhari powiedział mi p... IP: *.chello.pl 06.11.10, 10:36 Cracovia, no trudno, koń jaki jest, każdy widzi. a Wisła gra niestety dno i szoruje po nim jajami. Tak kiepskiego meczu dwóch słabych drużyn to ja w Krakówku dawno, dawno nie widziałem. Ktoś tu wołał o poprawienie Wiśle miejsca w tabeli, szkoda fatygi, każde będzie za wysokie. I już coraz mniej mam nadzieji, że ten Holender coś poprawi . Smutny obraz piłki w CK.Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilda Re: Ekstraklasa. Maaskant: Boukhari powiedział mi IP: *.cable.net-inotel.pl 06.11.10, 16:20 zdradzila.aq.pl/?id=j9ryk3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Ekstraklasa. Maaskant: Boukhari powiedział mi p... IP: *.toya.net.pl 06.11.10, 18:17 spadek co raz bliżej!oliwa nie żywa,ale zawsze sprawiedliwa. no chyba,że znowu załatwią coś przy zielonym stoliku i ktoś poleci zamiast pasów qtasów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Ekstraklasa. Maaskant: Boukhari powiedział mi IP: *.ip.netia.com.pl 06.11.10, 23:19 Gość portalu: Jerry napisał(a): > W zasadzie to obie zgraje patalachow nadaja sie do spadku. dokładnie tak. Wisła grała padlinę nawet na tle najgorszej w lidze Cracovii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga Red Romanowski: IP: *.ghnet.pl 06.11.10, 23:58 Ro Man Re: DOPING NA CRACOVII 06 lis 2010 - 17:42:00 Zarejestrowany: 5 l. temu Posty: 2.333 pod względem dziennikarskim świetny wywiad Małeckiej, kulturalnie acz stanowczo olała to bezustanne lżenie jej z trybun i pokazała że podchodzi do tego na zimno, inna sprawa że jednak jej te wyzwiska przeszkadzały, pętały się jej nóżki i popełniała mnóstwo błędów, co innego boisko - co innego wywiad, w wywiadzie Małecka wyszła świetnie, mało tego - kulturalnie i rzeczowo przedstawiła się jako wierna Wiślaczka, acz nie przepadająca za Pasami osoba, nie powiedziała jednak teraz nic, co mogłoby urazić takiego Pasa jak choćby ja, no cóż, dziewczynki dojrzewają jeszcze w wieku ok. 22-23 wiosen, generalnie - mówię całkiem serio - Małecka wygrywa w medialnym starciu z kilkunastoma tysiącami kibiców Cracovii, cóż przyszło z tego, że krzyczano tyle wyzwisk pod jej adresem? tyle właśnie czasu zmarnowano i nie dopingowano Pasów, a Małecka myliła się, ale grała, a w końcu jej drużyna strzeliła gola, panowie i panie, czas spojrzeć prawdzie w oczy, doping na Kałuży jest często do du*py i aż serce się kraje, że nie wykorzystujemy akustycznych możliwości tego stadionu, Odpowiedz Link Zgłoś