Gość: MARIHUANA IP: *.resetnet.pl 23.04.04, 21:54 ZALEGALIZYJMU CUDOWNĄ MARIHUANĘ !!! PALIĆ ZIOŁO JEST WESOŁO :))) Z.I.P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slawek Re: W niedzielę Real - Barcelona IP: *.swipnet.se 23.04.04, 22:09 BARCA POKARZ TYM MILJONEROM Z MADRYTU GDZIE JEST ICH MIEJSCE W TABELI.4POZYCJA JEST DLA WAS GWIAZDECZKI.3-1 DLA KATALONI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff Re: W niedzielę Real - Barcelona IP: *.eu.org 23.04.04, 22:45 Rafael Marquez, a nie "Martinez" i nie Athletico, tylko Athletic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdenerwowany Nie Martinez ale Marquez i Helguera nie zagra!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.04.04, 08:10 Ja nie wiem kto pisze te artykuły... ale lepiej to poprawcie. Helguera nie zagra za kartki i prawdopodobnie obrona będzie wyglądała: Mejia i Bravo. Czy wy jesteście profesjonalistami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: W niedzielę Real - Barcelona IP: 80.51.254.* 24.04.04, 09:04 naturalnie barca wygra ten mecz :) malo tego, rozjedzie real przynajmniej trzema bramkami najlepiej 3:0 a potem zostanie mistrzem :) , valencia zgubi punkty z atletico, puchary ja zmecza, real gra jeszce z depo (tyle ze depo gra w lm i moze olac lige) takze reasumujac BARCA CAMPEON!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cule amatorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 14:02 za takie zapowiedzi niech sie wezmie profesjonalista!!!!!!!!! Jak sie nie zna skladu Barcelony, to jakie ma sie pojecie o pilce? Martinez gra, ale w filmach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: W niedzielę Real - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 14:14 po co ją legalizować, skoro i tak jaes dostępna. Odpowiedz Link Zgłoś