Gość: weronika IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 19:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzejdzej i kto ta kupe bedzie ogladal ???;) IP: *.tvk.torun.pl 11.05.11, 20:15 na polska lige szkoda czasu... nawet gdyby polsat placil piniadze za ogladanie tych meczykow to ja chyba bym podziekowal...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlO Kilkaset tysięcy ludzi przed tv. IP: *.81.datacomsa.pl 11.05.11, 20:31 Znakomicie że C+ pozostał przy polskiej lidze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzejdzej @OlO nie wiem jak ty ale ja... IP: *.tvk.torun.pl 11.05.11, 21:11 wlasnie sie obsralem ze szczescia. to informacja dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb I znowu lipa IP: *.play-internet.pl 11.05.11, 21:11 Ekstraklasa TV i dostęp do meczy przez wszystkich zainteresowanych zaowocowałby podniesieniem wartości i poziomu ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horacy Re: I znowu lipa IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.11, 21:25 a na jakiej podstawie tak twierdzisz? potrafisz tą śmiałą tezę udowodnić czy też tak jest bo tak uważasz? Oczywiście lepiej byłoby gdyby mecze były w ogólnodostępnej tv ale czy to podniosłoby jej poziom to delikatnie mówiąc myślenie życzeniowa. Natomiast jednego czego jestem pewien że bez C+ ta liga jeszcze długo byłaby w erze Strejlała i Piechniczka a to jak sposób realizacji meczów w C+ przewyższa jej rzeczywisty "urok" o 3 długości więc dla dobra piłki z całą pewnością lepiej żeby C+ pozostał głównym dowodzącym w transmisjach ekstraklasy a podział z ogólnodostępnymi Polsatem i Eurosportem wydaje się rozwiązaniem najlepszym z możliwych. Choć oczywiście marzy mi się aby mecze polskiej ligi w takiej europejskiej realizacji mogli oglądać wszyscy zainteresowani a nie tylko abonenci płatnych kanałów. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: I znowu lipa 12.05.11, 13:19 Gość portalu: Horacy napisał(a): > a na jakiej podstawie tak twierdzisz? potrafisz tą śmiałą tezę udowodnić czy te > ż tak jest bo tak uważasz? A co było gdy ścierw kodowanych nie było? Było dużo lepiej. To nie jest wystarczający dowód, ale te ścierwa niszczą wszystko czego się dotkną. Np. zrujnowały lekkoatletykę kradnąc Golden League, także żużel itd. Poziom spadł, a moje zainteresowanie do 0. Co mi po sporcie w takich ścierwach jak Canal+, Polsat Sport, N sport, nikt tego nie ma i nikt nie ogląda, garstka zyskuje, >95% (raczej 99%) traci. Sport to produkt o bardzo krótkim terminie przydatności do spożycia, więc tu stacje niekodowane (bezpłatne, naziemne) powinny mieć bezwzględne prawo pierwokupu (ale jeśli kupią to obowiązek pokazania). Odpowiedz Link Zgłoś
mkkrawiec Ekstraklasa w Canal+, Polsacie i Eurosporcie! K... 11.05.11, 21:13 Fajnie, wreszcie będę mógł się pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
diego1977 Ekstraklasa w Canal+, Polsacie i Eurosporcie! K... 11.05.11, 21:44 Ci, którzy chcą oglądać Ekstraklasę w TVP to zapewne masochiści albo osoby bez mózgów....Już widzę fachowość TVP... To jak Kaczyński i postęp....Totalna abstrakcja. Tylko Canal Plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akwarium Re: Ekstraklasa w Canal+, Polsacie i Eurosporcie! IP: *.elk.mm.pl 11.05.11, 21:54 Pie...lisz dzidziuś. Macie wszyscy jakąś fobię z tym Kaczyńskim. Jak kiedyś przez 30 lat nic, tylko komuna i komuna na okrągło. Teraz tylko Kaczyński i Kaczyński. Wasz rudzielec jest, rozumiem, ideałem bez skazy? Pogratulować, pogratulować. A co lekarz na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Canal+ płaci za dużo i rozpieszcza kluby... IP: *.radom.vectranet.pl 11.05.11, 21:57 Canal+ płaci za dużo i rozpieszcza kluby. Nie musza sie starac o piekna gre i pelne stadiony, bo na biletach za malo zarabiaja w stosunku do tego, co placi C+. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi masz racje ! pomijam juz to skad TVP ma wziasc 120 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 23:49 mln rocznie! Odpowiedz Link Zgłoś
asterix1986 Ekstraklasa w Canal+, Polsacie i Eurosporcie! K... 11.05.11, 21:56 To może i telewizja C+ odda też trasmisje z GP na żużlu do Ogólno dostępnych Telewizji np. Tvp sport albo Polsatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OGLĄDACZ Ekstraklasa w Canal+, Polsacie i Eurosporcie! K... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 22:15 Tzw "Ekstraklasa SA" powinna się przyjrzeć panom zarządzającym. Zejść z 500 mln zł do 120 to jest wyczyn. Kolejne mrzonki tych panów to swój kanał telewizyjny. Nikt takiego tworu nie kupi, ażeby oglądać kilka meczy w roku nadających się do oglądania (nawet dzisiejszy Wisła-Lech to był kit). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mizg Re: Ekstraklasa w Canal+, Polsacie i Eurosporcie! IP: *.zg1.do.mc-zg-router-z-ap-mc.pawluk.org 11.05.11, 22:20 Przeczytaj jeszcze raz artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytlosz Re: Ekstraklasa w Canal+, Polsacie i Eurosporcie! IP: *.cable.smsnet.pl 11.05.11, 22:21 tak tak "wyczynie", przeczytaj jeszcze raz i zweryfikuj swoją wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibole do kibla Re: Ekstraklasa w Canal+, Polsacie i Eurosporcie! IP: *.spray.net.pl 11.05.11, 22:22 za to czytanie ze zrozumieniem wyczynem dla Ciebie kiedy bedzie? 120 mln / rok !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovelas Czas pożegnać się z N-ką ! IP: *.rev.netart.pl 11.05.11, 22:41 Czekałem, czekałem i się nie doczekałem konkretnego, ligowego futbolu na tej platformie. Pa, pa N-ko, witaj Cyfro. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Czas pożegnać się z N-ką ! 12.05.11, 07:56 Ani n-ka, ani TVP nie mogły wygrać tego przetargu. N-ka ma tylko 800 tys. abonentów i beznadziejną (poza LM) ofertę w swoim kanale sportowym. Co innego Cyfrowy Polsat, to potentat z nieograniczonymi wręcz możliwościami. Prawie 3,5 mln abonentów, których ciągle przybywa, bo podstawowy abonament jest niższy niż w kablówkach (14,90 na m/c w tym 4 kanały HD!). Do tego cały szereg innych usług z internetem i telefonem włącznie. Ja mam tylko nadzieję, że tę naszą ligę będą pokazywali w Polsat Sport HD, chociaż podejrzewam, że euforia szybko minie, bo poziom prezentowany przez naszą ligę jest po prostu żenujący... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semeon Ekstraklasa w Canal+, Polsacie i Eurosporcie! K... IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.11, 23:34 Dzisiaj próbowałem oglądać hit, czyli mecz Wisły z Lechem. Żenujące to było widowisko. Moim zdaniem szkoda pieniędzy na taką ligę. Rozwiązać całą strukturę PZPN i rozpocząć wszystko od nowa, od 12 - latków. A pieniądze lepiej wydać na porządne filmy typu "Gra o tron" lub "Spartakus". Ligi angielska, hiszpańska i niemiecka w zupełności wystarczą do zaspokojenia gustów wszystkich prawdziwych kibiców p.n. A te badziewiackie mecze, bo pewnie struktur PZPN i tak nikt nie rozwiąże, niech pokazują telewizje osiedlowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi a ta Ekstraklasa Tv to twoim zdaniem za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 23:52 by byla? myslenie nie kosztuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taisz Ekstraklasa w Canal+, Polsacie i Eurosporcie! K... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 00:06 wyśmienicie ,że będzie gdzie szkoda ,że nie będzie co oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
slonx Ekstraklasa w Canal+, Polsacie i Eurosporcie! K... 12.05.11, 01:14 To chyba najlepsze możliwe rozwiązanie. C+ i Polsat (no i na koniec Eurosport) to najlepsze stacje serwujące nam sport w Polsce. TVP czy Nka by to po prostu schrzaniły, tak jak wszystko psuje Orange Sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dany Ekstraklasa w Canal+, Polsacie i Eurosporcie! K... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 01:58 Ja nie wiem jak to się C+ opłaca, pakiet Canal+ kosztuje jakieś 30-40zł, musiałoby to oglądać jakieś 3-4 mln ludzi żeby się zwróciło, a przecież jeszcze licencje za pozostałe ligi ... A Ekstraklasa to ostatnio same próchno, czołowe drużyny (mające najwięcej kibiców) grają piach, to tego "świetny" PR kiboli Fakt że C+ świetnie sprzedaje ten temat, i dobrze że to właśnie oni się zajmują ligą, bo TVP zdążyło już położyć np. ligę koszykówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Ekstraklasa w Canal+, Polsacie i Eurosporcie! IP: 83.218.99.* 12.05.11, 09:02 a wziąłeś pod uwagę, że miesięcy w roku jest 12?? 12x30 zł = 360 zł. I już wystarczy tylko niecałe 350 tysięcy abonentów.Do tego jeszcze należy doliczyć niemałe kwoty z tytułu reklam. 20 godzin czasu antenowego z jednej kolejki, można przecież urozmaicić duża ilością reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibbollik pakiet 30-40 pln?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 09:31 Od kiedy pakiet za Canal jest taki tani? Ja bulę co miesiąc ok.96 pln (opłata za pakiet kompfort Cyfry, ale osobno bulę tez za sam pakiet Canal +,Canal + Film, i dwa kanały sportowe) ... Takich jak jest pewnie więcej... Nie nogę korzystać z talerz na dachu lub balkonie więc zostaje mi telewizja internetowa :-( a tam sa takie ceny :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabel Re: pakiet 30-40 pln?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.11, 12:32 pewnie chodziło o dopłatę w kabkówce Odpowiedz Link Zgłoś
plosiak Re: pakiet 30-40 pln?! 12.05.11, 13:13 Pewnie tak, ja płacę 39 zł miesięcznie za pakiet C+, w tym 2 programy HD. Szkoda, że C+ wygrał przetarg, wolałbym więcej koszykówki, albo nawet piłki nożnej, bo to coś w wydaniu naszych kopaczy to jakaś inna dyscyplina. Odpowiedz Link Zgłoś