Dodaj do ulubionych

Aleksandar Tonew od dziś piłkarzem Lecha Poznań

• Gość: aaaaadaś Re: Aleksandar Tonew od dziś piłkarzem Lecha Pozn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 15:20
      Jeśli będzie tak dobry jak Genkow, podpora Wisły, to Lech ubił świetny interes.
    • Gość: o_O Re: Aleksandar Tonew od dziś piłkarzem Lecha Pozn IP: *.173.22.16.tesatnet.pl 25.05.11, 15:22
      Lol
      Widac ze ty jedyny na tym forum znasz sie na piłce.
      Piwo masz u mnie.
      Bosackiego wyjebac. Stary dziad specjalnie sabotuje druzyne przeciwko trenerowi. Lech pewnie nic nie ugra w tym sezonie ale Bakero ma znajomosci, zna skautów i własnie dzięki niemu tacy piłkarze jak Tonew bedą do Lecha trafiac. Smuda czy Zielinski takich transferów by nie załatwili. Bakero to był dobry piłkarz, ma znajomości i moze prawie każdego piłkarza do Lecha załatwić. I to robi. Zreszta Bakero zostaje w Lechu, co juz przy meczu z Borussia zostało powiedziane. Ja do Lecha dokupiłbym jednego napastnika, sprzedał Slusarskiego, Bosackiego i lenia Stilica. Ten ostatni mam nadzieje odejdzie.
    • Gość: o_O Re: Aleksandar Tonew od dziś piłkarzem Lecha Pozn IP: *.173.22.16.tesatnet.pl 25.05.11, 15:25
      od kiedy Zapotoka jes z Bałkanów. Poza tym nie został kupiony za czasów Bakero tylko dawno i to wielka pomyłka. Sam zawodnik nie chciał do Lecha przychodzić. Ale podobno się rewelacyjnie spisuje w rozgrywkach futsalowych. Moze dyscypline powinien zmienic :)
    • Gość: Wesoły Re: Aleksandar Tonew od dziś piłkarzem Lecha Pozn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 16:13
      Zgadzam się z lol . Co do transferów Klich ,HUrtado ,i z rezerw Jakóbowskiego oraz jeszcze środkowego obrońce
    • Gość: Tolos Re: Aleksandar Tonew od dziś piłkarzem Lecha Pozn IP: *.tvtom.pl 25.05.11, 16:25
      "Tonew jest produktem" - no tak, obecnie ludzie też są już tylko produktami...
    • Gość: KKS Re: Aleksandar Tonew od dziś piłkarzem Lecha Pozn IP: *.cable.net-inotel.pl 25.05.11, 16:44
      edek debilu synu idioty czytaj ze zrozumieniem.
      Policz mi proszę ilu Bakero wystawia w składzie graczy ofensywnych i później nadzieraj mordę. Jeżeli ktoś jest pomocnikiem (zwłaszcza w polskiej lidze) to nie znaczy, że potrafi podać dobrze piłkę do przodu. Nasz "trener" nie stawia na zawodników kreatywnych i grających do przodu a na ludzi, którzy tylko potrafią zabezpieczyć tyły. No więc po ch... mu ofansywny pomocnik?! Czy teraz zrozumiałeś głąbie?

Co do zwolenników telentu Bakero:
      w przyszłym sezonie sprzedanych 5 tysięcy (góra) karnetów i pasjonująca walka o utrzymanie. To nas czeka z tym nieudacznikiem.

Wydaje mi się, że obrażanie Zielińskiego to zwykłe skur... więc trochę wyluzujcie. Mistrz był przypadkowy? Może i tak. Ale szczęście też trzeba mieć. Bakero jest pechowcem a takich chyba nam nie potrzeba.
    • Gość: gość Re: Aleksandar Tonew od dziś piłkarzem Lecha Pozn IP: *.icpnet.pl 25.05.11, 17:04
      lol ma dużo racji w tym co pisze,nie zgodzę się jednak z tym że Bacero miał mało czasu na przygotowanie drużyny, w jego poczynaniach widać brak konsekwencji i pomysłu a to świadczy o jeszcze nie dużych umiejętnościach jako trener,inna sprawa że zawodnicy mu nie pomogli ...
    • Gość: szymon Re: Aleksandar Tonew od dziś piłkarzem Lecha Pozn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.11, 18:25
      Może mnie wyzwiecie alee. .. Nie wiem dla czego ale Lech w tym sezonie wygrał mecze u siebie w Pasiastych strojach . Na wyjazdach gra w niebieskich i tylko raz wygrał . W białych cały czas remisuje . Wydaje mi się to dziwne ...
    • mitoogorkach Re: Aleksandar Tonew od dziś piłkarzem Lecha Pozn 25.05.11, 21:21
      Po dzisiejszym meczu moge napisac, ze to nie Bakero powienien odejsc, tylko napastnicy.
    • Gość: damienduff16 Re: Aleksandar Tonew od dziś piłkarzem Lecha Pozn IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.11, 07:48
      Ja bym z wszelką cenę sprowadził tego młodego peruwianczyka Polo Hurtado. Razem z Tonevem mogą grać na skrzydłach. Porawi to trochę ofensywę. Ale poczekajmy na cud jakiś bo szansa jest jeszcz na LE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka